Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamanlamayı güzel ayarladı yönetim 1 galibiyet sonrası tüm sorunlar unutulmuş. muhteşem bir 11 var gibi alternatif olayı düşünülüyor.

eskiler bilirler kocaelinden kuzmanovskiyi almıştık defansa ozamanda çok katkı verecek ismine bakmayın demişlerdi nedense pandev ismi bana bunu hatırlatıyor

Forumda olası Pandev ve Dzemaili transferlerini stancu culio transferlerine benzeten çok ilginç karakterler var. Taraftarımızın en sevmediğim yanı bu, bilmiyorlar, bilmedikleri konu üzerine 40 laf söyleyip bir anda gaza gelip hocayı takımı sezonu herşeyi bitiriyorlar. Biz uslanmayacağız, akıllanmayacağız da. Uzun zamandır takip ediyorum forumu, bu arkadaşları görünce dayanamayıp yine yazdım.

Bir kere şunu söyleyeyim, bilen ve izlemiş bir kişi olarak konuşuyorum, Pandev transferine leş diyen, yaşı büyük vs diyen adam hiç ben futboldan anlıyorum vs demesin. Kaç maçını izledin? Neye göre konuşuyorsun?

Bu takıma ilaç gibi gelecek iki transfere laf atmak çok saçma. Emin olun çok şey değişir atak yönünde. Umarım olur bu transferler.

cahilden korkma da yari cahilden kork, cok zararlidir..kendilerini bilgili sayip,kulaktan dolma bilgilerle milleti kafaya almaya calisirlar..

İstedin demiyorum sürekli yönetimi kötüleyip Almeida gelecek en sonunda dedin.

ulan onu bi tek benmi dedim

herkes aynı seyleri yazıyodu,almeyda gelecek hala imza atmadı bu yönetim beceriksiz vs

ac bak gecmis yazılanları kimler neler yazmıs

benim yazdıgım batmıs sana belli ki

Daha iyisini almamız imkansızdı buralarda kaç aydır doumbia balotelli hayalleri görenler var hayretsiniz vallahi. Patoyu buralarda kimse adam edemez artı o da pahalıydı. Pandev sow kadar katkı verir merak etmeyin. Nasıl cahiller var şu forumda hayret ki ne hayret

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yahu sen senin başındaki yönetimin yaptığı rezillikleri görmüyorsun, burada millete sallıyorsunuz.

Ulan yemişim pandevini, balosunu, Patosunu..

Sen rezil yönetiminden haber ver.

Sen bu gerçekleri göremeyip konuşamıyorsan bundan daha kötü cahillik mi olur.

Jés ‏@Nohr_LFC 5 dk.

Dzemaili and Pandev to Galata. Good business by them.

yabancılar övüyor

bizimkiler sövüyor

inanılır gibi degil

bu 3 hamle sampiyonluk hamlesiydi,sallayanlar yine utanacak

Pandev hamlesi direk Prandelli'nin sistemi için yaptığı bir transfer. Inter , Şampiyonlar Ligi'ni aldığı sene süper kadroları vardı tamam ama en iyi olduğu zamanda Quaresma'yı almışlardı ama Mourinho, sürekli Pandev'i oynatıyordu. Çünkü Quaresma-Sneijder-Eto'o-Milito aynı anda sahada olursa kırılgan bir takım oluyor ama sadece Quaresma yerine Pandev'in olmasıyla kırılganlık kalkıyor. Pandev tamamlayıcı bir oyuncu ve biz net bir santrafor alsak Burak'ı kesemeyeceği için direk katkı alamayacağız. Pandev ise ileri üçlüsünün ikisi Burak ve Sneijder'i tamamlayacak bir oyuncu. Herkes Bruma'yı görmek ister ama Pandev'den tam verim alınırsa hem hücuma seviye atlatır hem de takım savunmasına.

Dzemaili de yine kırılgan olan orta sahamızı tamamlayacak nitelikte bir transfer ve yine Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni aldığı seneden örnek verirsek Inter'in üçlüsüne Stankovic'i çıkarıp Dzemaili'yi eklesen Mourinho bir şey demezdi çünkü o box to box orta saha özelliklerine tam uyan bir oyuncu. Inter'deki Sneijder'i görmemiz için Sneijder'in arkasındaki üçlünün de aynı o zamanki gibi olması gerekiyordu. İkisi de nokta transfer ama 5 yabancılı kadro nasıl çıkar merak ediyorum , sanırım Chedjou kesik yiyecek. Ayrıca bu iki adamda da Makedon kanı var bu adamlar bizim başarımız için her şeyi verir. :D

Dzemaili:

Orta Saha da Pas oyununuz kötü..ve topu geriden ön bölgeye taşıyamıyoruz.

Dzemaili orta saha ya yardımcı olacak.

Pandev:

Byrak çoğu zaman tek başına kalıyor. ..Pandev necati misali SS destekçi forvet olarak Buraka cok Gol attırıp yardımcı olur.

Tek başına onyar use takımın pas oyunu baya katkısı olur...topu önde tutar ve saklar...ayrıca inter zamanında Sneijder ile çokça oynadı-> Uyumlular..Wes Pandevin Koşu Yollarını ve Stilini iyi biliyor.

* LG G2 Tapatalk *

forumda bir grup var hiç bir transferi eleştirmez hepsine iyi der siz cahilsiniz der ama her transfere istisnasız

Ben Dzemaili'nin nasıl oynayabileceğini düşünüyorum şu an. İyi ya da yetersiz olması ayrı da asıl sorun bu bence.

Gayet iyi ve makul transferler bence maliyete falan takılıp zırlamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt