Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla yıllardır forumlardayım şeref aydın dışında dediği çıkan bir adam görmedim bir çoğu sallıyor

Hayır yani ben niye sallayayım ki ? Elime ne geçecek doğru veya yanlış bir şeyi bildiğim zaman ? Elimde kaynaklar olmasa duyum yapmam. Mesela şike olayı için 25-29 Ağustos arası bir şey çıkabilir dedim. TS bu süreçte Fifa ve Uefayı uyardı. Yani kaynak olmadan bir bilgi vermem rahat ol.

Bizde yalan olmaz renkdaş :D

+ Videoda bekleniyor.Hackerın elınde 100un uzerınde vıdeoda varmıs

Deep Web'e düşmüş diyorlar zaten :) Hackleyen kimse tam bir iyi aile çocuğu ama hatun da ünlü biri olarak daha dikkatli davranıp dosyalarını özel bir disk içerisinde saklayarak riski azaltabilirmiş. Kaç ünlü hacklendi şu ana kadar hala daha akıllanmadılar :redface:

Deep Web'e düşmüş diyorlar zaten :) Hackleyen kimse tam bir iyi aile çocuğu ama hatun da ünlü biri olarak daha dikkatli davranıp dosyalarını özel bir disk içerisinde saklayarak riski azaltabilirmiş. Kaç ünlü hacklendi şu ana kadar hala daha akıllanmadılar :redface:

Şuan iş yerindeyim sabah eve gittiğimde tor'dan zorlarım belki bişeyler çıkar :D

4chan hacklamış.

Bu renktaşa daha ilk mesajından moderatörlük veya rütbe verilebilir.

Yani biraz sinirli bir çıkış oldu diye endişeleniyorum ama sinirimi de bozan bir durum. Tabii taraftar olarak en kaliteli topçuları görmek isteriz takımda, ancak sürekli bir büyük isim transferi beklentisinde olmak sağlıklı değil. Yani Sneijder'in efsane nöbeti ve yanlış hatırlamıyorsam Kamil abinin danası muhabbetleri hoş zamanlardı, ancak iyi gün taraftarlığı Galatasaraylılara yakışmıyor.

Yani biraz sinirli bir çıkış oldu diye endişeleniyorum ama sinirimi de bozan bir durum. Tabii taraftar olarak en kaliteli topçuları görmek isteriz takımda, ancak sürekli bir büyük isim transferi beklentisinde olmak sağlıklı değil. Yani Sneijder'in efsane nöbeti ve yanlış hatırlamıyorsam Kamil abinin danası muhabbetleri hoş zamanlardı, ancak iyi gün taraftarlığı Galatasaraylılara yakışmıyor.

Katılıyorum ama bu taraftarı şımartan başkanın ve yöneticilerin abırtılı açıklamaları olmuşdur.

Vee bu yazdıklarını bide dünyanın ilk 10 kulüp içinde olan taraftarlarına anlat

Katılıyorum ama bu taraftarı şımartan başkanın ve yöneticilerin abırtılı açıklamaları olmuşdur.

Vee bu yazdıklarını bide dünyanın ilk 10 kulüp içinde olan taraftarlarına anlat

Emir Sarıgül'ün tweetleri ve medyanın şişirmeleri bir yana, ben bu yaz dönemi için beklentilerimi düşük tutuyordum zaten. Açıkçası başkan finansal zorluklar ve yapılamayacak "çilek" transferini açıkça belirtti. Bu finansal zorlukların hesabı sorulabilir, ki ben bunu kış döneminde fütursuzca harcanan paraya bağlıyorum.

Aslında uzun sürelerdir çeşitli Arsenal bloglarını takip ediyor ve yazıyorum. Adamlar bizden daha alçakgönüllüler. Ramsey'e gösterilen sabırın sonucu belli. RVP ve Nasri gibi futbolcular da benzer sabırla potansiyellerine ulaştılar. Giroud Burak'tan daha çok gol kaçırıyor, ancak taraftar hem yeni transfer istemeyi hem de her şeye rağmen Giroud'ya destek olmayı becerebiliyor.

Hem zaten buğday ağırlaştıkça başını eğermiş renktaş.

Gerek yok düşer zaten yakında :asd:

Abi kim hacklerse hacklesin :) Sen dikkat edersen kimse özel dosyalarına ulaşamaz. Hele bir de videolar düşünce kepaze olacak hatun işte :redface:

Hadi pcye resim yüklersi veya usb ye . Ama cloud online hafıza diye bir yere resim yüklemek enayilikdir.

Hele bu tür olanlardan.

Hadi pcye resim yüklersi veya usb ye . Ama cloud online hafıza diye bir yere resim yüklemek enayilikdir.

Hele bu tür olanlardan.

Kimse de çıkıp demiyor ki niye böyle resimler çektirdin? Mağdem çektirdin, sonra neden imha etmedin?

Ha, bana göre hava hoş. İnternete düşmüşse ben o resimlere bakarım ;)

Emir Sarıgül'ün tweetleri ve medyanın şişirmeleri bir yana, ben bu yaz dönemi için beklentilerimi düşük tutuyordum zaten. Açıkçası başkan finansal zorluklar ve yapılamayacak "çilek" transferini açıkça belirtti. Bu finansal zorlukların hesabı sorulabilir, ki ben bunu kış döneminde fütursuzca harcanan paraya bağlıyorum.

Aslında uzun sürelerdir çeşitli Arsenal bloglarını takip ediyor ve yazıyorum. Adamlar bizden daha alçakgönüllüler. Ramsey'e gösterilen sabırın sonucu belli. RVP ve Nasri gibi futbolcular da benzer sabırla potansiyellerine ulaştılar. Giroud Burak'tan daha çok gol kaçırıyor, ancak taraftar hem yeni transfer istemeyi hem de her şeye rağmen Giroud'ya destek olmayı becerebiliyor.

Hem zaten buğday ağırlaştıkça başını eğermiş renktaş.

Arsenalın mentalitesi çok farklı. Wenger mentalitesi var orda ki bu biraz ajax modeline benziyor.

Tek fark, gençleri satın alıyorlar ki çoğuda fransa piyasasından.

Ama taraftarları artık homurdanmaya başladı bölüm bölüm.

Özil ve sanchez transferlerini wenger bundan dolayıda yaptı zaten yoksa wengerin yöntemine pek uymuyor.

Özelikle son 2 yılda çok şişirdi yönetim bizi.

Sneijder alınca sarhoş sarhoş, biz Galatasarayız, istersek alırız gibi açıklamalar yaparsan taraftarın bir kısmı.. Heee biz Real madrid olduk ve devamını bekliyorum düşünmeye başlar.

Başkan, çilek yok, para yok sözlerini ciddiye alanlar olsada almaynlarda ola bilir. Başkan zeki, transfer politikası böyle olur, her an bombayı patlatacak diye yorumlar.

Neden? Çünkü biz Galatasarayız, istersek alırız, okadaaaar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt