Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sene yabancı sınırı doğru dürüst bir hal alırsa Khedira'yı bizde görmek isterim şahsen

Prandelli Muslera ,Sneijder ,Melo ,Pandev, Dzemaili..( İtalyan havasını suyunu başka almış varmı unutmuş olabilirim).

Bu sene İTALYAN ekolu ve Futbol akıyla oynuyacak GS .

5 futbolcu 1 Teknik adam.

Buda son yıllarda görülmüyen tavır yani İTALYAN devrimi..

Buda bana eski devrimi hatırlattı DERWAL ( topragı bol olsun ) devrimini , o büyük degişim GS yı belkide UEFA zaferine giden yolun BASAMAKLARI olmuştu..

Derwalde Alman menşei oyuncularla haşır neşir oluyordu unutulmaz AYIBOGAN Stumf vardı ,dahada vardıda şimdi fren yaptı beyin.
laughing7.gif
.

Bana görede Prandellide DERWAL gibi büyük başarılara gidecek yolu açacak şekilde, takımın UYUMLU olmasının şart oldugunu düşüncesinden dolayı İtalyan ekolu ve mantıgıyla İtalyadan oyuncu almasıda en mantıklı..

Sneijderinde randımanı artabilir (acaba diyorum Pandevi Sneijder önermesin ) İnterde başarılı olan ikili GSdada başarılı pekala olabilir.

Zaten ilerde paslaşmalardaki hatalara şikayet ediyordu ,şimdi ise alıştıgı şekilde pas alış verişi olursa belkide GS yın maçları bol gollü geçebilir ( falcı degilim ,ama gönülden geçen ve bu iki futbolcunun eskiden başarılı olması beni umudlandırıyor )

lan arkadaş milli maç arasıda tam zamanını buldu hey Allahım ya uyuz oluyorum şu lig aralarına

aziz yıldırım şampiyon olan her hocayı kovuyormuş! Adam ilk maçta şike yapmak zorunda kalıyor, kovmasın mı? ŞikeciFenerden ŞikeliGalibiyet

en iyi kadro

muslera

tarık chedjou semih telles

dzemali melo

olcan sneijder pandev

burak

gibi duruyor

lig için çok sıkışacak kadro.

Beyaz TV yine iş başında. Kadının birini konuşturmuşlar. Galatasaray'da 1,5 milyonluk yolsuzluk.....vs

Ahmet Çakar: Bu gece çok uzun olacak

şu milli takım eleme maçlarını 2 ayrı zamanda toplu halde oynasalar da kurtulsak. 2 sene sonraki turnuvanın eleme maçları şimdi oynanıyor

Abi Pandev nedir ya. Al işte başımıza yeni Eboue'ler, Eboue en azından 2 yıl doğru dürüst top oynadı gönder bunları sene sonu gönderebilirsen. Bari sözleşmeleri bir yıllık olsa.

Bize ilerde hareketli, hızlı, rakip savunmayı harcayacak, adam geçecek forvet lazım bizim aldığımız forvete bak. Pandev ağır, adam geçme özelliği olmayan statik bir forvet. Biz Campell diyoruz bunlar gidip Pandev'i alıyorlar bu kadar vizyonsuzluk olmaz ya.

en iyisi sponsor nöbeti sayfası açılmalıı sponsor konusu ile ilgili duyumu olan yazar tabi sponsor bulabilirsek

Bir de lige 'Süleyman Seba' adını veriyorlar...

Karabük kalecisi bas bas bağırıyor; 'Bu lig aziz yıldırım ligidir' diye! YALAN MI ARKADAŞLAR ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt