Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum artık. Bir elmander katkısı verir belki. Sneijder ile iyi anlaşırlar galiba.

Uzun sözleşme yapmasınlarda

Ünal Aysal misyonunu tamamlamıştır artık. Yaptığı her hamle kulübe zarar vermekten öteye gitmiyor. Şaka gibi şu ismi geçen adamlara bak. Bülent Tuluna hakaret etmişiz biz yıllarca.

sen para harcamadigin icin dzemaliyi getiremiyorsun sonra valenciyayi reddeden guarinden bahsediyorsunuz !

Dzemali sözleşmesi bitiyormuş bu yıl. Adamın bonservise servet dökecek halimiz yok. Napoli teklifi kabul eder mi etmez mi daha belli değil.

Valencia guarin için ne kadar önermis yazmıyor haberde. Belki düşük meblağ önermislerdir onlar da.

İyi yabancı bile alsak 5 kişiyle çok saçma olacak her türlü bu iş.

la pandevle Dzemaili ye 4 m € vereceğimize almeida yı alalım en azından adam bedava.La bizim yönetim parayı sokağa atıyor yeminden ya.Sanki bu ikisinden biri 11 oynayacak allahım yarabim sabır ver.

Yahu nasıl bir anlayış. 4 m euro ya hem orta sahanı hem forvetini güçlendiriyorsun, hala sanki çok büyük paraymış gibi Ooo parayı verene kadar almeida gelsin diyorsun. Vallahi anlayamıyorum :D

Adam daha 31 yaşında. İtalya ligindeki hemen hemen bütün büyük takımlarda oynamış

Sözüm sana değil, brezilya'dan 19 yaşında bir forvet getirsek fmciler hemen methiyeler düzmeye başlar. Sonra başımıza Telles gibi kalır

Şöyle son 5 sezona bir bakın, Galatasaray'a gelip başarılı olmuş futbolcuların hangi yaşlarda geldiklerine.

Pandev interde çok iyidi ama ondan sonra pek duyulmadı ismi.

Faydalı olur belki ama elmanderde olduğu gibi soru işaretleri olması doğal karşılamak gerekir.

Gelirse faydalı olur inşallah

Dzemaili oyunu iki yönlü oynayabilen bi oyuncu teknik özellikleri de gayet iyidir bu arada

Beyler Dzemali hatırladığım kadarıyla dünya kupasında hep sonradan oyuna girdi.İsviçrenin de G.İnler dışında muazzam ortasaha oyuncuları olmadığını düşünürsek.Yine sonradan oyuna girip fransaya gol atmıştı onun dışında dikkat çekici bir oyuncu değil bence. Mbia transfer edilirse Dzemali'ye kıyasla daha çok katkı yapar

Yalniz pandev'i de gommeyin hemen adam 10yildir seria a'da ust duzey takimlarda forvet oynamis. Bi oynasin da gorelim. Eger hoca istediyse bi bildigi vardir. Fakat bu transferi yonetim yaptiysa vay halimize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Problem zaten 10 yildir takim takim dolasmis, yasayacagi basariyi yasamis, pili buyuk olcude tuketmis olmasi. Napoli bizden daha buyuk bir kulup mu, hedefleri bizden daha mi yukarida? Orada yedek oturan 31 yasinda adami biz ne yapacagiz?

Pandev için Bruma kesik yiyecekse alınmasın böyle idare edelim.. Sonra diyoruz ki bizden neden yıldız çıkmıyor..

ali naci küçük ‏@nkucukk 3 dk.

SON BİLGİ: Galatasaray, Pandev ve Dzemaili için Napoli Kulübü ile 3.5 milyon euro bomservis bedeli karşılığında büyük ölçüde anlaştı

Pandev+Dzemaili : 3,5

Tarık Çamdal : 6

:eek:

Pandev ile Dzemaili'nin bonservislerine 3.5 milyon Euro veren Galatasaray, Gökhan İnler'i alabilir mi sizce ?

İnler demeyelim artık bundan sonra, gülüyorum.

Almayın arkadaş istemiyorum transfer mransfer..

Yukarda bir arkadaş en mantıklı yorumu yapmış. Madem yedek alıyorsunuz gidin almeida'yı alın, hiç değilse bedava..

Pato'yu alacaksanız alın, 24 yaşında adam.. 10 sene götürür.. yada kapatın transferi, çöp adamlara para harcamayın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt