Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antuya az evvel bakayım dedim 3 transfer icinde en cok cemali övüyolar,bya iyi bir hamle oldugu kanısındalar

ligde her takım iyi beyler.şu fenerin balı neyse de hakemleri ve şikesi olmasa zevkli olacak lig.her takımın hücum hattında iyi oyuncular var.

konyaspor:hleb-torje-djalma-marica

mersinde :nakoulma-tita-welliton

bursaspor: ( ortashasıyla ön planda biraz) traoure-bellushi-holmen

karabük:kumbela

trabzon:constant-waris-cardozo-yatabare

kasımpaşa falan zaten iyi.öyle işte..

Antalya Berk Ismaili kiralamak istiyormus. Bence gitsin oynasin tüm sezon orada. Bizde fazla forma sansi bulamayacak. Bu cocuk fena degil, gelismesi lazim.

takımın 2 sorunu bulunuyordu ikisininde durumlarında değişiklik olmadı. beklentileri yükseltmemek gerekli transferleri yeterli bulanlar olası bir başarısızlıkta prandelli'yi sorumlu tutmazlar umarım.

Aynen. Zaten Bruma'nın da oynayabilmesi için 90 dakika süre almasına da gerek yok.

Bide söyle birsey var. Diyelim Pandev basladi, Bruma yedek. Bruma´yi oyuna almak icin 2 oyuncu degistirmeye de gerek kalmiyor.

Pandev ile Bruma´yi degistirirsin vs. Yada tam tersi. Iyi olan oynasin artik, cok umrumda degil.

Ama genelde Pandev Burak ikilisiyle oynayacagimizi düsünüyorum ben.

Ah şu sınır olmayacaktı gözüm kapalı yazardım Dzemaili'yi Selçuğun yerine. Ama bunun için Ched'i kesmemiz gerekecek

gerikirse chedi kesip korayı koymak lazım , yeter ki selçuğu kesebilelim..adam sürekli düşüşte ve bunu düzeltmek için hiçbir gayret göstermiyor..

satmazlar renkdaş. Opsiyonsuz kiralarlar. Kadroda kalırsa çok yazık olacak. Forma bulma iht çok düşük çünkü.

Bu arada Cenk ergünden bir ses var mı? Brezilyadaydı. Geri geldi mi acaba.

Aynen öyle. Telles'i almamız da satmamamız da hataydı. İnşallah bu laflarımı yedirir Telles.

Brezilya'ya taşınmış heralde 1 haftadır görünmüyor :D

selçuk artık yedek olur.chedjou ise iyi bi stoper.ama koray günter oynamalı artık.olmadı hakan baltayı zaten beğeniyosunuz stoperde..zan da var.

Bu 3 transferle özellikle yedek klubesi, bjk ve fenerin toplamından avrupada da elit takımlar hariç en iyi 3 yedek klubelerinden biri haline gelmiştir...

İmza töreni(basın toplantısı) düzenlenecek mi pandev ve dzemaili için?

Takım hiç bukadar opsiyonlu olmadı. Belki hakiki has hayvani santrfor tek eksik ama bu kurallarla ancak bukadar olur.

Bide söyle birsey var. Diyelim Pandev basladi, Bruma yedek. Bruma´yi oyuna almak icin 2 oyuncu degistirmeye de gerek kalmiyor.

Pandev ile Bruma´yi degistirirsin vs. Yada tam tersi. Iyi olan oynasin artik, cok umrumda degil.

Ama genelde Pandev Burak ikilisiyle oynayacagimizi düsünüyorum ben.

Valla bence Pandev yada Bruma değil önemli olan. Önemli olan Yekta'yı kesebilmekteydi Dzemali-Melo-Selçuk üçlüsü ile başlamak çok daha verimli olacaktır. İş onun için de bir yabancı daha kesmek gerekiyor o da Ched olacaktır bakalım hayırlısı artık.

Baltayı beğendi gibi prandelli,dolayısı ile.

Mus

Veysel-semih-balta-tarık

Selçuk-melo

Pandev Sneijder Bruma

Burak

Gol bulduktan sonra 60 gibi çıkar pandev,sneijder,bruma 3ünden birini al cemali.

Mus

Veysel-semih-balta-tarık

Selçuk-melo-cemali

Pandev Bruma

Burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt