Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guarin nerden cikti ya, basgan TV ye ciksa ve gorustuklerini soylese yine de inanmam. Napcaz biz okadar oyuncuyu.

Ha cok saglam topcudur, orasi ayri.

Transferi kapattik Guarin haberleri balon ozaman..

Guarin'i kim ortaya atıyorsa iyi sallıyor.

Kardeşim Burak'la derdiniz ne ya, tamam kaçırıyor bazen çok mallık yapıyor ama atıyorda bana gol kaçırmayan forvet söyleyin. Ha çok mu iyi yada yabancı sınırı olmasa ilk 11 oynabilir mi hayır tabiki ama yabancı sınırı varken bu adamı kimse kesemez. İlk iki sezon muazzam katkı verdi. Gol attı asist yaptı en kötü bu sezon da gol yarışında ilk 3 olacaktır. Kusura bakmayın bu adamı yerden yere vurarak Galatasaray kazanmıyor.Forvetimiz Burak'tır. Bu yabancı kısıtlamasında da ben Burak'tan gayet menmunum.

Yahu ben sana şimdi nasıl anlatayım.

Ben burakın gol kaçırmasına birşey demiyorum ki. Hatta burak son vuruş anlamında oldukca iyi bir adamdır.

Burak o gol vuruşunu yapmak için doğru pozisyonu alamıyor.

Burak panik, heyacanlı, pas alışverişlerinde oldukca yetersiz, futbol billgisi yerlerde, garip garip fauller yapan bir adamdır. Bazen pas atılmadığında triplere giren adamdır. Futbol bilgisi, futbol zekası başka birşeydir dostum. Sahada çok basit bir hareketle bile fark yaratırsın. Burakla alakalı bir video vardı geçmiş sayfalarda ona bir bakın. Hala bazı şeyleri göremiyorsanız yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Hepsini geçtim yedek olsun diyoruz ooo yedek kalmak istemez sorun çıkarır diyorlar. Sana soruyorum ben bu adama nasıl olumlu bakarım.

Ben Galatasaray gibi bir takımın 1.forveti Burak olmamalı diyorum.Bununda sana göresi bana göresi yok kardeşim.

Alip ne yapacakmisiz? Hikaye

turu1_1.jpg

Aliriz Tarik´i rahat olun. 5 Milyon verir alirlar artik. O Gündogan´in da beynini sevsinler.

24 yasina gelmissin, git oyna kardesim. 100.000 Euro icin kariyerini söndüren beyinsizlerden bu da.

CL Kadro

3-5-1-1

Muslera

Semih Chedjou Hakan

Olcan Guarin Melo Dzemaili Bruma

Sneijder

Pandev

:D

Salak gundogan embesil ondan topcu olmaz tarik gelsin hadi ya burda gundogan asigi cok kisi vardi

evren tarık floryaya geldi sözlesme imzaladı milli kampa geri döndü diyor

burdan dönmez heralde

Imzalamis Tarik.

Evren Göz öyle diyor. Milli takim kampina geri dönmüs hatta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt