Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Eskişehirspor maçına İnşallah ileri uçta Goran Pandev ile başlarız Burak Yılmaz'ı izlemek istemiyorum. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cahilliğimi veya unutkanlığı mı mazur görün, pandev ile sneijder şamp ligi aldıkları sene mi beraber oynamışlardı yoksa sonraki sene mi? hatırlayamadım
cahilliğimi veya unutkanlığı mı mazur görün, pandev ile sneijder şamp ligi aldıkları sene mi beraber oynamışlardı yoksa sonraki sene mi? hatırlayamadım
Tarık Camdal dsemali iyi pandev sene sonu yollanır.....
Sniejder artık oynamas dunya kupasi icin oynuordu gecen sene..Sezon sonu gider ıslıklanınca ( geldiginde oynamadi..dunya kupasi yaklasinca form tuttu ordan belli )
Muslera devre arasi iyi paraya satilir
Bruma bu sene harikalar yaratacak ( 90 dakıka forma giyerse )
Olcan cok takımın canını yakacak
İstenmeyen yabancılar yollandı 2 yabancı alındı devre arası takviye beklemeyin bosuna....
Bu sezonkı kadro bu..
2. lige oynaris..
bu sezon sniejder selcuk degismeli olarak takımı 10 kisi oynatacak..Sampıyon olmamıs icin olcan la brumanın patlama yapmasi lazim oda cok zor
bu sene bjk sampıyon olur seneye yabancı sınırlaması kalkar 4. yıldısı takarıs bundan emın olun...
sniejder kim tanımıyorum dediğin gibi oynamaz
ama sneijder oynar![]()
milito
pandev - wes - etoo
sl finaline böyle cikmislardi
Est. Aynen beraberken almışlardı milito etoo pandev sneijder hücum hattı böyleydi
Beraber oynadılar o sene, evet.
Hatta final maçının ilk 11'indeydiler.
![]()
dsemali ve oynamas' i taniyor musun ? ben onlari da tanimiyorm
mehmet demirkolu izliyorum su an
pandev cok önemli oyuncu,ligin kaderini degistirir diyor
mehmet demirkolu izliyorum su an
pandev cok önemli oyuncu,ligin kaderini degistirir diyor
eski halindeyse
Falcao ManU da diyorlar
Eneramo ile Sezer Öztürk Başakşehir'e gitmişler...
Beşiktaş ne yapıyor hakikaten anlamak imkansız ya.Ellerinde 23-24 kişi kaldı...
Zaten kronik sakatlık sorunu olan bir kadro , 23-24 kişiler acaba nasıl 55 civarı maç yapacaklar sezonda...
Fenerbahçe dağıldı dağılacak , bu sene deplasmanlarda çok fazla puan kaybedecekler...
Biz de toparlanmaya başlayalım artık , 5-6 maç arka arkaya kazansak devamı gelecek...