Faruk Mertan
Aslan Üye
- 28 Ağustos 2009
- 7.852
- 0
- 1.331
EEC-Spor @eecspor 46 sn.
Galatasaray Tarık Çamdal için 4,5 Milyon + Umut Bulut veriyor. (Via: @ibrahimseten)
Hadi hayırlı olsun, en azından çabuk, potansiyelli bekimiz olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EEC-Spor @eecspor 46 sn.
Galatasaray Tarık Çamdal için 4,5 Milyon + Umut Bulut veriyor. (Via: @ibrahimseten)
Kallströmü alan kimdi
tapatalk
Dzemaili song veya guarin değildir elbet...ama 6 sezon serie A da oynamış bi adam!!.takıma cabuk adapte olur ve katkı verir
* LG G2 Tapatalk *
Forumda olası Pandev ve Dzemaili transferlerini stancu culio transferlerine benzeten çok ilginç karakterler var. Taraftarımızın en sevmediğim yanı bu, bilmiyorlar, bilmedikleri konu üzerine 40 laf söyleyip bir anda gaza gelip hocayı takımı sezonu herşeyi bitiriyorlar. Biz uslanmayacağız, akıllanmayacağız da. Uzun zamandır takip ediyorum forumu, bu arkadaşları görünce dayanamayıp yine yazdım.
Bir kere şunu söyleyeyim, bilen ve izlemiş bir kişi olarak konuşuyorum, Pandev transferine leş diyen, yaşı büyük vs diyen adam hiç ben futboldan anlıyorum vs demesin. Kaç maçını izledin? Neye göre konuşuyorsun?
Bu takıma ilaç gibi gelecek iki transfere laf atmak çok saçma. Emin olun çok şey değişir atak yönünde. Umarım olur bu transferler.
İstedin demiyorum sürekli yönetimi kötüleyip Almeida gelecek en sonunda dedin.
Daha iyisini almamız imkansızdı buralarda kaç aydır doumbia balotelli hayalleri görenler var hayretsiniz vallahi. Patoyu buralarda kimse adam edemez artı o da pahalıydı. Pandev sow kadar katkı verir merak etmeyin. Nasıl cahiller var şu forumda hayret ki ne hayret
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Jés @Nohr_LFC 5 dk.
Dzemaili and Pandev to Galata. Good business by them.
yabancılar övüyor
bizimkiler sövüyor
inanılır gibi degil
bu 3 hamle sampiyonluk hamlesiydi,sallayanlar yine utanacak
sözlesmeler dogruysa cok iyi. pandeve 1+1 tam isabet.
ama tarik'a cok para verilmis