Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro kurma anlaminda bir cok alternatifimiz oldu artik.

1. Ben hala en cok Tarik Camdal transferine sevindim. Bizi her anlamda cok rahatlatacaktir.

2. Dzemaili ligde cogunlukla sonradan oyuna girecektir.

3. Pandev de Burak´in partneri olacaktir büyük ihtimalle.

Simdi bakildigi zaman, Bruma ve Olcan gibi oyuncularin bile yedek oturma ihtimali var. Sisteme göre.

Kulübeye bakiyorsun, Sinan Bolat, Koray, Telles, Bruma, Dzemaili, Olcan, Umut vs.

Ciddi ve kaliteli bir alternatif kadromuz da olustu. Dedigim gibi, sisteme göre degisebilir tercihler.

Transferlere baktigim zaman, tercihin büyük ihtimalle 4-3-1-2 olacagini düsünüyorum ama belli de olmaz.

ulan inşallah deli para vermezler gelenlere

sonra göndermek için sorun çıkıyo

eboueyi kovmuşlar sanırım klüpten git paranı fifadan al diye

Tarık Camdal dsemali iyi pandev sene sonu yollanır.....

Sniejder artık oynamas dunya kupasi icin oynuordu gecen sene..Sezon sonu gider ıslıklanınca ( geldiginde oynamadi..dunya kupasi yaklasinca form tuttu ordan belli )

Muslera devre arasi iyi paraya satilir

Bruma bu sene harikalar yaratacak ( 90 dakıka forma giyerse )

Olcan cok takımın canını yakacak

İstenmeyen yabancılar yollandı 2 yabancı alındı devre arası takviye beklemeyin bosuna....

Bu sezonkı kadro bu..

2. lige oynaris..

bu sezon sniejder selcuk degismeli olarak takımı 10 kisi oynatacak..Sampıyon olmamıs icin olcan la brumanın patlama yapmasi lazim oda cok zor

bu sene bjk sampıyon olur seneye yabancı sınırlaması kalkar 4. yıldısı takarıs bundan emın olun...

Ya biz kağnı gibi hücuma çıkıyoruz.Pandev bu işe çözüm olmaz zor valla işimiz bu sene zor

Bence sorun daha cok hizli oyunculari (Bruma, Olcan vs.) oyuna adam akilli sokamamakdi.

Burda Selcuk'un zaaflari ve yan top hastaligi bir etken.

Bizde topu oyna sokabilen bir tek sneijder var.

O da iyi markaj edildiginde kilitleniyoruz.

Yeni transferler insallah bu soruna ilac olurlar.

Ya biz kağnı gibi hücuma çıkıyoruz.Pandev bu işe çözüm olmaz zor valla işimiz bu sene zor

Kardes, Pandev´in en büyük özelligi topla hizlanmasi ve sürati zaten. Nasil ilac olmuyor bu anlamda?

Onu gectim, Bruma ve Olcan´in da en büyük özellikleri bu. Tarik Camdal da tempolu.

Ben bu anlamda sorun yasayacagimizi hic düsünmüyorum acikcasi.

Sneijder de forma girdigi zaman taslar yerine oturur.

Bu macta gercekten siir gibi oynamislar. Dzemaili bunlari yapsin, taraftarin sevgilisi olur zaten.

Sutlari muazzam gercekten. Acayip vuruyor. Türkiye´de bunu yapan oyuncular cok az.

Uzaktan sut atma özürlü bir ülke Türkiye resmen. Bir cok macta kilidi acabilir Dzemaili.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2vADT7RC5F8[/media]

Eneramo ile Sezer Öztürk Başakşehir'e gitmişler...

Beşiktaş ne yapıyor hakikaten anlamak imkansız ya.Ellerinde 23-24 kişi kaldı...

Zaten kronik sakatlık sorunu olan bir kadro , 23-24 kişiler acaba nasıl 55 civarı maç yapacaklar sezonda...

Fenerbahçe dağıldı dağılacak , bu sene deplasmanlarda çok fazla puan kaybedecekler...

Biz de toparlanmaya başlayalım artık , 5-6 maç arka arkaya kazansak devamı gelecek...

