Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=hkBMfb_KAyY[/media]

bunu kaçıran adam olduğunu bilmiyordum çok gülmüştüm bi yandanda kızmıştım bu pozisyonda :asd:

Fenerin hücum hattı açık söylemek gerekirse bizden daha iyi

sow-emenike-kuyt-diego

burak-pandev-bruma-sneıjder

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napoli nin Paris ve Barca ile yaptigi maclarda oynamış bu sene Dzemaili. 6 Agustosta ki Barca macini 1-0 kazanmislar, golü de Dzemaili atmis.

Bence fiyat/performans olarak son derece basarili transferler yaptık. Pandev in sozlesmesi de gercekten 1+1 ise mukemmel olur, bu sene görürüz durumunu, gelecek sezon da elimizde kalma ihtimalini zayiflatmis oluruz. Ben aldigimiz bütün oyunculardan verim alacagimiza inaniyorum. Ozellikle 2 yabanci mutlaka Prandelli nin de istedigi ve onay verdiği isimlerdir.

Bu hamleleri yapabilmek cok onemliydi, son gün de olsa ciddi manada kaliteli ve karakteri olan yabancilar kazandirdik takima. Tarik ta elimizdeki beklerden daha kötü cikacagini sanmiyorum. Umarim Telles te toparlar, sampiyonlar liginde Tarikla birlikte genç ve dinamik iki bekimiz olur.

icloud hesabı hacklenmiş

bu fotoğrafları sanal ortamda saklarsan sızma riski her an için olacaktır

kendisi kaşınmış bence

sirf onunki degil, yaklasik 50 tane unlunun hesabi hacklenmis...resimler yavas yavas koyuyuor hack yapan...jennifer lawrance'in vidyolari bile varmis... ben aubrey plaza'nin olanlari bekliyorum :)))

Sen onu "z" diye duyuyorsan kulaklarini bir kontrol ettir. :)

Arnavutca yazilisi: Blerim Xhemajli

Makedonca yazilisi: Блерим Џемаили

Arnavutca'da "Xh", Makedonca da "Џ" sesinin karsiligi, Rusca'da "дж", Yugoslav dillerinde "dž" olarak yazilan ses.

Linguistik biliminde "voiced palato-alveolar affricate" olarak tanimlanir, uluslararasi fonetik alfabede 〈d͡ʒ〉 olarak yazilir. Turkce'de buna en yakin ses "c", Ingilizce'de "jump"in "j"'sidir.

Dzeko'yu da Zeko diye mi telaffuz ediyorsun sen?

Edebiyat icin sag ol cünkü az önce bunu yazmistin

Adam Arnavut Makedon, Makedonca yazilisina gore Turkce'deki "c" harfine yakin "dz".

Yani "Cemayli" tarzinda bir sey mi "Zemayli" tarzinda mi daha dogru? Kendi argümanlarinla bana hak verdigin icin tesekkür ederim ;)

Senin dedigin Xherdan Shaqiri da gecerli, evet "Cerdan" a benzer bir sekilde telafuz ediyoruz ona burda...

Neyse sidik yarisina girme gibi bir niyetim yok, isterseniz adama Cemal diyin beni ilgilendirmez (ben sadece merak eden arkadasa isvicrede/ülkesinde bu adama nasil hitap edildigini belirtmek istedim). Blerim in agzindan duymak isteyeneler icin de zaten youtube([media]https://www.youtube.com/watch?v=nBqYDMBh5Uk[/media]) de kendi söylüyor...

Not: Kulak sagligimi düsündügün icin ayrica tesekkür ederim ;)

Edebiyat icin sag ol cünkü az önce bunu yazmistin

Yani "Cemayli" tarzinda bir sey mi "Zemayli" tarzinda mi daha dogru? Kendi argümanlarinla bana hak verdigin icin tesekkür ederim ;)

Senin dedigin Xherdan Shaqiri da gecerli, evet "Cerdan" a benzer bir sekilde telafuz ediyoruz ona burda...

Neyse sidik yarisina girme gibi bir niyetim yok, isterseniz adama Cemal diyin beni ilgilendirmez (ben sadece merak eden arkadasa isvicrede/ülkesinde bu adama nasil hitap edildigini belirtmek istedim). Blerim in agzindan duymak isteyeneler icin de zaten youtube([media]https://www.youtube.com/watch?v=nBqYDMBh5Uk[/media]) de kendi söylüyor...

Not: Kulak sagligimi düsündügün icin ayrica tesekkür ederim ;)

Kusura bakma ama ben senin ne dedigini anlayamadim.

Benim ne soyledigim gayet acik. Sen "Zemayli" telaffuz edildigini soyledin, "burada oyle diyorlar" dedin. Ben de dedim ki hayir, isminin basindaki DZ Turkce'deki C harfine daha yakin bir ses, yani Turkce Cemaili'ye daha yakin telaffuzu. Sana ispatini da verdim, sen hala birseyler geveliyorsun ama ne demek istedigin belli degil.

DZ = Turk alfabesindeki C sesi, hemen hemen, tam olarak degil ama en yakin ses o. Adamin ismi Zemaili degil. Dzeko gibi. Dzeko nasil Zeko okunmuyorsa, bu da Zemaili okunmaz.

Kusura bakma ama ben senin ne dedigini anlayamadim.

Benim ne soyledigim gayet acik. Sen "Zemayli" telaffuz edildigini soyledin, "burada oyle diyorlar" dedin. Ben de dedim ki hayir, isminin basindaki DZ Turkce'deki C harfine daha yakin bir ses, yani Turkce Cemaili'ye daha yakin telaffuzu. Sana ispatini da verdim, sen hala birseyler geveliyorsun ama ne demek istedigin belli degil.

DZ = Turk alfabesindeki C sesi, hemen hemen, tam olarak degil ama en yakin ses o. Adamin ismi Zemaili degil. Dzeko gibi. Dzeko nasil Zeko okunmuyorsa, bu da Zemaili okunmaz.

Daha acik konusayim o zaman: senin dediklerine itibar etmiyorum. Bana Zemayli ye daha yakin geliyor, Cemayli ile yakindan uzaktan alakasi yok diyorum o kadar. Türkce de X harfi olsa arkadas'a cevap olarak "burada Xemayli diyorlar" yazardim, ne biliyim basima profesör kesilecegini...

Neyse bunu uzatmanin anlami yok, Dzemaili nin kendi sesinden videosu mevcut, herkes kendi fikirini olusturur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nBqYDMBh5Uk[/media]

bu napoliden aldigimiz iki adam nasil? hic izlemedim, duymadim. kimin ile karsilastirirsiniz oyun stillerini? insallah balon cikmazlar?

Hayırlı olsun camiamıza iyidir iyi Almeida dan kurtuldunuz işte(bu transferlere laf edenlere lafım) son gün için gayet iyi

Daha acik konusayim o zaman: senin dediklerine itibar etmiyorum. Bana Zemayli ye daha yakin geliyor, Cemayli ile yakindan uzaktan alakasi yok diyorum o kadar. Türkce de X harfi olsa arkadas'a cevap olarak "burada Xemayli diyorlar" yazardim, ne biliyim basima profesör kesilecegini...

Neyse bunu uzatmanin anlami yok, Dzemaili nin kendi sesinden videosu mevcut, herkes kendi fikirini olusturur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nBqYDMBh5Uk[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rYMFCo29SfE[/media]

Bunu Zemaili duyan sagirdir, net. :)

.Ben dzemaili'den verim alacağımızı düşünüyorum ama soru işareti Pandev. Temposunu kaybetmemiştir inşaallah

-----------------Muslera-------------

Veysel---Semih--Balta---Tarık

----------Dzemalli-----Melo-------

Olcan---------Sneijder-------Yasin?

------------------Pandev-------------

bu şablon tutar spor toto leş ligde yasinin yerine iş yapabilecek bir türk olsa iyi olurduda el mecbur onu oynatacağız gibi

yazdığım kadro hayal ürünü kabul ediyorum yılda 3m euro kazanan bastonlu selçukla ofsaytcı kesilmez illaki salça olarak oynarlar oynatmazlar takımı

Eski Osmanli topragindaki yerler zaten isimleri bizden gitme ufak degisikliklerle kullanmis,kullaniyor balkan halklari o yuzden bize gore bakmak en dogru olani olacak.Bosnalilar nasil -ic ekliyorsa Arnavutlarda -i ekliyor Behram-i,Mehmed-i,Sakir-i,Cemal-i..Adamlarin bizden aldiklari isimleri bile tartisiyoruz bildigin Cemal iste..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt