Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani brezilyaya gitmişti yönetimden birileri noldu ???

İlk 11 şu olmalı.

----------------------------------------- Muslera ---------------------------------

Veysel ------------------ Semih -------------- Chedjou ----------- Tarık

----------------------------- Selçuk ------------- Melo ------------------------

----------- Olcan -------------------- Sneijder -------------- Bruma ------

------------------------------------------ Burak -----------------------------------

Tarık sol bekte nasıl çok bilmiyorum, eğer beceremezse Veysel yerine sağ beke çekilir, sol bekte Hakan oynar.

Bu alınan tuhaf yabancılar için Bruma kesilirse yakarım buraları.

Selcuk ile bol keyifler sana

gercekden Pandev ve Dzemaili nin ilk11 e yakin olmicani sanmiyorsun dimi?

Bruma yi hepimiz seviyoruz..ama görüldügü gibi Bruma daha hazir degil. Ilk etapda +3 bulur kendisini ve ikinci yarilarda oyunu dahil olur.

Gecen sene oynasaydi bu sene hazir olurdu...lakin o sakatlik onu geriye atdi.

Bence yerinde transferler yaptık. Gecen sene Hayrovic le ontiveroyu alınca burada heyecanlanan gencleri nedense pandev dzemaili heyecanlandırmıyor neden? Cunku bizde bilinmeyene yonelik bir sempati vardır. Eminimki o brezilya liginden ceciro mu cicero mu nedir onu alsaydık burada cogu kisi pandevden daha az elestirecekti. Pandev tek basına takımı sırtlamaz evet ama turkiye ligi icin oldukca iyi bir oyuncu pandev.

Sampiyonluk ayrıca sadece ilk 11 le kazanılmaz. Benchten hatta ilk 18 dısından bile katkı alman lazım bazen. kadro derinligi yaratması acısındanda oldukca olumlu transferler.

Benim acimdan mesele ben ozellikle Avrupa'nin buyuk liglerinde uzun sureler oynamis ve 30'unu gecmis futbolculara supheyle bakiyorum. Futbola doymus olma ihtimalleri beni endiselendiriyor, Turkiye'de ligi falan pek ciddiye almama ihtimalleri beni korkutuyor.

Ama ben bu oyuncularin kalitesini tartismadim ya da oyuncularin tarz olarak bizim ihtiyaclarimiza uygun olmadigini soylemedim. Bastan beri santrfor degil, yardimci forvet alinmali diyenlerdenim. Pandev'in teknik acidan aradigimiz tarz bir futbolcu oldugunu dusunuyorum. Ayrica herkes en buyuk problemimizin santror oldugunu soylerken ben daha buyuk problemimizin orta saha oldugunu dusundugum icin Dzemaili transferine de cok olumlu bakiyorum. Onunla ilgili de endisem 5+3'le nasil kadro yapilacagi oldu. Ama herhalde bunu dusunduler, biraz rotasyon yapilacak galiba, maca gore de taktik ve kadro uygulanacak diye tahmin ediyorum.

Sonucta bence kalite olarak ikisi de bu ligdeki en iyi yabancilardan olur. Umarim Pandev hirslidir hala, ciddiye alir ligi, alirsa cok is yapar bence.

dzemaili seri a da 24 maçta 6 gol 4 asist iyi istatistik bence.

oyun olarak görmek lazım.

İlk 11 şu olmalı.

----------------------------------------- Muslera ---------------------------------

Veysel ------------------ Semih -------------- Chedjou ----------- Tarık

----------------------------- Selçuk ------------- Melo ------------------------

----------- Olcan -------------------- Sneijder -------------- Bruma ------

------------------------------------------ Burak -----------------------------------

Tarık sol bekte nasıl çok bilmiyorum, eğer beceremezse Veysel yerine sağ beke çekilir, sol bekte Hakan oynar.

Bu alınan tuhaf yabancılar için Bruma kesilirse yakarım buraları.

bence de böyle olur (chedjou sağ stoper oynuyor). zaten alınan yabancılar yedek için alınmış gibi geliyor bana. kilitlenen oyunda 60dan sonra Bruma yerine Pandev girer, ya da maçına göre eğer öndeysek Sneijder-Bruma yerine Dzemaili-Telles girer falan. sonuçta sezon uzun, rotasyon olur ama yine de bu yabancılar çoğunlukla yedek kalır bence

Pandev'i alacağımıza Almeida'yı alsaydık daha iyi olurdu bence o adam bizde takır takır atardı ligide tanıyordu

Yahu açın bakın bakalım Almeida hangi takımda takır takır atmış?

Almeida tek tek pozisyonda oynuyor. Pandev versatil bir adam. Yabancı sınırı olduğu için Almeida'yı Burak'ın yerine de oynatamayacaktık ki zaten Burak daha iyi oyuncu Almeida'dan.

Gayet basarili transferler oldu. Ayrica belirtmeliyim ki şu saçma yabancı sınırında Tarık a verilen paraya hiç acımam.

Sağ bek, sol bek oynayabildigi için elimizi çok rahatlatacak.

Söylendiği kadar kötü bi oyuncu da değil defalarca canlı izledim hızlı, ayağına hakim ve teknik. Tek sıkıntısı orta ve şut kalitesi düşük ki onlarda olsa zaten bi Marcelo seviyelerinde olurdu :asd:

Bruma yi hepimiz seviyoruz..ama görüldügü gibi Bruma daha hazir degil. Ilk etapda +3 bulur kendisini ve ikinci yarilarda oyunu dahil olur.

Bruma Sneijder ile birlikte ayağına top geldiğinde heyecan yaratan tek futbolcumuz. Ayrıca yine dikine giden, süratli tek futbolcumuz. Oynamadan nasıl gelişecek bu çocuk? 31 yaşındaki Pandev veya ne idüğü belirsiz Dzemaili oynasın diye bu çocuk kesilir mi?

Beyaz tv de bir eski avukat bayanımız çok ağır suçlamalar yapmış.

6 ay sonra ortaya çıkması, üstelik lig başlangıcında.

Tesadüf?

burak ve selçuk ne durumda olurlarsa olsunlar kesilmezler malesef özellikle selçuk. muhtemelen bruma kesilebilir ancak hazır değil kısmına katılmıyorum dün çıkana kadar takımın en iyisiydi geçen yıla oranla gelişme var ne pandev ne dzemaili bruma kadar katkı verecek oyuncular değil bence ortasahanın kalabalık tutulmak istendeği maçlarda dzemaili oynar pandev'de gol kilitlenen maçlarda dahil olur pek fazla direk 11 oynamazlar

Şu an Telegol'ü izliyorum, bu Serhat Ulueren, Galatasaray'dan nasıl bir darbe yedi de sızısı çıkmıyor anlamadım gitti :)

Yahu açın bakın bakalım Almeida hangi takımda takır takır atmış?

Almeida tek tek pozisyonda oynuyor. Pandev versatil bir adam. Yabancı sınırı olduğu için Almeida'yı Burak'ın yerine de oynatamayacaktık ki zaten Burak daha iyi oyuncu Almeida'dan.

Goran Pandev'in de öyle takır takır attığı takım yok bakınca. Öte yandan Almeida'nın en azından Portekiz milli takımına seçilmesi önemli bir kriter bence Pandev seçilebilir miydi bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt