Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pandev joker, bruma ilk 11 oyuncu beyler, kimsenin kimseyi kestiği yok hem sneijderide yedeklemiş olduk pandev transferiyle hemde burak'a alternatif soldada oynamasıda cabası joker adam yani..

pandev iyi oyuncu zaten pandevi istemeyenler adamı tanımıyor ama kariyeri düşüşte umarım tekrardan yükselişe geçer

birisi demişti geçenlerde tarık eskişehirle son maçına çıkıyo bir sonraki maçta eskişehire karşı oynayacak diye

kim demişti onu

Iyi tamam da ben hala bu adamlarin 5+3'de nasil oynayacagini anlamiyorum. Dzemaili Melo'yla ayni anda oynarsa Muslera, Chedjou, Melo, Dzemaili, Sneijder eder 5, o da demek ki Bruma yok, Pandev yok. Pandev Sneijder varsa Dzemaili yok, Olcan yok, Bruma yok. Sampiyonlar liginde tamam, ama ligde surekli rotasyon mu yapacagiz ne yapacagiz?

Chedjou yedek yerlı stoper yada stoperde balta

ileride top tutan elemana ihtiyaç vardı her türlü yabancı brumaya çıkıyo maalesef

maçlara şöyle(13 kişi) çıkmazsak :D

************muslera************

veysel**semih**chedjou**telles

****selçuk**dzemailli**melo****

olcan*****sneijder*******bruma

******burak******pandev*******

Yalniz bizim takim cok hantal ve temposuz. Bruma belkide dinamik olan tek oyuncumuz, ona da fazlasiyla ihtiyacimiz var.

Bruma, Muslera, Semih Kaya. Bu 3 topçuya dokunmasınlarda ne yapıyorlarsa yapsınlar kimi kiralıyorlarsa kiralasınlar

tarik denen oyuncunun bir tane youtube videosu bile yok.. bu donemde kotu adamlarin iyi gozuktugu youtubeda onun videosu yoksa aboooow

Telles gider belki. Opsiyonsuz kiralık gitmesi şartıyla gidip bir yerde pişmesi iyi olabilir. Yani bir yabancı daha alınabilir.Beni düşündüren yerli rotasyon eksiği. Umarım son dakika yerli golü de gelir

Şeşu yu takımdan göndermeye çalışanların 2 maçta fikirleri değişti ve 5 oyuncudan kesin oynaması gereken oyuncu kategorisine girdi. Enteresan.

iste olay budur. kicimizi yirtiyoruz burada bunu soylemekten.

sanki ne kadar cok adam alsak o kadar iyi olucak kadro.

sedece tarık transferinin toplam maliyeti 10 milyon Euro civarında olacaktır, napolinin 2 ıskartasınada 10 milyon euronun üzerinde para vereceğimizi yakın zamanda göreceksiniz...

Bütün gün dershanedeydim yeni geldim.Pandev dzemali tarık haberlerini gördüm kesin mi bu isimler ?

Şeşu'yi pek begenmem ama yönetim ne kadar beceriksiz oldugunu bildigimize göre yeni stoper almayiz büyük ihtimalle, daha dogrusu alamayiz.

Kalsin.

Hocam Dzemaili'ye 7 milyon € veren adam zaten kendini atsın camdan bence

Degerli renktasim, transferin son gunu yapilabilecek en iyi hamlelerden bence orta saha icin Dzemaili, ofansif acidan rahatlatacak bizi. Pandev konusunda cok olumlu olmasam da..cok fena bir transfer degil yine birkac pozisyonda oynayabilir rotasyonun onemli parcalarindan olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt