Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Pandev ve cemali kötü oyuncular değil elbet ama 3 ayda çok daha iyilerini bulabilir ve alabilirdik . Son güne rağmen iyi bulduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napoli'nin artıklarını almışız diye kızanlar da baya güzel kafalarda. napoli ile bir mi tutuyosunuz kendinizi ? hamsik bizim takımı alır tek başına
O değil de bu Umut Gündoğan baya iyi futbolcuya benziyodu adamı daha doğru düzgün göremeden yolluyoruz
Pandevi'in fizik durumu iyi olmadigini diyorlar Napoli taraftari. En fazla 50-60 Dakika dayanir, diyorlar. Dzemaili ise saglam oyuncuymus...
Pandevi'in fizik durumu iyi olmadigini diyorlar Napoli taraftari. En fazla 50-60 Dakika dayanir, diyorlar. Dzemaili ise saglam oyuncuymus...
Abi bende bunu anlamıyorum bir renktaş gelip diyorki Napoli forumlarındaydım Pandev süper niye gittiki diye ağıt yakıyorlar diyor..
Bir başkası ise Cemaili sağlam oyuncu Pandev patates diyor..
Kafa karıştırıcı![]()
Son dakikada bir Hürriyet Güçer bombası patlatır mıyız beyler ne dersiniz
Ne bombasi ???
maalesef bizde sifir planlama oldugu icin boyle.
yoksa her sey kolay.
bizde habire ya transfer icin toplaniliyor (3 gun filan boyle sacma seylere harcaniyor). yok habire yabanci ulkelere gidiliyor, oralarda toplaniliyor filan, vs.
zannedersinki 1970'lerde yasiyoruz.
artik e-mail, skype, internet filan var ama bizimkilerin haberi yok galiba.
hoca rapor hazirlar, yapar listeyi gonderir yonetime, yonetimde hocaya geri doner ve alabileceklerini soyler. bulusmaya bile gerek yok artik. sonrada gidersin internet uzerinden teklif yaparsin.
ya artik milyar dolarlik ithalat ihracatlar internet, e-mail, skype uzerinden yapiliyor. biz hala floryada toplanalim, baska ulkelere gidip orta toplanti filan yapalim. sacma sapan seyler pesindeyiz.
Tamamen bilmediğim için soruyorum espri amacı felan yok.
Dzemaili nasıl telafuz ediliyor tam doğrusu ne?
zombified rituals constitute the backbone of our long standing traditions