Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
antuya az evvel bakayım dedim 3 transfer icinde en cok cemali övüyolar,bya iyi bir hamle oldugu kanısındalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antuya az evvel bakayım dedim 3 transfer icinde en cok cemali övüyolar,bya iyi bir hamle oldugu kanısındalar
Aynen. Zaten Bruma'nın da oynayabilmesi için 90 dakika süre almasına da gerek yok.
Antalya Berk Ismaili kiralamak istiyormus. Bence gitsin oynasin tüm sezon orada. Bizde fazla forma sansi bulamayacak. Bu cocuk fena degil, gelismesi lazim.
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 2 Min.
SON DAKİKA - Antalyaspor, Berk İsmail Ünsal'ı kiralamak için görüşmelerd başladı. (Spor X)
Ah şu sınır olmayacaktı gözüm kapalı yazardım Dzemaili'yi Selçuğun yerine. Ama bunun için Ched'i kesmemiz gerekecek
satmazlar renkdaş. Opsiyonsuz kiralarlar. Kadroda kalırsa çok yazık olacak. Forma bulma iht çok düşük çünkü.
Bu arada Cenk ergünden bir ses var mı? Brezilyadaydı. Geri geldi mi acaba.
Fiyasko bi sezon bizi bekliyor emin olun
Bide söyle birsey var. Diyelim Pandev basladi, Bruma yedek. Bruma´yi oyuna almak icin 2 oyuncu degistirmeye de gerek kalmiyor.
Pandev ile Bruma´yi degistirirsin vs. Yada tam tersi. Iyi olan oynasin artik, cok umrumda degil.
Ama genelde Pandev Burak ikilisiyle oynayacagimizi düsünüyorum ben.
İmza töreni(basın toplantısı) düzenlenecek mi pandev ve dzemaili için?