Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah milli mac'da hic bir futbolcumuz sakatlanmaz

ben yaslı takım istiyorum,tecrübeli takım istiyorum

genc takım follos olur,ayrıca genc aldıklarımız elimizde patlıyor bir bir

alcagımız topcunun yas aralıgı 23-31 arası olmalı

ben bunu istiyorum

Eğer oyuncu kaliteliyse 18-31 arası hiç farketmez çatır çatır geçirir rakip takıma

Arkadaşlar, gelecek sezon için serbest oyunculara burun kıvırmak yok. Gomis, Menez, Alex gibi adamlar bedavaya gitti. Sezon ortası gibi kampanya başlatalım hatta serbest kalacak birkaç isim için.

Yerli transferinde de stratejik davranalım. En iyisini isteyelim. Kendini ispat edememiş oyunculara 2.5-5 arası vereceğimize, kaliteli oyunculara 7.5-10 arası verelim. Nuri Şahin + Ömer Toprak mesela.

umut gündoğanı buca'dan biliyorum son derece etkili bir oyuncu buca'da muhteşem özgüvenle oynuyordu bizde adamı izleyemedik bile antremanlarda ne kadar yetersiz olabilir hayret bişey yani

Bu arada Sandro nasıldır? İlk kez duydum.... Barcelona'da yeni transfer...

Ntv spor da 90+basladi. Önder Özen geri donmus kanala. Ercan taner, özgür buzbas ile birlikte 3u var programda.

Öyle düsünsün, futbol hayati bitsin o zaman. Kendi bilir valla. Biz bir sekilde aliriz Tarik´i.

Eger benim oynama sansim varsa, ben o anda 100-200.000 Euro´yu düsünmem.

Bi transfer daha yaparsin, hayatin kurtulur. Takilsin o zaman.

ona bakarsan yönetim yektayi da göndermek istedi trabzona , ancak yekta gitmek istemeyince zorla takimda kaldi

ve mancinide ilk 11'e girdi ..

umut'da belki kendine güveniyordur ve onada sans geldiginde bu sansi iyi degerlendircegini düsünüyordur ..

zaten eskisehire bir floryanin anahtarini vermedigimiz kaldi ...

Eray Iscan

Emmanuel Eboue

Sabri Sarioglu

Engin Baytar

Umut Gundogan

Kaan Baysal

Hamit Altintop

bunlar gitmesi lazim daha kac saat var

Kadro gercekten cok sisirilmis, okadar kullanmayacagimiz topcu varki..

Ulan su milli takim aralari yokmu ya insani deli ediyor

hazırlık maçı bide hazırlık maçı yapsan nolucak sanki bir sonraki maçın aylar sonra o adamlar yine sistemi unutucaklar yine kopucaklar birbirlerinden ne kadar saçma sapan işler ya hep fifanın işleri bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt