Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten öyleydi. Kim ki onlar?

Adam hakli. Simdiki zengin maholar daha enerjinin ne oldugunu bilmiyorken, adam girdi o islere, parasini yapti.

Ne kiskaniyorlarsa. Adamlar akilliydi. Hangi milyarderin kirli isleri yok ki Allah askina?

Ogullarina gemicikler alanlar hic ötmesin bi defa.

''T.C. batar, bunlar batmaz!'' derdi borsacılar, Çukurova ve Kepez Elektrik için...İçlerini boşaltıp (3 haneli faiz ortamında, neredeyse Sıfır faizle diğer şirketlerine kredi vererek vs), muhasebe kayıtlarını yaktı ve batırmayı başardı!...

İmarbank ve Adabank ta aleni spekülasyonla binlerce mudinin canını yaktı...

''Medya terörü'' nün tarihteki en pervasız temsilcilerinden biri oldular...

Motorola, İstanbulspor, Adanaspor...

Telsim adına Galatasaray a forma sponsorluğu anlaşması yapıp (Diğer tekliflerin biraz üstünde bir rakamla), ''Jardel i hediye etti!'' diye algı oluşturup, taraftarı kandırma (Hala öyle zannedenler var!), sonra cayıp kulüple mahkemelik olma ve yönetim aleyhine yayınlar...

Benimde bilmediğim daha neleri vardır, Allah bilir?...

İlla hepsinin kirli işleri vardır da Bunların tek bir temiz işi yoktu...Palazlanmalarına çanak tutan Süleyman Demirel siyaset sahnesinden çekilecekken son voleleri de vurup, servetlerini yurtdışına kaçırdılar, amaçlarına eriştiler; oynadıkları ''Mağdur'' tiyatrosunu çok kişi yemeye devam ediyor, maalesef...

Cem Uzan ın Galatasaray taraftarı olmamasını tercih ederdim...Abdullah Öcalan için bile demem bunu!...

eskisehir ile pazarlık bitince acıklama yaparlar

hala para koparmaya calısıyor eskisehir

haftaya 5 tane atıp yollamamız lazım sunları

Panenka İstatistik ‏@PStatistic 5 dk.

Galatasaray, 28 yaş ortalaması ile Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde mücadele edecek 80 takım arasında en yaşlısı. via @tanerkrmn

Muslera (28)

Tarık (22) - Semih (23) - Chedjou (29) - Telles (21)

Dzemaili/Selçuk (28) - Melo (31)

Olcan (28) - Sneijder (30) - Pandev/Bruma (25,5)

Burak (28)

Yani ø26,68 çıkarıyorum ben oynaması en muhtemel kadroyu? Transfermarkt'ta da takımdaki tüm futbolcuların yaş ortalaması 26,7. İki türlü de 28 yapmıyor?

pandev'e çok güveniyorum ... gol atması, asist yapması yada oyuna katkı sağlaması vs... anlamında degil...

bizlere sac bas yolduran burak 'ı dövme ihtimali konusunda..

pandev'e çok güveniyorum ... gol atması, asist yapması yada oyuna katkı sağlaması vs... anlamında degil...

bizlere sac bas yolduran burak 'ı dövme ihtimali konusunda..

Ben gol/asist/takım oyununa katkı olarak da güveniyorum ama ne yalan söyliyim adamda da tam bir maganda tipi var :D

Muslera (28)

Tarık (22) - Semih (23) - Chedjou (29) - Telles (21)

Dzemaili/Selçuk (28) - Melo (31)

Olcan (28) - Sneijder (30) - Pandev/Bruma (25,5)

Burak (28)

Yani ø26,68 çıkarıyorum ben oynaması en muhtemel kadroyu? Transfermarkt'ta da takımdaki tüm futbolcuların yaş ortalaması 26,7. İki türlü de 28 yapmıyor?

sabri baytar eboua hala bizim kadroda

onlarda dahil

bütün kadro

Tarik artik Galatasaray li

Galatasaray taraftarının genelinde futbolcu yaşı takıntısı olduğundan maksatlı yapılmış bir haber olabilir.

Bizim onteviro telles gibi "genç" çöplerle oynamızı istiyenler var. Melo , Sneijder gibi "yaşlı" oyuncular yerine

ben yaslı takım istiyorum,tecrübeli takım istiyorum

genc takım follos olur,ayrıca genc aldıklarımız elimizde patlıyor bir bir

alcagımız topcunun yas aralıgı 23-31 arası olmalı

ben bunu istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt