Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhamed demiri şimdiden temasları sıcak tutmak gerekir seneye için.

1 sene istikrarlı şekilde hele bir oynaya bilsin

Pektemekle beraber son 10 yılda yetişen iki gerçek golcü adayından biri. Bugün attığı ikinci golü seyretmek bile yeter. Keşke bu sezon alabilseydik.

Senede kac alicaklar ona bakalim sonra konusuruz

Bence Pandev 1,5 alir cemalda 1,8 felan

bide ben bakim dedim su napoli forumuna;

pandev gittigi icin baya sevinmisler istikrarsiz futbolundan sikayetci gibiler

dzemaili icin yorumlar biraz karisik bazilari iyi oldu diyo CM'de bolluklari varmis bazilarida disiplinli istikrarli adamdi demis

Napoli orta sahaya Hollandalı De Guzman - Espanyol'dan David Lopez'i,forvete de Michu'yu almış.Ondan bu kadar ucuza bıraktılar sanırım.

pandev'in sözleşmesinde ilk 11 de oynar mı yazıyormuş bu yorumunuzun nedeni nedir ? kim hazırsa oynar

o zaman eger yedek icin sacma sapan bir yabanci aliyorsak ve bonservis ve maasla essek yukuyle para vericeksek olay zaten bastan kokmus demektir.

kiriter her zaman su olmali: aldigin oyuncu brumayi kesmeye degermi (muslera, melo, sneijder ve chedjou sakatlik haricinde her mac oynayacak gibi gozukuyor - bu durumda kesilecek oyuncu bruma olucak).

benim icim brumanin su aldigimiz bos adamlar yuzunden kesilmesine el vermez. sizi bilemem.

ha getirirsin campbell veya pato tarzi hem genc hem inanilmaz potansiyelli birini, o zaman brumayi kessen bile kimse sana ne yapiyorsun kardesim diyemez.

pandev ne allah askina.

Beğensekte beğenmesekte bu takımın forveti Burak olacak. Pandev forvet olarak alınmadı ileride top tutacak top saklayacak kanat/forvet tarzı bir oyuncu olarak alındı. Keza bu işi Olcan'da Bruma'da yapamıyor.

Cemal ile 3'lü orta sahaya döneceğiz. Prandelli Selçuk'un formsuzluğunu bence buna bağlıyor. Cemal geride Selçuk'un ofans görevini yapacak Selçuk daha ileride daha skoler oynayacak. Kim kesik yiyecek merak ediyorum belki de 3'lü savunma sürpriz olmayacak çoğumuza.

bide ben bakim dedim su napoli forumuna;

pandev gittigi icin baya sevinmisler istikrarsiz futbolundan sikayetci gibiler

dzemaili icin yorumlar biraz karisik bazilari iyi oldu diyo CM'de bolluklari varmis bazilarida disiplinli istikrarli adamdi demis

istikrar o iyi severiz o halde alırız bi dal

ilk 11 çıkarıp veyseli tarık'ın yediği yapan arkadaşlar veysel eskişehirde oynarken tarık ya solbek oynuyordu yada yedekti.Veysel olmadığı zamanlarda sağbek oynadı.Canlı olarak da bir kaç defa izlemiş biri olarak düşündüğünüz etkiyi yapmayabilir.Merak edenler https://www.transfermarkt.com.tr/tarik-camdal/leistungsdaten/spieler/74776/saison/2013 veyselden önce kaç maç oynamış, hangi hafta hangi mevkide oynamış baksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt