Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=87TnHo8AWQI[/media]

Bizim durum aynen böyleydi ama alternatifimiz bol!

Chelsea maçında yıldız olmadı bence.Ortasahayı 3 lediğin için top üstünlüğü sana geçti.

Gerçekten ben anlayamıyorum bunu.Vakti zamanında Adnanlar öyle rezil ettiler ki bu kulübü, artık en ufak kıvılcım gördüğümüz oyunculara bile razı gelir olduk.Oyunculardan beklenti seviyemizi hep düşük tuttuk.Mevzu tamamiyle bu.

Orta seviye ve altı oyuncular da artık birbirine bakar oldu.

Ne de olsa,bu kulübe oyuncu diye eşeği bağlasan,kimse dokunmuyor ona.Hele altyapıdan geldiyse,tam torpilli oluyolar.

Aydınlara,sabri abileri gibi kötü örneklere baka baka,yatmayı öğrendi bazı topçularımız.

Büyük kulüp olacaksan keskin ve net olacaksın.

Barca 1 oyuncuya ne kadar tahammül ediyor.Ya da real?

3 maç kötü oynasın 4.maç kadro yüzü göremiyorlar.ve hemen gönderiliyorlar.Örnek Nuri.Ya da Maxi Lopez.

Bizde ise maşallah..

Ooo cok derin konulara girdin Sercan.:D

Ooo cok derin konulara girdin Sercan.:D

Yeminle acıyorum Sneijder'e,Melo'ya.

Bizim kapasitesizler ayak uyduramıyorlar onlara.

Sneijder öyle tatlı pas veriyor ki,geri dönüşü yok.Sneijder olsam döverim yeminle yektayı.Sahada tekme tokat dalarım.

Resmen siklet farkı var arada.

Sneijder ile yektayı sabriyi emre ç yi aynı 11'e yazmak hakarettir arkadaş.

Ha bir de kilit sorum şu??

Bu kulüpte neden her yıl en az 3-4 kapasitesiz oyuncu olmak zorunda?Neden?ben bu sorunun cevabını 2000 Uefa kadrosundan sonra hiç bulamadım.Hala da arıyorum cevabı..

bjk nin aldığı sosa iyi futbolcu.geçen sene madirid in birçok maçını izledim.iyi işler yapıyordu

en büyük eksiğimiz kaliteli ayaklarımızın az olması.

adamlar sneijder'i tutuyor oyun gg oluyor.

bruma giriyor brumayı tutuyor oyun yine gg.

bari 3-4 tane kaliteli topcumuz olsun da sneijder bruma gibi adamlar biraz rahatlar.

tarık ısı hayırlısı ıle bıtsede rahatlasak cok onemlı bır hamle sezon ıcınde anlaşılacak onemı zaten abıcım gelen de gıtmıyor adamlar antrenman topçusu olmayı kendılerıne yedırıyor helal olsun yuz bu olsa gerek

Pandev ve Dzemaili'nin bonservis ve sözleşme detaylarının yer aldığı KAP açıklaması neden gelmedi daha? Tarık'ı mı bekliyoruz acaba?

Taraftari biraz dusunmek lazim

saat 7de Dzmaili

Saat 9da Pandev

saat 11de Tarik

boyle aciklansin transferler

Şu forumdaki yorumları ağzım açık okuyorum.

Şu başımızdaki sözde bizi yönetenlerin yaptığı inanılmaz hataları görmeyip şu üç transfer için mutluluktan havaya uçan Galatasaraylılar. Bunun doğruluğunu savunmak için taklalar atan taraftar. Her sene aynı. Hiç geçmiş senelerdeki yorumlara bakıp utanmaz mı bir insan.

Burak Yılmazın forvet oynadığı takım kaybetmeye mahkumdur. Bunu hala görmeyiip ona göre hareket eden kim varsa hepsine inanılmaz hakaretler ediyorum.

Gidip bu yabancı sınırlamasında orta sahaya yabancı adam alıyorlar. Neden 3 milyon bayıldıkları Selçuk formsuz veya yetersiz. Birde şöyle bir düşünce var. Üçlü orta saha. Sneijderi nereye koyacaksın. Geçen seneden akıllanmadın mı..Yok ama 3 milyon alan selçuka küfür serbet ama bunu yapan adam büyük başkan.

Melo-Selçuk-Sneijder öyle güzel olurki senin yönetimin kepaze. Doğru kadroyu kuramıyorlar ki. Bu takım umurlarında değil.

Türk ilk 11 de oynaya bilecek stoper lazım bize.

Çok iyi veya çok potansiyelli öyle biri olmadığına göre hiçte lazım değil!...Uğur Demirok, Serdar Aziz, hatta maliyeti nedeniyle Ömer vs vs...Chedjou / Semih i en yetersiz bulanlardan biri olarak söylüyorum bunu üstelik ki beklentimin üzerinde başladı ikisi de, maaşallah!...Eldeki diğer alternatiflerden bile çok daha iyi oynaması muhtemel bir yerli stoper yok piyasada, öyle bir potansiyel vaadeden biri çıksa alınmasını ilk isteyecek kişide ben olurum...

Şu forumdaki yorumları ağzım açık okuyorum.

Şu başımızdaki sözde bizi yönetenlerin yaptığı inanılmaz hataları görmeyip şu üç transfer için mutluluktan havaya uçan Galatasaraylılar. Bunun doğruluğunu savunmak için taklalar atan taraftar. Her sene aynı. Hiç geçmiş senelerdeki yorumlara bakıp utanmaz mı bir insan.

Burak Yılmazın forvet oynadığı takım kaybetmeye mahkumdur. Bunu hala görmeyiip ona göre hareket eden kim varsa hepsine inanılmaz hakaretler ediyorum.

Gidip bu yabancı sınırlamasında orta sahaya yabancı adam alıyorlar. Neden 3 milyon bayıldıkları Selçuk formsuz veya yetersiz. Birde şöyle bir düşünce var. Üçlü orta saha. Sneijderi nereye koyacaksın. Geçen seneden akıllanmadın mı..Yok ama 3 milyon alan selçuka küfür serbet ama bunu yapan adam büyük başkan.

Melo-Selçuk-Sneijder öyle güzel olurki senin yönetimin kepaze. Doğru kadroyu kuramıyorlar ki. Bu takım umurlarında değil.

İbret aldım.

ya varya şu yabancı sınırlamayı kahretsin ya bi düşünseler milli takım rezil uefa takımları tın tın galatasaray topladı topladı yoksa iyice rezilleri oynuyor ülke birde kalkıyorlar neymiş türk futbolu geriliyomuş sonra adı sanı olmamıs turklere 3 4 milyon uerolar yap bi sınırsız de bak bakalım ülkeye kımler gelıyo, bak bakalım stadlar nasıl doluyo , bak bakalım şımarık turk oyuncuları nasıl oynamaya başlıyo , bak bakalım milli takımlar kulupler nasıl tıkır tıkır oynuyo , transferler nasıl her takımda oluyo ülkede herşey tıkanmıs utanmadan turk futbolu gerilermiş yazık bu kafayla milli takımı boyle sürünür oyuncu yetişmez

Gene zor bir donemece giriyoruz. 6 futbolcumuz milli takimda, 3 Eylul'de hazirlik maci, 9'unda Izlanda'da milli mac, donecekler 13-14 Eylul Eskisehir, 16 Eylul Anderlecht.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt