Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslerasız, Chedjousuz, Selçuksuz, Buraksız ideal 11 bekleyenler büyük bir fantezi peşindeler ya da 5'e kadar sayamıyorlar demektir.

Bu sezon da çöpe giderse Aysal bey ve yönetimdeki sorunlu olanlar derhal istifa etsinler

Bu kadar rezil transfer dönemi oldu ki

sanane ulan her seye ziplama o zaman

madem aldigin cevaptan hosnut degilsin herkesin her lafina ziplama

zipliyorsan da sonrasinda cool havasina bürünüo sakin ol samp vs vs havalarina girme

yürü git oksijen tüpüne bagla kendini

10482563_767007543342295_4280231641250605330_n.jpg

2 açıdanda bakıyorum gene öyle gözüküyor.

her acidan oyle gibi

sonucta senden topcu istemeyen her kulup senden daha iyi yerlerde.. biz hep araplara katara falan verdik... avrupadan getirdik ama arda emre okan umit davala hakan disindna hic satmadik.. dedik ya en iyi turk adamlari getirmeden bi cacik olmaz. baris ozbek sarp butun serbest biraktigimiz adamlarin yerleri belli. Amrabati verdik oda fizik acidan en iyi oyuncularimizdan bitanesi idi... eboue yerlerde surunuyor talip yok... supriz mi

Videolar yapılmaya başlandı. :) 3 partlık videonun ilk partı geldi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rOiRMCIi9lU[/media]

Iki oyuncuda kariyerleri boyunca belli bir seviyede top oynadi. Pandev´i zaten biliyoruz. Kücümsenecek bir isim degil.

Dolayisiyla bu maliyetlere göre iyi transferler diyebiliriz. Nasil oynayacaklarini da görecegiz.

Mesele Napoli´de 2. tercih olmalari ise, adamlarin kadrolari da ortada. Hamsik´ti, Higuain´di, Insigne´ydi vs.

Pandev oynadigi zaman hep olumlu isler yapmistir yani. Bu sartlara göre olumlu bakiyorum ben.

Öyle zannediyorum ki herkesin içinde aynı sıkıntı var..Kim kesilecek..

4-3-3 oynansa

Pandev-Burak-Olcan 3'lüsü oynar Bruma ve Sneijder kesilir

4-4-2 oynansa Sneijder ve Dzemali kesilir..

4-3-1-2 oynansa Olcan,Bruma kesilir..

4-2-3-1 oynasak Dzemali ve Bruma oynayamaz..

Tellesi daha hiç söylemiyorum bile..Chedjou da formda..

Prandelli her kötü sonuçta eleştirilir..Ateşten gömleği giydi..

Acaba bu oyuncuları kontrol edebilecek mi Prandelli

Buranin aksine herkes Pandevin gitmesine uzuluyor Dzemaili ye ise olsada olur olmasada diyorlar

pandev zaten katkı verir pandeve kötü oyuncu diyenler adamı tanımıyor ama geçen sene kariyeri düşüşteydi, ama dzmeaili tamamen menajer itelemesi paket olarak itelemişler anlaşılan yeni bir burdisso vakası yaşayacaz :)

Reyes,forlan ve ujfalusiyi kapa bildirdigimizde taraftarin burun kivirdigi ve buda bonusumu diye dalga gectikleri isim ujfalusidi ..

Ama geldiginde nekadar önemli oldugunu anladik. Pandev belki vizyon olarak iyi bir transfer degil ,yanliz kendisi cok tecrübeli bir isim .. Bizim bebeler böyle tecrübeli kurt bir oyuncudan ögrenebilecegi cok sey var .. Hayirlisi

Bence konuyu karistiriyorsun!

Hatirlatiyim Ujfalusi bize gelmeden Almanya Italya Ispanya gibi liglerde ilk11 oynamis bir adamdi. Bizler Ujfalusiye yasindan dolayi burun kivirdik.

Pandev Italya da oynamis tamam, ama hic bir zaman kulübünde birinci secenek olmamis. Bizleri rahatsiz eden Pandev in asla yasi degil, sadece bize verebilecekleri!

Biz daha kaliteli futbolculara layik bir kulübüz!!

Dzemaili ni hic izlemedim ama genelde ovuyorlar.

Tarzi kime benziyor ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt