Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev ve cemali kötü oyuncular değil elbet ama 3 ayda çok daha iyilerini bulabilir ve alabilirdik . Son güne rağmen iyi bulduk.

Beyaz TV de şu an tartışılmakta olan şeyler yine midemi bulandırdı. Be arkadaş ne olur bir sezon öncesi de düşün yakamızdan be !

Pandevi'in fizik durumu iyi olmadigini diyorlar Napoli taraftari. En fazla 50-60 Dakika dayanir, diyorlar. Dzemaili ise saglam oyuncuymus...

Abi bende bunu anlamıyorum bir renktaş gelip diyorki Napoli forumlarındaydım Pandev süper niye gittiki diye ağıt yakıyorlar diyor..

Bir başkası ise Cemaili sağlam oyuncu Pandev patates diyor..

Kafa karıştırıcı :D

Pandev-Dzemaili kesin menajer tarafindan önerilmis bence. Tam bir Menajer paketine benziyor...

Abi bende bunu anlamıyorum bir renktaş gelip diyorki Napoli forumlarındaydım Pandev süper niye gittiki diye ağıt yakıyorlar diyor..

Bir başkası ise Cemaili sağlam oyuncu Pandev patates diyor..

Kafa karıştırıcı :D

Normal bir durum aslinda. Sonucta burda de Amrabati begenyen üyeler var. :) Ama ben pek olumlu seyler okumadim Pandev ilgili...Hatta Alman Forumda Pandev zu Hertha konusu vardi bir alman taraftar: "Pandevi gecen sene izlemediniz galiba, bu adam cökmüs" falan demis. :/

Görecegiz artik, hayirli olsun.

youtube da izledigime gore Dzemaillinin baya iyi sutlari var massallah , insallah uzakdan volkan'ada cakar

Golcü almalıydık Pandev yanlış oldu

nokta santrafor eksiğimiz var

maalesef bizde sifir planlama oldugu icin boyle.

yoksa her sey kolay.

bizde habire ya transfer icin toplaniliyor (3 gun filan boyle sacma seylere harcaniyor). yok habire yabanci ulkelere gidiliyor, oralarda toplaniliyor filan, vs.

zannedersinki 1970'lerde yasiyoruz.

artik e-mail, skype, internet filan var ama bizimkilerin haberi yok galiba.

hoca rapor hazirlar, yapar listeyi gonderir yonetime, yonetimde hocaya geri doner ve alabileceklerini soyler. bulusmaya bile gerek yok artik. sonrada gidersin internet uzerinden teklif yaparsin.

ya artik milyar dolarlik ithalat ihracatlar internet, e-mail, skype uzerinden yapiliyor. biz hala floryada toplanalim, baska ulkelere gidip orta toplanti filan yapalim. sacma sapan seyler pesindeyiz.

zombified rituals constitute the backbone of our long standing traditions

Geçen sene devre arası ve bu sene yaptığınız transferlerle uğraşacağımıza Ömer Toprak, Telles, Olcan, Tarık ve bir yıldız santrfor alsaydık %90 şampiyon olurduk, CL'de de çok daha fazla şansımız olurdu.

Paraları çarçur ettik.

Muslera-melo-sneijder-???-??? kalan iki yabancı sizce kim olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt