Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev solak bu arada solak forward leri severim

-----------------Muslera-------------

Veysel---Semih--Balta---Tarık

----------Dzemalli-----Melo-------

Olcan---------Sneijder-------Yasin?

------------------Pandev-------------

bu şablon tutar spor toto leş ligde yasinin yerine iş yapabilecek bir türk olsa iyi olurduda el mecbur onu oynatacağız gibi

Veya

Dzemaili Melo Selcuk

Olcan Pandev Sneijder

433

* LG G2 Tapatalk *

transferler selcuk ve burak in performansini artirmak icin yapilmistir ve eminim artacaktir yani burak ve selcuk suz kadro yapmanizin anlami yok

Transferler bomba sadece tarık pahalı beğenmediğiniz pandev döktürür merak etmeyin zaten forumun geneli beğenmiyorsa tutma ihtimali bi hayli fazla

-----------------Panvev--------------------

----------------Sneijder-------------------

Bruma----Dzemaili---Melo---Olcan

Telles----Semih----Chedju----Tarık

----------------Muslera-------------------

Şu kadronun 1 kez bile oynadığını görmek isterdim ama göremeyeceğime eminim :D Malesef çöplerimizden sıra gelmeyecek..

Eski Osmanli topragindaki yerler zaten isimleri bizden gitme ufak degisikliklerle kullanmis,kullaniyor balkan halklari o yuzden bize gore bakmak en dogru olani olacak.Bosnalilar nasil -ic ekliyorsa Arnavutlarda -i ekliyor Behram-i,Mehmed-i,Sakir-i,Cemal-i..Adamlarin bizden aldiklari isimleri bile tartisiyoruz bildigin Cemal iste..

O isimler müslümanlıktan gelme :)

-----------------Panvev--------------------

----------------Sneijder-------------------

Bruma----Dzemaili---Melo---Olcan

Telles----Semih----Chedju----Tarık

----------------Muslera-------------------

Şu kadronun 1 kez bile oynadığını görmek isterdim ama göremeyeceğime eminim :D Malesef çöplerimizden sıra gelmeyecek..

Şampiyonlar liginde görme ihtimalimiz çok yüksek

Cemali - Duymak istiyorum

I am the one who knocks!

pandev in devinden çok manşet malzemesi çıkar artık basına dzemalli için ise avcunu yalarlar hiç birşey çıkmaz :D

Samuel%20Etoo%20Wesley%20Sneijder%20and%20Goran%20Pandev%20%28R%29%20celebrate%20a%20goal-500.jpg

8ea765104b3447c4887fc5d6a1062ce8.jpg

Nöbetin son günü :rolleyes:

Lamı cimi yok kadro şu şekilde olmalı ama hayal bana göre..

Muslera- Veysel-Semih-Balta-Tarık Melo-Dzemaili-Furkan Olcan-Sneijder Pandev..... Şl'de Chedjou oynar ,Furkanın ve Selçukun form durumuna göre Bruma oynatılıp 2 kanattan da faydalanabiliriz... Brumayı ve Chedjouyu yazmayı çok isterdim ama sınır belimizi büküyor..

pandev bruma'nin yedegi olur

tam tersi dusunuluyorsa başlayım ben oyle transfere

Marsilya'nın anlaştığı söylenen Doria büyük ihtimal Monaco'ya gidiyormuş.

Marsilya da Chedjou'yu kiralayabilirmiş.

(Fr basını)

tapatalk

Chedjou işi kiralık olacaksa hiç olmasın. Marsilya'yla geçmişimiz malum bunlara kıyak çekmeye gerek yok.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt