Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın yeni transferleri Goran Pandev ve Blerim Dzemaili İstanbul'a geldi.

BwbtA6wCMAAGK2P.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2vADT7RC5F8[/media]

Bu maçta gerçekten iyilermiş geçen sezonun son maçı galiba.

Şimdi liv hospitala gidiyorlar tarık da geliyormuş akşama imza töreni olur

htc/tapatakla

Son günde yapılan transferler çok doğru oldu , zira tam ihtiyacımız olan bölgelere gayet pragmatik şekilde takviyelerimizi yaptık...

Tarık'ı ne kadar istemesem de bek rotasyonu için gerekliydi , zoruma gidiyor bu Es-es e para vermek ama ne yapalım,bari iyi oynasın da verdiğimiz paraya değsin...

Belki sezonu kurtardık transferlerle , Süper kupa maçı çok çok hayırlı oldu...

Herkes "Yok Napoli´nin artigi, yok Napoli´nin kadro disi oyunculari" demis de, adamlar 30´a yakin mac yapmis.

Transfermarkt'e göre Pandev 1 milyon, Dzemaili 3 milyon avroya almışız.

Chicharito Real Madrid'de

tapatalk

hayırlı olsun geldiler umarım maaşından dolayı selçuk ve burak'a takılmazlar oynarlar

Ya biz kağnı gibi hücuma çıkıyoruz.Pandev bu işe çözüm olmaz zor valla işimiz bu sene zor

Oo cezam bitmis

Pandev, dzemaili ve tarik cok iyi transferler

Hayirli olur insallahhhhh

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu dönemde 5 oyuncuya 13 milyon 750 bin euro para harcadık

yabancı transferlere burun kıvıranlar var ama zamanla oynadıkca degerleri anlasılacak,hem kaliteli hem karakterli oyuncular aldık

pandeve o kadar sallanıyor ama yılardır serie a gibi sert bir ligde belli bir seviyede oynayan önemli bir topcu,bayıldıgımız necatinin baska versiyonu

direk golcü degil ama takımın öenmli bir dislisi,parcsı olacak

winner diyebilcegimiz bir adam,sampiyonlar ligini kazanan interin parcasıydı wesley ile birlikte

cemal ha keza o da cok degerli,napolide sampiyonlar ligi oynamıs, isvicre milli takım topcusu

pas ve sut oranı yüksek,mücadeleci ve önemli takımların takibinde olan bir oyuncuydu

olcan gecen sezon belki de caner ile birlikte damga vuran yerli oyuncuydu,herkesin istegiydi

tarık ı da cogu istiyodu,ihtiycaımız vardı,en göze batan 2 yerli bekden biriydi

hayırlı olsun hepsi,iyi transfler yaptık

iyi bir ekip olduk...

nokta atislar yaptik...

biraz olsun umudum artti bu sezondan icin.

cl'de gruptan cikip lig sampiyonu olursak basarili bir sezon olur benim icin.

Cemailinin geçen yılki gol-asistlerini izledim..Adam ya 25 metreden atıyor ya boş kaleye ortası yok ..:D Forvet gibi 3 ya da 4 tane golü kaleciden dönen şutu tamamlayarak atmış.. Ben daha defansif oynuyor sanıyordum umut verdi bana attığı gollerin şekli..

bence ücü de bize katkilari olacak en büyük süprizide pandev yapar :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt