Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dakıkada ıyı transfer daha ne beklıyorsunuz dıyenler sanki biz mı bıraktık son dakıkaya tum transferlerı? yumurta kapıya dayandıysa ıyı transfer tabı daha once alınacak bırsuru adam vardı...bu arada dzemaili ıyı transfer pandev ıcın aynısını soyleyemıcem

Amrabat, Dany, Ontivero'yu göndermeden alamazdık ki. Fener bile bir tek Diego'ya yer açmak için bir sürü tazminat ödedi Yobo'ya falan. Yeni oyuncu alsak ve eldekileri gönderemesek bütün sezon oyunca oynamadıkları halde bir sürü para mı verecektik? Tamam yönetimde hata var ama olaya tarafsız bakarsak bütün suçu da yönetime yıkmamak gerekir. Şartlar da bizi buna zorladı

ben bu sene hiç transfer yapmayacağımızı düşünüyordum. ffp'den dolayı 10 milyon eurodan fazla bonservise para veremezdik zaten.

önce bunları bir kabullenin daha sonra yorumlayın bence transferleri arkadaşlar. bunun cimrilikle falan alakası yok, çat diye yersin cezası gidemezsin avrupa'ya hooop 5 sene geri

10m euro da vermeyebılırdık...song mbia alex menez gomis bostaydı.

BvMGHXzCcAAxhyL.jpg:large

tarık dışında haklı çıktı sayılır

acaba zaten bu adamları alıcaktıkta fiyat düşmelerini mi bekledik diyorum sonra song falan istedik gerçi

Bırakın artık mızmızlanmayı. En kötü strateji, stratejisizlikten iyidir. Ben yönetimi gerçekten vizyonsuz stratejisiz diye biliyodum. Doğrudur yanlıştır tartışılır ama bir stratejiye göre hareket edilmiş. Selçuk kayıplarda, teknik ekip ve yönetim bunun sebebinin selçuğun defansta kaldığını defansı da tam anlamıyla yapamadığını koşuşturmayla yorulduğunu ve vasatın futbol bile sergileyemediğini düşünmüş. Melo desen daha defansif oyun oynadığı için ofans özelliği ölüyodu. İsviçreli transferiyle aslında Selçuk ve Melo'yu yeniden transfer etmiş oldular. En azından böyle düşündüklerini tahmin ediyorum. Pandev ile de Burak'a güvendiklerini mücadeleyiciyle top tutmasıyla Burak'ın üzerindeki yükü alıp ona pozisyon hazırlanacağını, Sneijderin de üzerine gelen rakip defans ağırlığı da hafifler.

Anlayacağınız Selçuk'un da Burak'ın da sözleşmelerini uzatarak onlara güvendiklerini ve transferi de takımın durumuna göre yapmışlar gibi duruyor. Dediğim gibi belki doğru belki yanlış ama transfer edecek Türk oyuncu olmadığına göre, 2milyon etmeyecek Tarık 6 ettiğine göre. Selçuk ile Burak'ın yerine Türk bulamayacağımıza göre 5 yabancı kuralıyla beğensekte beğenmesek de ihtiyacımız var.

Bonservis ücreti olarak çok fazla para harcamadan bir strateji yapmışlar sonuçta para da bizim para. Umarım planlamaları doğru çıkar.

Günün en güzel yazısı.Ağzına yüreğine sağlık,Sevgili Efe.

Amrabat, Dany, Ontivero'yu göndermeden alamazdık ki. Fener bile bir tek Diego'ya yer açmak için bir sürü tazminat ödedi Yobo'ya falan. Yeni oyuncu alsak ve eldekileri gönderemesek bütün sezon oyunca oynamadıkları halde bir sürü para mı verecektik? Tamam yönetimde hata var ama olaya tarafsız bakarsak bütün suçu da yönetime yıkmamak gerekir. Şartlar da bizi buna zorladı

amrabatı sene basından berı malaga ıstıyordu..dany ı de ısteyen cok olurdu frsanda turkıyede ontivero sıkıntılıydı ama o da bulunurdu tamamen oyalandık transfer sezonunda..daha ıyı bı calısma yapılabılırdı objektıf olarak bunu da soylemelıyız

Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Hakan Balta - Tarik Camdal

Blerim Dzmaili - Felipe Melo

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak Yilmaz

Sonra Bruma yedek bekler

.

Fernando Muslera

Blerim Dzmaili - Felipe Melo

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Burak Yilmaz

Goran Pandev

Sneijder her mac oyniyamaz

Fernando Muslera

Olcan Adin - Blerim Dzmaili - Felipe Melo - Bruma

Burak Yilmaz - Goran Pandev

Bazen Felipe melo cezali olur

Fernando Muslera

Tarik Camdal - Semih Kaya - Hakan Balta - Alex Telles

Blerim Dzmaili -
Selcuk Inan

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak Yilmaz

Bazen Burak sneijder ve Muslera yedek bekler CL donusu mesela

Sinan Bolat

Veysel Sari - Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Alex Telles

Yekta Kurtulus

Selcuk Inan - Dzmailli

Olcan Adin - Goran Pandev - Armindo Bruma

Muhammet demir'de gol atmış yine, bu çoçuk çok yetenekli, keşke düşünülse

Beyler Blerim Dzemaili ile Selçuk&Melo takıma ofansif olarak yeniden transfer edilmiştir. Pandev ile Sneijder&Burak yeniden transfer edilmiştir. Hayırlı olsun

umut gündoğanın oynaması lazımdı.eskişehire gitmesi kendisi için iyi.hem bizim için birhan var artık.onun gelişimi çok önemli.

Di Marzio de yazmis simdi. Pandev+Dzemaili = 3 Milyon €. Bu paraya harika bir paket.

Patoooo patooo nolur gelsin ya bizde cok is yapar pandev kotu demiyorum ama pato tam aradigimiz adam

saka gibi. yine sacma sapan isler pesindeyiz.

mbia'yida kacirmisiz. valla biz adam olmayiz.

al bedava mbia'yi.

tarik gereksizi, pandev ve dzemaili'ye verdigin parayida topla git doumbiaya filan ver.

bu kadarmi zor be kardesim.

ha bu arada baskanin soyledigi seylerede artik kesinlikle inanmamak lazim.

genc yabanci oyuncu gelecek = 31 yasindaki pandev ve 28 yasindaki dzemaili. rezillik.

Kadromuzda geçen seneki gibi çöp yabancılar olmayacak. Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili, Sneijder, Bruma, Pandev.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt