Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
napoli forumlarinda tesekkur falan etmiyorlar

ben girdim okudum

hepsi dzemaliliyi niye satiyoruz adam disiplinli adam her zaman hzir vs muhabbeti yappiyorlar

Pandev icin de, genelde seviliyor pandev hatta michunun nolacagi belli olmadigi icin takimda kalmadi nolur nolmaz falan deniliyor

bilip bilmeden sallamayın anasını satayım

bu arkadas yalan soyluyor zaten profil resmide arsenalli oldugunu gosteriyor inanmayin beyler ben anlarim fake bu

Şuraya yazayımda sonradan demiş olmayayım... Pandev OK hertürlü oynar 1+1 çok iyi anlaşma.... Ama bu cemali midir nedir , gelecek yaz bunuda göndermek için takla atıcaz. Bu adam bana Cana yı hatırlattı. Cana geldiğindede demiştim, burdaki arkadaşlarla baya bir kavga etmiştik ceza bile almıştım GALATASARAY oyuncusu değil diye , buda aynı pohun laciverti olacak..

Tutar tutmaz bilemiyorum ama bu adamın Cana ile uzaktan yakından alakası yok. Cana klasik ön libero, hatta zaman zaman iki stoperin arasına giren 3. stoper gibiydi. Tıpkı Mehmet Topal gibi. Dzemaili, daha çok tarz ve mevki olarak Emre Belözoğlu'ya yakın bir oyuncu.

Şimdi mukayese etmek ne kadar doğru, sen karar ver.

arkadaşın yorumunu beğenmek şakşaklamakmı oluyor nasıl bir anlayış bu ?

Dostum bunlarla baş edemezsin. Bunlar hiç bir haltı görmeyen güya Galatasarayın menfeatini düşündüğünü zanneten yönetim fanatikleridir.

Her sene bıkmadan usanmadan yöneticiler Galatasaraya inanılmaz zararlar verirler. Ama bu adamlar bunları savunmaya devam eder.

Sağ bek şimdi Tarık ve Veysel ile mi yürüyecek tüm sezon? :)

Arsenal ve Dortmund'a karşı Tarık ve Veysel he? :)

Çokmu önemliydi şu Cemalettin? Onun yerine Eboue kalsaydı ya

Ayrica napoli taraftarlarina baktim biraz da kimse tesekkur filan etmiyor bize aksine pandev+dzemaili'nin 2.5m€'ya nasil satildiklarini anlamamislar ve uzgunler.

Valla ben de anlamadim acikcasi fiyat dogruysa cok ucuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

durum su mu yani.

napoliyle pandev ve dzemaili icin gorusmeyi akil etmisiz ama gokhan inler (yerli ulan yerli) icin gorusmeyi akil edememisiz.

cok bos isler yapiyoruz cok.

gökhan inler halen banko 11 oynuyor napolide..(yani geçtiğimiz sezon banko 11 oynuyordu) ancak pandev insigne ve higuain gibi hücumcuların içinde rotasyonda yer alıyordu. bu yıl trasnfer yaptılarsa dahada geride kalmış olabilir. yaşta 31 olunca yollar ayrıldı. dzemaili yi loric cana ya benzetenler dzemailiyi hiç tanımıyor belliki. ha sen çok mu tanıyorsun dersen, tabiki bir robben kadar değil ancak ayağının düzgün olduğunu, tarz olarak box to box diye nitelendirilen tarzda bir orta saha oyuncusu olduğunu biliyorum. şutlarının etkili olduğunu biliyorum. selçuk melo yekta ile tüm sezon geçseydi geçen yıl başarı gelirdi. selçuk yerlerde sürünmekten bir hal oldu.en azından biliriz ki arkasında sağlam bir adam var, melonunda her yıl cezalı olduğu maç sayısı ve rotasyon göz önüne alındığında (eğer total bonservis bedeli de 2,350 ise) 31 ağustos tarihi itibariyle 10 numara transferler.

Pandev'in bonservisi 1.2 Mio €'mus. :D Gercekten bedava. Helal olsun Yönetime, bu paraya daha iyi oyuncu gelmezdi.

Yabancı kontenjanını boşaltarak yabancı transferinde bombaları patlatan Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin yıldızları Blerim Dzemaili ve Goran Pandev ile anlaşmaya vardı.

İtalyan basını her iki futbolcunun da 1 Eylül'de İstanbul'da olacağını yazdı. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin raporu doğrultusunda listeye alan oyuncuların Galatasaray'ı güçlendireceği kaydedildi.

"Prandelli'den 2 önemli transfer" başlığıyla verilen haberde 'Pazartesi günü imzalar atılacak'denildi

Öte yandan Dzemaili için birçok Serie A kulübünün devrede olduğu ancak en ciddi taliplisi AC Milan'ın da 3 milyon euro vermemesi sebebiyle transferi sonlandıramadığı yazıldı.

Her iki futbolcunun da sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Muslera > Sneijder > Melo > Pandev > Dzemaili > Bruma > Chedjou > Telles

Burada yine yapılan saçma sapan transferlerin goygoyunu yapanlar çıkmış en son bu foruma devre arası yorum yazmıştım yapılan transferlerde rahmani olmayan işler var demiştim 1 milyon euro tarığa verip almayanlar 3 milyon euro salihe verdi şimdide şimdide 6 milyon tarığa verecek ! Ya siz ne anlatıyorsunuz ? yönetim doriayı alamadı burada çok bilmişler pandev ve dzmaili cuma günü listenin sonundaki isimler ! mecburen bu adamlara kaldılar bu transferlerde gaz alma transferleri ! gelelim pandeve pandev iyi bir oyuncuidi interdeyken lakin geçen sezon hareket kaibilyetini ve hırsını yitirmiş göründü ama yinede iyi bir profesyonel katkı verebilir dzmeaili ise balon bile değildir ! geldikten sonra inamoto muamelesi yapacaksınız boşa beklentiye girmeyin şimdiden söyliyim !

Galatasaray batırıldı ve emekliler takımına döndürüldü hala haberleri yok ,resmen saha yürüyen adamlara milyonlarca Euro maaş vereceğiz, Napoli ciddi maaş yükünden kurtuldu biz ise keriz gibi ödeyeceğiz..

Ayrica napoli taraftarlarina baktim biraz da kimse tesekkur filan etmiyor bize aksine pandev+dzemaili'nin 2.5m€'ya nasil satildiklarini anlamamislar ve uzgunler.

Valla ben de anlamadim acikcasi fiyat dogruysa cok ucuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sneijder 7m€ bizim başkanın italyada mafya ayağı var herhalde :happy:

Sağ bek şimdi Tarık ve Veysel ile mi yürüyecek tüm sezon? :)

Arsenal ve Dortmund'a karşı Tarık ve Veysel he? :)

Çokmu önemliydi şu Cemalettin? Onun yerine Eboue kalsaydı ya

Tarık ile Veysel'i asvunmak için söylemiyorum ama gören de Eboue mükemmel oynuyor sanacak. Geçen seneki Real Madrid maçındaki skorun 1 nuamralı sorumlusudur kendisi. İlk 1.5 seneden sonra tükendi.

benim anlamadığım bir konu var .Biz napolinin işine yaramayan futbolcularını aldığımıza göre napoli bizden büyük kulüp mü?

Ligde defans full yerli olacak anlaşılan. Serdar Taşçı şimdi kiralanabilir. Zor ama Kaan Ayhan da olabilir.

he karlı iş sen öyle zannet ,Napoli ıskartalarını elden çıkardı ,onlara vereceği paradan kurtuldu, biz keriz gibi vereceğiz hemde sağlam ...

Napoli'nin iskartalari bizde banko oynayacak seviyede. Napoli'nin kadrosunda kimler var kimler yok bir bakin isterseniz..

Rafael

Zuniga Albiol Coulibaly Ghoulam

Jorginho Gökhan

Callejon Hamsik Mertens/Insigne

Higuain

boldlananlar disinda hepsi bizde ilk 11 oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt