Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyaz tv de bir eski avukat bayan çok ağır suçlamalr yapmış.

6 ay sonra ortaya çıkması, üstelik lig başlangıcında.

Tesadüf?

Aynen renkdaş bende ona takıldım şimdi :D Hesapta yolsuzluk varmış da yolsuzluk çıkartıyormuş da yok efendim stadyuma formalar gelmiş formaların stada nasıl girdiği belli değilmiş de şükrü ergün'ün eşi kulüpten para kaldırıyormuş falan filan :asd: Rte+Aziz çözüm ortaklığından gelen Galatasaray'ı karıştırın komutu ile hareket ediyorlar belli ki :D Şikecilerin rüşvetçilerin satılık kanalı ve satılık programı gelmiş Galatasaray'a yolsuzluktan vurmaya çalışıyor hahhaha :2aloh1: Ulan memleket ne hale geldi arkadaş...

Prandelli gidipte Pandev için Cemal için Bruma'yı kesecekse gitsin Mancini geri gelsin bence bu ne abi

Beyaz tv de bir eski avukat bayanımız çok ağır suçlamalar yapmış.

6 ay sonra ortaya çıkması, üstelik lig başlangıcında.

Tesadüf?

Yellozdan anladığıma göre çok bilgili ve kültürlü kulübüz.

Ya Allah aşkına şu adamların hayatı boyunca 2 kere maçını izlememiş adamlar futbolu bildiğini belli etmek için yorum yapmasın ya

Goran Pandev'in de öyle takır takır attığı takım yok bakınca. Öte yandan Almeida'nın en azından Portekiz milli takımına seçilmesi önemli bir kriter bence Pandev seçilebilir miydi bilemiyorum

Portekiz'in Pandev yarı özellikleri kadar santraforu olsa 1 dakika düşünmeden koyarlar milli takıma.

Pandev zaten santrafor değil dediğim gibi. Bir de dakika başına gol oranına bakmak lazım.

Aynen renkdaş bende ona takıldım şimdi :D Hesapta yolsuzluk varmış da yolsuzluk çıkartıyormuş da yok efendim stadyuma formalar gelmiş formaların stada nasıl girdiği belli değilmiş de şükrü ergün'ün eşi kulüpten para kaldırıyormuş falan filan :asd: Rte+Aziz çözüm ortaklığından gelen Galatasaray'ı karıştırın komutu ile hareket ediyorlar belli ki :D Şikecilerin rüşvetçilerin satılık kanalı ve satılık programı gelmiş Galatasaray'a yolsuzluktan vurmaya çalışıyorlar hahhaha :2aloh1: Ulan memleket ne hale geldi arkadaş...

Forma ile yolsuzluk ile suçlayan birisi sadece Galatasara şirketini değil, Nike'ıda suçluyor galiba.

Kemer altında çingene cengizden gelmiyor bu formalar.

Formalar sadece bizim değil.

Beyaz Tv deki Ayşegül Egemen olayı fb lilerin tamamen oyunudur.Geçen sene Azize si Ahmet Çakar ı sürekli Spk olayını açıklasınlar felan diyerek sorular soruyodular.Bunun dışında bu sene fb nin son yayınladıgı bildiride diyor ki biz sizi değiştirecez diye konusuyor burdaki amac fb beyaz tv yi kullanarak bize saldırıyor.

Prandelli gidipte Pandev için Cemal için Bruma'yı kesecekse gitsin Mancini geri gelsin bence bu ne abi

benzer mesajları tekrar tekrar yazıyosun.

1. kim iyi olursa o oynar , pandev prandelli'nin babasının oğlu değil

2. mancini bruma'yı ya oynatmıyordu, ya bekte falan oynatıyordu

3. cemal deyince komik mi oluyor ?

Yellozdan anladığıma göre çok bilgili ve kültürlü kulübüz.

Aynen :D Hatta o yellozun dediğine göre 2 adet ayı yavrusu kıvamında bodyguard çocuklar olmak üzere toplam 5 kişi TT Arena'da bunu ıssıza çökertmişler ve zorla belge imzalatmışlar :asd: Allahtan sadece belge imzalatmışlar :2aloh1:

Göksel Uzunoglu® ‏@10Goeki 13 dk.

Goran Pandev ile son dönemde ilgilenen kulüpler: Hertha Berlin, Olympique Marsilya, Monaco, Tottenham ve Milan'di.

Göksel Uzunoglu® ‏@10Goeki 18 dk.

Galatasaray'in anlastigi Dzemaili'ye talip olan takimlar arasinda Schalke, Eintr. Frankfurt,Hamburg ve Mönchengladbach da vardi

He He Pandev i Chelsea de istemis ama olmayinca Diego Costa yi almis. Ve aslinda Guardiola nin hedefinde Xabi Alonso degil de Dzemaili varmis ama o sag olsun bizi tercih etmis.

Yöneticilerden biriyle ilişkiniz var mıydı diye sordu muhabir :asd: TT Arena'da grup çalışmasına doğru gidiyor mevzu hayırlısı :2aloh1:

Tamamen bilmediğim için soruyorum espri amacı felan yok.

Dzemaili nasıl telafuz ediliyor tam doğrusu ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt