Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz oraya doğru kaydı, doğru. Ama Beşiktaş'a geldiğinde daha bir golcüydü, sakatlandıktan sonra oyun karakteri de değişti. Yine de çok iyi oyuncu.

Çok iyi bencede. Tamamlayıcı , top tekniği çok yüksek ve enerji dolu yıpratıcı bir eleman.

Çok becereksiz son vuruşlarında tek mankosu.

Yanlış tercihler yapıyor genelikle. Ilerde bu eksikliğini düzelte bilirse avrupaya gider. Ispanyada oynar bu mesela bilmem bir villarealde

Dostum bunlarla baş edemezsin. Bunlar hiç bir haltı görmeyen güya Galatasarayın menfeatini düşündüğünü zanneten yönetim fanatikleridir.

Her sene bıkmadan usanmadan yöneticiler Galatasaraya inanılmaz zararlar verirler. Ama bu adamlar bunları savunmaya devam eder.

he yavrum anlat anlat heyecanlı oluyor :D leş ve kötüden başka yorum yazamayan kıt zavallı neler görmüş neler bak sen

Pandev + Dzemali Napoli son dk da iyi çakdı...

Tamamen menejer oyunu yine. Futboldan zerre anlamayan yöneticiler hala isme yatırım yapıyor.

Napoliye kadar gidiosun bari Duvan Zapata yı iste üstüne koy 2-3m euro da geleceğin kurtulsun seneye yine forvet arama..

Bir önceki sene 1m euro fazla verip almadıgın adama simdi 4,5m euro veriosun oda güzel...

uykuları kaçıodu Eskişehir başkanının Tarığı satamayacam diye.

Şimdi eşine dostuna anlatır ama ne sattım diye gülerek..

Soruyorum size Tarığı Prandelli istemişmidir ? Kaç maçını seyretmişdir ?

Tıpkı geçen sene salihi umutu mancini nin istemediği gibi.

Artık adım gibi eminim.

Bir yada bir kaç yönetici menejerlerle şirket kurup GS ı tırtıklıyor.

Bunların başka açıklaması yok..

Zamanında Popescu Hagi Becali üçlüsü iyi tırtıklamısdı bizi.

Başından sonuna kadar arkasında durdugum Ünal Aysal maalesef akıl tutulması yaşıyor...Artık dönüşü yok doğruyu göremediği anlaşılıyor.

GS da futbolun başına profesyoneller geçmediği sürece 2-3 yıl içinde yine destek kampanyalarına başlamamız

Zapatalara victoria lara dönmemiz içten bile değil...

Kanat takıp ucacağımıza yöneticilerin kabiliyetsizliği ile şarampole yuvarlanıyoruz

Sacma, Muslera ya 3.5 milyon euro 17 lig maci icin verilmiyor, verilmezde. Ozaman yabanci bir kaleciyi tutmanin bir mantigini aciklayamazsin bana.

Muslera 4-5 mac haric butun maclarda olacak (iddaasina bile girerim) ve olmali da..

Ayrica Sinan, Muslera nin yari performansini gosteremez.

O zaman hala yabancı transferi almanın mantığını açıklayamazsın bana.oturup maaş alacaklar.sinana 1-2 lig maçında oynayıp dursun diye 1.3 milyon euro verilmedi o zaman bu düz mantığa göre.Eboue 2.2 milyon euro alacak o zaman her maç oynatalım az fiyat alan yabancıları oynatmayalım..:D

Sen ligin düşük seviyesinde takımlarla oynarken bile musleraya muhtaçsan oynamana gerek yok.

say bakalım misalen ilk 5 yabancı dense şöle olur yüzde 90 herhalde

muslera,chedjou,melo,sneijder,bruma

kalanlar:telles,dzemaili,pandev,

yada telles oynıyacak ilk 5 te bruma yedekte,yada telles,bruma yedek olup pandev oynuyacak.bence hiç almasakta olurmuştu 2 sinide madem ilk 5 e direkt katkı verecek adam alamıyoruz çokta gereği yokmuştu alınmalarının.allahtan ki chedjou yu aslında beğenmiyorum genelde ama son3 maçtır beni yanıltıyor gene gidip stoper almamışız ,aslında ve aslında sağlam bir forvet alıp tek atış yapsaydık daha mantıklı olacaktı zira şaplon gene değişmedi bu transferlerle.bir ihtimal prandelli dzemali den ne bekliyor bilmiyorum ama 2 önliberoya dönerse melo-dzemali şeklinde selçuk öne çıkabilir önlerine ama sanmıyorum zira bruma olmadan da ileride hareketli olamıyoruz zaten zira forvetlerin top tutma becerileri sıfıra çok yakın nerdeyse.bu tranfer plansızlığı malesef bizi bitirecek bu gisişler geçen sene devre arasında alınan saçma sapan adamlar yüzünden para da kalmadı malesef anlaşılan.telles i bile kim izleip olur verdiyse o paraya en başta onla yolları ayırmak gerekli ilk geldiği zamadan beridir ciddi defansif problemleri var ve çalışmakla falan kapanacak şekilde değil malesef.öyle yetişmiş adam defans yapmayı resmen bilmiyor adam.hakan balta bile daha fazla güven veriyor düşün yani.ha keza bence eboue evet çok saçma sapan oynadı geçen sene ama terim zamnındaki eboue yi düşünce sağ ve sol bek gene sıkıntı olacak bence bu sene gene.tarık çamdal ı çok beğenenlerede diyorumki oda defansif olarak sıkıntılı olduğu görülecek malesef.

kesin napoli dzemaili'yi (arnavut kokenli oldugu icin) turk statusunde oynatirsiniz diye kandirmistir bizimkileri.

bizimkilerde yemistir.

bakiniz: hajrovic, endogan

yoksa ayni mevki oynayan ve turk olan gokhan inler varken bu eleman dusundurucu.

Cana geldiğindede demiştim

yazmışsın ondan sordum çünkü Cana temmuzda geldi

Eski mesajları forumdan nerden buluyorsunuz.. Ben bu foruma .Cana için abone oldum. O zmaanlar Abdullah diye bir admin vardi. mesajlar falan yazdı , tartışma için özelden fenerlisin deidler, Kombinemi falan tarayıp gönderdim. Bu eleman yabancı sınırı nedeniyle kesik yiyecek , ŞL içinde formda olmak lazım nasıl olacak inler olsaydı ok. en azından adama bonservis vermemişiz ama gönderirken bonservisden fazla para bayılıyoruz hep..

es es maçında yeni gelen 3 oyuncudan hangisi ilk 11 başlar ??

Belki Tarık ama bence hiçbiri başlamaz.

Muslera

Veysel-Chedjou-Semih-Hakan

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-bruma

Burak

11'iyle çıkarız maçın gidişatına göre

Sneijder>>Dzemaili

Bruma>>Pandev

Veysel>>Tarık

değişiklikleri olur.

Bu Balkanlardan gelen oyuncuların saç dökülmesi problemi var gibi arkadaş hepsinin şakaklar dökülmüş vaziyette Misimovic,Hajrovic,Pandev

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt