- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
[media]https://www.youtube.com/watch?v=87TnHo8AWQI[/media]
Bizim durum aynen böyleydi ama alternatifimiz bol!
Bizim durum aynen böyleydi ama alternatifimiz bol!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea maçında yıldız olmadı bence.Ortasahayı 3 lediğin için top üstünlüğü sana geçti.
Gerçekten ben anlayamıyorum bunu.Vakti zamanında Adnanlar öyle rezil ettiler ki bu kulübü, artık en ufak kıvılcım gördüğümüz oyunculara bile razı gelir olduk.Oyunculardan beklenti seviyemizi hep düşük tuttuk.Mevzu tamamiyle bu.
Orta seviye ve altı oyuncular da artık birbirine bakar oldu.
Ne de olsa,bu kulübe oyuncu diye eşeği bağlasan,kimse dokunmuyor ona.Hele altyapıdan geldiyse,tam torpilli oluyolar.
Aydınlara,sabri abileri gibi kötü örneklere baka baka,yatmayı öğrendi bazı topçularımız.
Büyük kulüp olacaksan keskin ve net olacaksın.
Barca 1 oyuncuya ne kadar tahammül ediyor.Ya da real?
3 maç kötü oynasın 4.maç kadro yüzü göremiyorlar.ve hemen gönderiliyorlar.Örnek Nuri.Ya da Maxi Lopez.
Bizde ise maşallah..
Ooo cok derin konulara girdin Sercan.![]()
Tarik transferi olmayabilir.
umut'a diyememisler mi seni düsünmüyoruz kadroda.
harcanma buradan git diye ?
aziz bile futbolcusuna göz dağı veriyor. bizimkilerde yaptırım gücü yok.
Türk ilk 11 de oynaya bilecek stoper lazım bize.
Şu forumdaki yorumları ağzım açık okuyorum.
Şu başımızdaki sözde bizi yönetenlerin yaptığı inanılmaz hataları görmeyip şu üç transfer için mutluluktan havaya uçan Galatasaraylılar. Bunun doğruluğunu savunmak için taklalar atan taraftar. Her sene aynı. Hiç geçmiş senelerdeki yorumlara bakıp utanmaz mı bir insan.
Burak Yılmazın forvet oynadığı takım kaybetmeye mahkumdur. Bunu hala görmeyiip ona göre hareket eden kim varsa hepsine inanılmaz hakaretler ediyorum.
Gidip bu yabancı sınırlamasında orta sahaya yabancı adam alıyorlar. Neden 3 milyon bayıldıkları Selçuk formsuz veya yetersiz. Birde şöyle bir düşünce var. Üçlü orta saha. Sneijderi nereye koyacaksın. Geçen seneden akıllanmadın mı..Yok ama 3 milyon alan selçuka küfür serbet ama bunu yapan adam büyük başkan.
Melo-Selçuk-Sneijder öyle güzel olurki senin yönetimin kepaze. Doğru kadroyu kuramıyorlar ki. Bu takım umurlarında değil.