Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuş sensin kardeş at gözlüğü ile bakarsan olaya fener 4.yıldızı takar bizde pandevle ş.liginde destan yazarız sen napolinin işi bitmiş golcüsünü alacaksın ondan daha iyi olan burakı yedek bırakacaksın bende burakı eleştiriyorum ama pandevin yedeği yapmam arkadaş o kadarda değil !!!!!

Hım peki senin önderliğinde takalım 4. yıldızı ozaman

Çöp toplayıcılığına geri dönmüşüz yine. Akşam pazarındaki artık sebzeleri toplayan garibanlar gibiyiz.

Ayip arkadaslar yapmayin kardeslerimize boye biri arnavutlu biri makedonyali kesin babalari Galatasaraylidir turk kokenlidir

Bknz: Hajrovic

Yahu nasıl bir anlayış. 4 m euro ya hem orta sahanı hem forvetini güçlendiriyorsun, hala sanki çok büyük paraymış gibi Ooo parayı verene kadar almeida gelsin diyorsun. Vallahi anlayamıyorum :D

Kiralık 2 adama Birinin yaşı 31 , birininki 29 sa 4 m € fahiş fiyat.Hayı direk 11 oynayacaksa problem değilde yedek kalacak bunlar.

cahilliğimi bağışla interde direk 11 oyuncusumuydu ve ben bu adamı niye tanımıyorum

hocam edindiğim son bilgilere göre Mourinho üstad pandevin alınması için çokça kavga etmiş biridirçPandev ve Sneijder takımın dinemolarıymış o yıl.Oldukça faydalanmıştır Pandev den üstad.

Kaynak başka biir forumdan İtalya-Napolide yaşayan bir Galatasaray Aşığı abimiz.Her ikisinide defalarca izleyen biri olarak kesinlikle güvenilmesi gereken sert sağlam istikrarlı oyuncular demekte.

tamam beyler linç ettiniz beni siz kazandınız dünyanın en önemli golcülerinden birini aldık

3.5 milyon € ise gerçekten çok iyi. Ben Dzemaili'ye 4-5 milyon € isterler diye tahmin ediyordum.

usuyoruz reis

Adnan.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt