Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arena da böyle de çıkabiliriz:

_________Muslera

Veysel Semih Hakan Tarık

Bruma DMC* Sneijder Olcan

________Dzemaili

____________Burak

*

Melo/Dzemaili

Doria Marsilya da, yillik 1 milyon euro maas, bonservisi icin 10 milyon euro :(

Bruma beklenenin çok gerisinde olduğundan prandelli almıştır pandevi. Bruma şu an 11 oynayacak seviyede değil oyun zekası gol yeteneği çok zayıf muhtemelen pandev burak oynar. Bruma bursada asist yaptı ama ben misal orda dripling yapmasını beklerdim adam eksiltme özelliği şu an iyi değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan Engin foruma mı üye ?

Bu kadar yabancı nasıl oynuycak anlaşınlan bruma gönderilecek.chedju ve muslerayı göndermekten başka are yok.

Sampiyonlar liginde 8 yabancimizida oynatmaliyiz.

---------muslera-----------

-----semih------chedj------

Tarik-------------------telles

---------melo----dzem------

Olcan-----------------bruma

---------------sneijder--------

-----------pandev-------------

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Arkadaş alınma ama forumda ilk defa birine birşey söyleyeceğim. Futboldan anladığını düşünmüyorum. Ya yaşın çok küçük ya da maksat muhabbet olsun diye yazıyorsun. Yarım saattir giydirdiğin adamları şimdi videoları izleyerek iyiymiş diyorsun. Özrün kabahatinden beter. Normalde böyle yorum yapmam o kadar çok kastın ki...

Alakasi yok yasi itibariyle giydirdim hala patoyu tercih ederim ama kim gelirse destek vermek zorundayiz ve su anda bizim oyuncumuz tercih etmesemde kaliteli ayagi var bizi rahatlatir yani

İlk haftayı ligin tepesinde tamamladık. İnşallah hiç 2. sıraya düşmeden 34. haftayı da aynı yerde bitirir, 4. yıldızımızı takarız.

Transfer donemi bittigi an bazi gereksiz kisiler de buradan gider umarim.. Apuk sapuk yorumlar azalmali..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt