Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyaz tv de bir eski avukat bayan çok ağır suçlamalr yapmış.
6 ay sonra ortaya çıkması, üstelik lig başlangıcında.
Tesadüf?
Rte+Aziz çözüm ortaklığından gelen Galatasaray'ı karıştırın komutu ile hareket ediyorlar belli ki Bu Aysegül Egemen olayi nedir?
Şu an Telegol'ü izliyorum, bu Serhat Ulueren, Galatasaray'dan nasıl bir darbe yedi de sızısı çıkmıyor anlamadım gitti![]()
Beyaz tv de bir eski avukat bayanımız çok ağır suçlamalar yapmış.
6 ay sonra ortaya çıkması, üstelik lig başlangıcında.
Tesadüf?
Bu Aysegül Egemen olayi nedir?
Goran Pandev'in de öyle takır takır attığı takım yok bakınca. Öte yandan Almeida'nın en azından Portekiz milli takımına seçilmesi önemli bir kriter bence Pandev seçilebilir miydi bilemiyorum
Aynen renkdaş bende ona takıldım şimdiHesapta yolsuzluk varmış da yolsuzluk çıkartıyormuş da yok efendim stadyuma formalar gelmiş formaların stada nasıl girdiği belli değilmiş de şükrü ergün'ün eşi kulüpten para kaldırıyormuş falan filan
Rte+Aziz çözüm ortaklığından gelen Galatasaray'ı karıştırın komutu ile hareket ediyorlar belli ki
Şikecilerin rüşvetçilerin satılık kanalı ve satılık programı gelmiş Galatasaray'a yolsuzluktan vurmaya çalışıyorlar hahhaha :2aloh1: Ulan memleket ne hale geldi arkadaş...
Prandelli gidipte Pandev için Cemal için Bruma'yı kesecekse gitsin Mancini geri gelsin bence bu ne abi
Yellozdan anladığıma göre çok bilgili ve kültürlü kulübüz.
Allahtan sadece belge imzalatmışlar :2aloh1:Göksel Uzunoglu® @10Goeki 13 dk.
Goran Pandev ile son dönemde ilgilenen kulüpler: Hertha Berlin, Olympique Marsilya, Monaco, Tottenham ve Milan'di.
Göksel Uzunoglu® @10Goeki 18 dk.
Galatasaray'in anlastigi Dzemaili'ye talip olan takimlar arasinda Schalke, Eintr. Frankfurt,Hamburg ve Mönchengladbach da vardi
ilk defa senden duyuyoz neymiş![]()
TT Arena'da grup çalışmasına doğru gidiyor mevzu hayırlısı :2aloh1:Tamamen bilmediğim için soruyorum espri amacı felan yok.
Dzemaili nasıl telafuz ediliyor tam doğrusu ne?
Tamamen bilmediğim için soruyorum espri amacı felan yok.
Dzemaili nasıl telafuz ediliyor tam doğrusu ne?