Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------Muslera-----------

Veysel--Semih--Hakan--Tarık

--------------Melo------------

--------Selçuk----Dzemaili----

--Pandev------------Sneijder--

-------------Burak-------------

Sinan

Chedjou

Telles

Yekta

Bruma

Olcan

Umut

tapatalk

Eski mesajları forumdan nerden buluyorsunuz.. Ben bu foruma .Cana için abone oldum. O zmaanlar Abdullah diye bir admin vardi. mesajlar falan yazdı , tartışma için özelden fenerlisin deidler, Kombinemi falan tarayıp gönderdim. Bu eleman yabancı sınırı nedeniyle kesik yiyecek , ŞL içinde formda olmak lazım nasıl olacak inler olsaydı ok. en azından adama bonservis vermemişiz ama gönderirken bonservisden fazla para bayılıyoruz hep..

kes

Öyle zannediyorum ki herkesin içinde aynı sıkıntı var..Kim kesilecek..

4-3-3 oynansa

Pandev-Burak-Olcan 3'lüsü oynar Bruma ve Sneijder kesilir

4-4-2 oynansa Sneijder ve Dzemali kesilir..

4-3-1-2 oynansa Olcan,Bruma kesilir..

4-2-3-1 oynasak Dzemali ve Bruma oynayamaz..

Tellesi daha hiç söylemiyorum bile..Chedjou da formda..

Prandelli her kötü sonuçta eleştirilir..Ateşten gömleği giydi..

Acaba bu oyuncuları kontrol edebilecek mi Prandelli

kimin kesileceğine karar vermek için prandelli var hocam. bizim işimiz desteklemek .

cok önemli bir sene

64777fb2982a0c337f600c31c7dc81e1.jpg

Inanmam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arkadaş Wiki bilgisini haber diye paylaştı 2 saat önce dalga geçilince sildi.

Ne Pandev ne Dzemaili geçen sene Napoli'de istikrarlı bir şekilde forma şansı bulamamışlar istatistiklere bakıyorum

Pandev + Dzemali Napoli son dk da iyi çakdı...

Tamamen menejer oyunu yine. Futboldan zerre anlamayan yöneticiler hala isme yatırım yapıyor.

Napoliye kadar gidiosun bari Duvan Zapata yı iste üstüne koy 2-3m euro da geleceğin kurtulsun seneye yine forvet arama..

Bir önceki sene 1m euro fazla verip almadıgın adama simdi 4,5m euro veriosun oda güzel...

uykuları kaçıodu Eskişehir başkanının Tarığı satamayacam diye.

Şimdi eşine dostuna anlatır ama ne sattım diye gülerek..

Soruyorum size Tarığı Prandelli istemişmidir ? Kaç maçını seyretmişdir ?

Tıpkı geçen sene salihi umutu mancini nin istemediği gibi.

Artık adım gibi eminim.

Bir yada bir kaç yönetici menejerlerle şirket kurup GS ı tırtıklıyor.

Bunların başka açıklaması yok..

Zamanında Popescu Hagi Becali üçlüsü iyi tırtıklamısdı bizi.

Başından sonuna kadar arkasında durdugum Ünal Aysal maalesef akıl tutulması yaşıyor...Artık dönüşü yok doğruyu göremediği anlaşılıyor.

GS da futbolun başına profesyoneller geçmediği sürece 2-3 yıl içinde yine destek kampanyalarına başlamamız

Zapatalara victoria lara dönmemiz içten bile değil...

Kanat takıp ucacağımıza yöneticilerin kabiliyetsizliği ile şarampole yuvarlanıyoruz

ciddi bir şekilde batmış durumdayız ve bunun hala farkında değil insanlar, koskoca klüp resmen soyuluyor,hurda yığınına çeviriliyor hala alkışlıyor insanlar ,anlamak güç!

Ben size lig ve CL kadrolarını vereyim de rahat edin:

Lig 4-3-3: Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Hakan-Melo-Dzemaili-Selçuk-Sneijder-Olcan-Burak

Lig 4-2-3-1: Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Hakan-Melo(Dzemaili)-Selçuk-Sneijder-Olcan-Pandev(Bruma)-Burak

CL 4-3-3: Muslera-Tarık Chedjou-Semih-Telles(Hakan)- Melo-Dzemaili-Selçuk-Sneijder-Pandev(Olcan-Bruma)-Burak

CL 4-2-3-1: Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Telles(Hakan)-Melo(Dzemaili)-Selçuk(Dzemaili)-Sneijder-Olcan-Pandev(Bruma)-Burak

Saçma sapan transferler son güne bırakırsan kazığın alasini yersin. Seneye de bunları yollamaya çalışman da cabasi. Yazık !

-----------Muslera-----------

Veysel--Semih--Hakan--Tarık

--------------Melo------------

--------Selçuk----Dzemaili----

--Olcan------------Sneijder--

-------------Pandev-------------

Pandev + Dzemali Napoli son dk da iyi çakdı...

Tamamen menejer oyunu yine. Futboldan zerre anlamayan yöneticiler hala isme yatırım yapıyor.

Napoliye kadar gidiosun bari Duvan Zapata yı iste üstüne koy 2-3m euro da geleceğin kurtulsun seneye yine forvet arama..

Bir önceki sene 1m euro fazla verip almadıgın adama simdi 4,5m euro veriosun oda güzel...

uykuları kaçıodu Eskişehir başkanının Tarığı satamayacam diye.

Şimdi eşine dostuna anlatır ama ne sattım diye gülerek..

Soruyorum size Tarığı Prandelli istemişmidir ? Kaç maçını seyretmişdir ?

Tıpkı geçen sene salihi umutu mancini nin istemediği gibi.

Artık adım gibi eminim.

Bir yada bir kaç yönetici menejerlerle şirket kurup GS ı tırtıklıyor.

Bunların başka açıklaması yok..

Zamanında Popescu Hagi Becali üçlüsü iyi tırtıklamısdı bizi.

Başından sonuna kadar arkasında durdugum Ünal Aysal maalesef akıl tutulması yaşıyor...Artık dönüşü yok doğruyu göremediği anlaşılıyor.

GS da futbolun başına profesyoneller geçmediği sürece 2-3 yıl içinde yine destek kampanyalarına başlamamız

Zapatalara victoria lara dönmemiz içten bile değil...

Kanat takıp ucacağımıza yöneticilerin kabiliyetsizliği ile şarampole yuvarlanıyoruz

Tarık ı Prandelli kaç kere izlemiştir diyorsun eleştiriyorsun diğer taraftan Prandelli nın daha önce senelerce görev yaptığı İtalya dan alınan adamlar için, Prandelli nin yakından bildiği oyuncular için de menajer oyunu diyorsun. Kendi içinde çelişme bari. Bu kadar ikilemle nasıl yaşıyorsun hayatta, hayret..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt