Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehirspor maçına İnşallah ileri uçta Goran Pandev ile başlarız Burak Yılmaz'ı izlemek istemiyorum. :D

cahilliğimi veya unutkanlığı mı mazur görün, pandev ile sneijder şamp ligi aldıkları sene mi beraber oynamışlardı yoksa sonraki sene mi? hatırlayamadım

cahilliğimi veya unutkanlığı mı mazur görün, pandev ile sneijder şamp ligi aldıkları sene mi beraber oynamışlardı yoksa sonraki sene mi? hatırlayamadım

Beraber oynadılar o sene, evet.

Hatta final maçının ilk 11'indeydiler.

300px-Bayern_Munich-Internazionale_2010-05-22.svg.png

Tarık Camdal dsemali iyi pandev sene sonu yollanır.....

Sniejder artık oynamas dunya kupasi icin oynuordu gecen sene..Sezon sonu gider ıslıklanınca ( geldiginde oynamadi..dunya kupasi yaklasinca form tuttu ordan belli )

Muslera devre arasi iyi paraya satilir

Bruma bu sene harikalar yaratacak ( 90 dakıka forma giyerse )

Olcan cok takımın canını yakacak

İstenmeyen yabancılar yollandı 2 yabancı alındı devre arası takviye beklemeyin bosuna....

Bu sezonkı kadro bu..

2. lige oynaris..

bu sezon sniejder selcuk degismeli olarak takımı 10 kisi oynatacak..Sampıyon olmamıs icin olcan la brumanın patlama yapmasi lazim oda cok zor

bu sene bjk sampıyon olur seneye yabancı sınırlaması kalkar 4. yıldısı takarıs bundan emın olun...

sniejder kim tanımıyorum dediğin gibi oynamaz

ama sneijder oynar :D

milito

pandev - wes - etoo

sl finaline böyle cikmislardi

Est. Aynen beraberken almışlardı milito etoo pandev sneijder hücum hattı böyleydi

Beraber oynadılar o sene, evet.

Hatta final maçının ilk 11'indeydiler.

300px-Bayern_Munich-Internazionale_2010-05-22.svg.png

hmm teşekkürler, umarım o sene ki gibi uyumları olur, aslın da benim çok da hatırladığım gözüme duman gibi giren bir topçu değil tabi, umarım en iyi sezonlarını geçirir.

mehmet demirkolu izliyorum su an

pandev cok önemli oyuncu,ligin kaderini degistirir diyor

Bence transferler iyi. son dakikada kadro derinliği ve rotasyon için Emre Güral + Telles'i opsiyonsuz kiralık verip sol bek de oynayabilen sol ayaklı stoper/ ya da Telles'i yollamadan rotasyon için yerli defans alırsak güzel bir sürpriz olur ama bu haliyle de mevcut mali koşullarda gayet iyi oldu son bildirdiğimiz üçlüyü alacağımızı varsayarsak.

Bu Manu BVB oyuncu alsa ölecek sanki, basin olm Hummelse Reusa bizde kurtulalim onlardan.

Eneramo ile Sezer Öztürk Başakşehir'e gitmişler...

Beşiktaş ne yapıyor hakikaten anlamak imkansız ya.Ellerinde 23-24 kişi kaldı...

Zaten kronik sakatlık sorunu olan bir kadro , 23-24 kişiler acaba nasıl 55 civarı maç yapacaklar sezonda...

Fenerbahçe dağıldı dağılacak , bu sene deplasmanlarda çok fazla puan kaybedecekler...

Biz de toparlanmaya başlayalım artık , 5-6 maç arka arkaya kazansak devamı gelecek...

Tolga-Cenk

Franco-Ersan-Sivok-Motta-Ismail-Serdar

Necip-Atiba-Veli-Oguzhan-Olcay-Kerim-Sosa-Gökhan

Ba-Mustafa-Cenk

Toplamda 19 futbolculari var. Buradan sakatlanan oldukca kadro iyice daralacak. Sag bek ve stoper alamadilar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt