Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitti mi? ah be kacirdim. Ali Ece ve Önder Özeni cok seviyorum, ikisi cok iyi yorumcular bana göre.

Yok yok tanitimmis sadece,21.00 da basliyor bu akşam. Benimde en sevdigim yorumcularin basinda gelir ikisi de, bende sevindim döndüğüne.

Milli takımın başarısı mı? Kulüp takımının başarısı mı ülkenin futbol olarak gelişmişliğini gösterir? Ne diye yabancıyı sınırlarsın ki be hey örümcek kafalı tüpçü ve tayfası...

bu yıl böyle oynayabiliriz bence . bazı maçlarda chedjou-gökhan selçuk-dzemaili değişikliği olabilir[attachment=13009:asdad.png]

Ekli dosyalar

• asdad.webp
    asdad.webp
    116,7 KB · Görüntüleme: 383
bu yıl böyle oynayabiliriz bence . bazı maçlarda chedjou-gökhan selçuk-dzemaili değişikliği olabilirEkli dosyayı görüntüle 17817

--------------------Muslera-------------------

---------------Semih------Balta--------------

---------------------Melo------------------------

Olcan--------Cemaili---------Selçuk-----------Tarık

-----------------Wesley--------Pandev---------------

---------------------Burak-----------------------------

Melo top rakipteyken geriye dönük, bizdeyken ileriye dönük oynayabilir. Çok daha dirençli takım oluruz..

Lig'de böylede oynayabiliriz...Arena da kolay rakiplere karsi

Sol Bek Olcan | Sag Bek Tarik

...lig de bence deneyebiliriz...fb de görüliyor ki full ofans bekler ise yariyor TR Liginde

4-3-2-1

Atak'da: 2-1-4-2-1

Pandev SS misali Buraka yakin oynar.

Sneijder ise biraz daha geride olur..

Defans'da Melo Stoperlerin arasina girip 5-2-3 oluruz. Tehliklei kontra ataklar yapilir.

Veya Sneijder ve Pandev de geriye gelirler kanatlara yakin 5-4-1 olur.

1092808_Galatasaray_SK.jpg

Bence yabancı sınırında cemaili yedek olur, sonradan oyuna girdiğinde de millet burun kıvırır seneye de chievoya kiralarız.. (kötü senaryo)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt