Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet opsiyonel, alternatifli bir kadro oldu.

Ligin açık ara en iyisi...

Artık mazeret yok. 4.yıldız gelecek.

Futbolcular adam olsun.

ANTU

ok.gif
folkano - 31.08.2014 18:48

bos.gif

Dzemaili gs deki en iyi orta saha oyuncusu olur ama selçuk kesik yer bence.

dostum biz Galatasarayız kuş weboyu alabilir sevinebilirler ama bizi böyle adamlar kesmez ş.liginde infantino kura çekerken bizimle ilgili İngilizce semi final dedi 1989 da yarı final oynadı dedi Galatasaray markasına bu adamlar hafif gelir UEFA da oynasak eyvallah

Haksızsın demiyorum ancak transfer bütçemizin az olduğunu söylediler sene başından bu dönemde alınabilecek en iyi yerli oyuncuları aldık.Olcan ve Tarık bize gerekliydi Olcan ın dün oyuna girip yaptığı katkı ortada.Bu transferler özellikle Türkiye ligi için fazlasıyla ideal transerlerdi.Pandev transferi Pato Doumbia gibi isimlerin yanında hayal kırıklığı ancak bu Pandev in iyi futbolcu olduğunu herşeyden öte transferi son güne kadar getirdiğimiz dönemde mantıklı bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Pato alınsa mükemmel olurdu.Bu durumda Dany Amrabat Chedjou Hajroviç Ontivero Yasin Yiğit adını hatırlayamadığım 1-2 oyuncu daha vardır bu transfer hataları bizi bu duruma getirdi.

sen harbiden pandevi tanimiyormuydun. tanimadigin haldemi bunca yorumu yaptin. inanilir gibi degil. forumda ne cevherler var.
evet galatasarayda oynayamayacağını bildiğimden bakma izlem gayretinde bile bulunmadım ama nedense doumbianın yüzünde kaç kıl olduğunu hatırlıyorum nedense :) fener weboyu aldığında sen korktunmu ben korkmadım rakiplerimizde korkmaz anladınmı

Tamam transferler beklentimizin altında kaldı çoğu arkadaşı düşündürüyor. Fakat Prandelli İtalya milli takım hocalığını yaptı, italya ligindeki oyuncuların neler yapabileceğini iyi biliyor. Kesinlikle hocanın onayı alınmadan bu transfer yapılmamıştır, transferlerden çok hoca önemli ve bu konuda hocaya güvenmeliyiz. Hocanın Bursa maçında ki taktik dizilişi ile bu sezonu oynayacağını düşünüyorum. Dzemaili - Selçuk - Melo 3'lüsü oynar Bruma'nın yerinde Burak (biraz daha serbest oynatıp), Pandev'i ileri ucun sonunda oynatır diye düşünüyorum.Bu transferlerle büyük ihtimal Bruma - Olcan rotasyon oyuncusu olacaktır. Prandelli nin 5 yabancı tercihi saha içinde nasıl olur çok merak konusu (Muslera - Ched - Dzemaili - Melo - Sneijder - Pandev) bunların dışında ben Bruma'nın sürekli 11 oynamasından yanayım. Koray - Balta ikilisinden birini bolca stoperde görebiliriz. Ched yabancı kuralına takılacak gibi duruyor. Telles'in artık ilk 11 şansının olmadığı düşünüyorum. Sneijder 'in performansı Dzemaili ve Pandev in gelmesi ile beraber yükselecektir, çok yalnız kalıyor çünkü.

eboue top oynamayı degil oynamdan para almayı ve yatmayı düsünüyor

sevmiyordum iyice igrendim

Umut Gündogan Eses de patlama yasabilir diye düsünüyorum. Umarim geri alma opsiyonu falan vardir. Yoksa 2-3 sene sonra da bunu almaya kalkariz 3-4 Milyona.

Muslera, Melo ve Sneijder'in yerinin garanti olduğunu düşünüyorum. Lig'de değişecektir kadro sürekli, Prandelli de rakibe göre sistemle oynayan bir hoca ama umarım Bruma kalan iki yabancı hakkında en çok kullandığımız futbolcu olur.

Şaka mısınız la ? Dzemaili ve Pandev'e burun kıvıranlar var. Açık ve net iyi transferler...

Yalnız Umut Gündoğan giderse çok üzülürüm. Ve hatta iddialı bir laf edeyim, yazın bir kenara. Umut'u 1-2 sene sonra geri almak için kırk takla atarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt