Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin hücum hattı açık söylemek gerekirse bizden daha iyi
sow-emenike-kuyt-diego
burak-pandev-bruma-sneıjder
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahaha hahahah a hahaha ha ha h aha ha))
icloud hesabı hacklenmiş
bu fotoğrafları sanal ortamda saklarsan sızma riski her an için olacaktır
kendisi kaşınmış bence
sirf onunki degil, yaklasik 50 tane unlunun hesabi hacklenmis...resimler yavas yavas koyuyuor hack yapan...jennifer lawrance'in vidyolari bile varmis... ben aubrey plaza'nin olanlari bekliyorum))
Sitenin adı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sen onu "z" diye duyuyorsan kulaklarini bir kontrol ettir.
Arnavutca yazilisi: Blerim Xhemajli
Makedonca yazilisi: Блерим Џемаили
Arnavutca'da "Xh", Makedonca da "Џ" sesinin karsiligi, Rusca'da "дж", Yugoslav dillerinde "dž" olarak yazilan ses.
Linguistik biliminde "voiced palato-alveolar affricate" olarak tanimlanir, uluslararasi fonetik alfabede 〈d͡ʒ〉 olarak yazilir. Turkce'de buna en yakin ses "c", Ingilizce'de "jump"in "j"'sidir.
Dzeko'yu da Zeko diye mi telaffuz ediyorsun sen?
Adam Arnavut Makedon, Makedonca yazilisina gore Turkce'deki "c" harfine yakin "dz".
Edebiyat icin sag ol cünkü az önce bunu yazmistin
Yani "Cemayli" tarzinda bir sey mi "Zemayli" tarzinda mi daha dogru? Kendi argümanlarinla bana hak verdigin icin tesekkür ederim
Senin dedigin Xherdan Shaqiri da gecerli, evet "Cerdan" a benzer bir sekilde telafuz ediyoruz ona burda...
Neyse sidik yarisina girme gibi bir niyetim yok, isterseniz adama Cemal diyin beni ilgilendirmez (ben sadece merak eden arkadasa isvicrede/ülkesinde bu adama nasil hitap edildigini belirtmek istedim). Blerim in agzindan duymak isteyeneler icin de zaten youtube([media]https://www.youtube.com/watch?v=nBqYDMBh5Uk[/media]) de kendi söylüyor...
Not: Kulak sagligimi düsündügün icin ayrica tesekkür ederim![]()
Kusura bakma ama ben senin ne dedigini anlayamadim.
Benim ne soyledigim gayet acik. Sen "Zemayli" telaffuz edildigini soyledin, "burada oyle diyorlar" dedin. Ben de dedim ki hayir, isminin basindaki DZ Turkce'deki C harfine daha yakin bir ses, yani Turkce Cemaili'ye daha yakin telaffuzu. Sana ispatini da verdim, sen hala birseyler geveliyorsun ama ne demek istedigin belli degil.
DZ = Turk alfabesindeki C sesi, hemen hemen, tam olarak degil ama en yakin ses o. Adamin ismi Zemaili degil. Dzeko gibi. Dzeko nasil Zeko okunmuyorsa, bu da Zemaili okunmaz.
Daha acik konusayim o zaman: senin dediklerine itibar etmiyorum. Bana Zemayli ye daha yakin geliyor, Cemayli ile yakindan uzaktan alakasi yok diyorum o kadar. Türkce de X harfi olsa arkadas'a cevap olarak "burada Xemayli diyorlar" yazardim, ne biliyim basima profesör kesilecegini...
Neyse bunu uzatmanin anlami yok, Dzemaili nin kendi sesinden videosu mevcut, herkes kendi fikirini olusturur.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=nBqYDMBh5Uk[/media]