En önemli yerlilerden biri Hakan Balta olacak. Muhtemelen sol bek başlayacak maçlarda duruma göre Chedjou'nun yerine geçeek ve Telles oyuna girecek.

pastoreyle dzemaili birbirine acayip benziyor lan :D

images
Blerim-Dzemaili.jpeg

Tarık Camdal dsemali iyi pandev sene sonu yollanır.....

Sniejder artık oynamas dunya kupasi icin oynuordu gecen sene..Sezon sonu gider ıslıklanınca ( geldiginde oynamadi..dunya kupasi yaklasinca form tuttu ordan belli )

Muslera devre arasi iyi paraya satilir

Bruma bu sene harikalar yaratacak ( 90 dakıka forma giyerse )

Olcan cok takımın canını yakacak

İstenmeyen yabancılar yollandı 2 yabancı alındı devre arası takviye beklemeyin bosuna....

Bu sezonkı kadro bu..

2. lige oynaris..

bu sezon sniejder selcuk degismeli olarak takımı 10 kisi oynatacak..Sampıyon olmamıs icin olcan la brumanın patlama yapmasi lazim oda cok zor

bu sene bjk sampıyon olur seneye yabancı sınırlaması kalkar 4. yıldısı takarıs bundan emın olun...

Niye sneijder mal mi daha 30 yqsina.yeni girdi.

Onunde bi avrupa sampiyonasi var. İlla futbolcular sampiyonanin oldugu sene mi oynar vazgecin su isten.

Dunya uzerindekini gectim hadi ilk 10 ligi baz alalim futbolcularin %0.5lik dilimi haric hepsinin yatmasi lazim.

Onuda gectim s.ligi var. Var oglu var. İlla dunya kupasi midir olay.

Niye bol bol sacmaliyosunuz. Sneijder isliklaninca oynamaya baslamadi. Adam 6 ay futbol.oynamamisti ve ozel idman yapti 1,5 sene bu profesyonelliktir. Sictim.oldu 4 milyon€ aliyorum deyip yatabilirdi dunya kupasinda ego tatminine mi ihtiyaci var kasti kendini de noldu yine bizde.

O.mantikta bi adam olsa su an guzel bi ani olarak hatirlardik.

O ne lan muslerayida satmissin.

Bu mantikla sene sonu kulubude kapatiriz herhal

iyi bir ekip olduk...

nokta atislar yaptik...

biraz olsun umudum artti bu sezondan icin.

cl'de gruptan cikip lig sampiyonu olursak basarili bir sezon olur benim icin.

Senin için değil herkes için olur o başarılı sezon. Hoş forumda bu sonuçlara bile burun kıvıran çıkacaktır. Sen de haklısın :D

ben dzemaili falan felan bilmem

ama şunu bilirim

galatasaray bir sezona 1 hafta rötarlı da olsa tam kadro girebildi

her mevkide iyi en az 1 oyuncu var

ve bir tebrik de prandelliye

takımın bütün eksiklerini gördü

ve en doğru mevkilere transfer yaptı

En önemli yerlilerden biri Hakan Balta olacak. Muhtemelen sol bek başlayacak maçlarda duruma göre Chedjou'nun yerine geçeek ve Telles oyuna girecek.

Zaten 2 senedir cok iyi oynuyor Hakan Balta. Eskiden kalma bir önyargi var ama 2 senedir gercekten cok iyi oynuyor.

Ben Hakan Balta´ya kesinlikle güveniyorum. Sagda Tarik, solda Hakan Balta oynasin. Ligde en azindan.

Telles de kendine gelirse, CL´de, kupada vs. oynar.

~~~~~~~~~~Muslera~~~~~~~

Veysel~~Semih~~Koray~~Tarik

~~~~~~~~~~~Melo~~~~~~~~

Pandev Dzemaili Sneijder Olcan

~~~~~~~~~~Burak~~~~~~~~

Taktik: Vatan Millet Sakarya

Sent from my iPhone using Tapatalk

cemali gecen sezon serie a da 24 macta 6 gol atıp 4 asist yapmıs

bir merkez orta sahaya göre iyi istatistik

selcukun melonun ilk sezonu inanılmazdı

ikiside 13'er gol atmıs bi o kadar asist yapmıslardı

cemal de bu tarz bir topcu,elimiz baya rahatladı

artık top cesar da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt