Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika transferleri olarak bakınca yönetime kızmıyorum ama son dakikaya kalındığı için kızıyorum.

Biraz daha takımı rahatlatıcak transferler oldu alternatifde arttı ama tam nokta atışı oldu dersem yalan olur.. Özellikle dzemaliden ben özel ve güzel işler bekliyorum türk olarak tam bir engin baytar style oyun olarak diyorum bize neler kattığını hatırlarsak pandevde bir elmander katkısı verirse güzel şeyler olabilir.. Eskisehiri tokatlayıp pesine anderlechtede koydukmu bence 6 da 6 yaparız gerisi Allah kerim

dzemaili ve pandev son gün için iyi transferler.

tarık için aynısını diyemeyeceğim inşallah şaşırtır beni ve bizim gökhan gönülümüz olur.(oyun olarak)

Italian job filminin afişinden galiba font :D Godfather fontunu dene bakalım

cz16hrh945m.jpg

Haydi beyler ben kaçtim size hayirli nöbetler.

Inş yarin kalktigimda Dzemaili bitmiş olur ve Pandevden vazgeçip Pato veya Doumbiayi almiş oluruz. :D

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın performansları belirleyici olur bu seneki şampiyonlukta ve CL'de

Gerisi hikaye, adamlar oynarsa mutlu oluruz oynamazsa hüsran

İlk 11 şu olmalı.

----------------------------------------- Muslera ---------------------------------

Veysel ------------------ Semih -------------- Chedjou ----------- Tarık

----------------------------- Selçuk ------------- Melo ------------------------

----------- Olcan -------------------- Sneijder -------------- Bruma ------

------------------------------------------ Burak -----------------------------------

Tarık sol bekte nasıl çok bilmiyorum, eğer beceremezse Veysel yerine sağ beke çekilir, sol bekte Hakan oynar.

Bu alınan tuhaf yabancılar için Bruma kesilirse yakarım buraları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt