- 15 Aralık 2011
- 18.659
- 7.378
- 1.513
Buranin aksine herkes Pandevin gitmesine uzuluyor Dzemaili ye ise olsada olur olmasada diyorlar
Orta saha alternefi fazla adamların doğal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buranin aksine herkes Pandevin gitmesine uzuluyor Dzemaili ye ise olsada olur olmasada diyorlar
Biraz oraya doğru kaydı, doğru. Ama Beşiktaş'a geldiğinde daha bir golcüydü, sakatlandıktan sonra oyun karakteri de değişti. Yine de çok iyi oyuncu.
Dostum bunlarla baş edemezsin. Bunlar hiç bir haltı görmeyen güya Galatasarayın menfeatini düşündüğünü zanneten yönetim fanatikleridir.
Her sene bıkmadan usanmadan yöneticiler Galatasaraya inanılmaz zararlar verirler. Ama bu adamlar bunları savunmaya devam eder.
Sacma, Muslera ya 3.5 milyon euro 17 lig maci icin verilmiyor, verilmezde. Ozaman yabanci bir kaleciyi tutmanin bir mantigini aciklayamazsin bana.
Muslera 4-5 mac haric butun maclarda olacak (iddaasina bile girerim) ve olmali da..
Ayrica Sinan, Muslera nin yari performansini gosteremez.
Kurtuluş @ezequiellavezzi 2 dk.
Pandev Dzemaili Tarık'tan başka bir yabancı transferide yapıcaz sanırım
Kurtuluş @ezequiellavezzi 2 dk.
Pandev Dzemaili Tarık'tan başka bir yabancı transferide yapıcaz sanırım
Dzemaili ni hic izlemedim ama genelde ovuyorlar.
Tarzi kime benziyor ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cana geldiğindede demiştim
yazmışsın ondan sordum çünkü Cana temmuzda geldi
es es maçında yeni gelen 3 oyuncudan hangisi ilk 11 başlar ??
benim anlamadığım bir konu var .Biz napolinin işine yaramayan futbolcularını aldığımıza göre napoli bizden büyük kulüp mü?