Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk gidecek / Riekerink oynatmicak gibi (İnşallah)johansen dışında ikisi önlibero 3 ortasaha daha alınacakmış.johansen-delaney tamam gibi.geri kalanı mvlla-genç bi zenci önlibero olur herhal.
Hangi gazete haberiydi bu ?johansen dışında ikisi önlibero 3 ortasaha daha alınacakmış.johansen-delaney tamam gibi.geri kalanı mvlla-genç bi zenci önlibero olur herhal.
johansen geliyo,johansen dışında ikisi önlibero 3 ortasaha daha alınacakmış.selçuğa by by diyecez,belli.
hürriyetHangi gazete haberiydi bu ?
video ben de bulamadım.sneijder 10 numara,gitmez.bilal-emre-jose-jem gitti.dzemaili ve donkta yolcu.johansen-delaney-mvilla-genç zenci önlibero-selçuk yeterli ortasaha için.selçuk yedekte olur bu sene full.Selçuk gidecek / Riekerink oynatmicak gibi (İnşallah)
--------M'Vila----Johansen----
---------------Sneijder
Güzel olur. Johanseni, Delaney den daha çok sevdim
Yanlız hem Delaney hem Johansen gelirse... ikisi de ilk11 olur... yedek için yazık olur.
Sneijder hakikaten Gidici Gibi...
-----------
Denaley nin Videosu var mı ?
Garip Garip Kopenhag TV nin videoları buldum sırf..
Yeterli mi Sergen ?!video ben de bulamadım.sneijder 10 numara,gitmez.bilal-emre-jose-jem gitti.dzemaili ve donkta yolcu.johansen-delaney-mvilla-genç zenci önlibero-selçuk yeterli ortasaha için.selçuk yedekte olur bu sene full.
aynen ama m'villa gibi biri şart.ali naci gödeleği dün önliberoya ses getirecek biri alınacak demiş.Yetenkli iskandinav Oyunculardan Zarar gelmez !!!!
En azından her maç koşan, mücadele eden ve belli bir standartın altına düşmeyen takım kazanırsın !![]()