Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
johansen dışında ikisi önlibero 3 ortasaha daha alınacakmış.johansen-delaney tamam gibi.geri kalanı mvlla-genç bi zenci önlibero olur herhal.
Selçuk gidecek / Riekerink oynatmicak gibi (İnşallah)

--------M'Vila----Johansen----
---------------Sneijder

Güzel olur. Johanseni, Delaney den daha çok sevdim :D

Yanlız hem Delaney hem Johansen gelirse... ikisi de ilk11 olur... yedek için yazık olur.
Sneijder hakikaten Gidici Gibi...
-----------
Denaley nin Videosu var mı ?
Garip Garip Kopenhag TV nin videoları buldum sırf..

Hayırlı bayramlar gscimbom ahalisi. Bayramda da buradayız ya yaşasın Galatasaray, DEFOLSUN yalancı başkan ve yönetimi....

Telles gitti,Bursa'da oyuncu almayalım artık yerli oyuncu da istemiyorum geçen gece Uğur Çiftçi haberi gördüm,Tarık+Olcan kabul ederlerse takas yapılsın para vermeyelim

Sneijder ve selçuk yeriine BarışAyhanMustafa üçlüsünün yerini alabilecek dinamik, koşan,tiki taka felsefesini benimsemiş,takım uyumu sağlayabilecek,saha içi çalışabilecek,prezentabl adamlar gelsin,dolgun ücret (yol,yemek,sigorta) ve esnek çalışma saatleri mevcuttur

Selçuk gidecek / Riekerink oynatmicak gibi (İnşallah)

--------M'Vila----Johansen----
---------------Sneijder

Güzel olur. Johanseni, Delaney den daha çok sevdim :D

Yanlız hem Delaney hem Johansen gelirse... ikisi de ilk11 olur... yedek için yazık olur.
Sneijder hakikaten Gidici Gibi...
-----------
Denaley nin Videosu var mı ?
Garip Garip Kopenhag TV nin videoları buldum sırf..
video ben de bulamadım.sneijder 10 numara,gitmez.bilal-emre-jose-jem gitti.dzemaili ve donkta yolcu.johansen-delaney-mvilla-genç zenci önlibero-selçuk yeterli ortasaha için.selçuk yedekte olur bu sene full.

video ben de bulamadım.sneijder 10 numara,gitmez.bilal-emre-jose-jem gitti.dzemaili ve donkta yolcu.johansen-delaney-mvilla-genç zenci önlibero-selçuk yeterli ortasaha için.selçuk yedekte olur bu sene full.
Yeterli mi Sergen ?!

OUT: Bilal, Emre, José, Jem, Dzemo ve Donk

IN: Johansen, Delaney, DMC/M'Vila

Devrim olur Devrim!!!

Zaten başkanımsı hiçbir oyuncumuz gitmeyecek derken herkes aha gittiler diye söylemişti. Adam otelleri de yalanlarla yaptığı belli. Dursun dışında tüm islam aleminin Bayramını kutluyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Liseye karşı toplu bir taraftar tepkisi olmadan ve liseye sadece isim hakkını ödeyip ilişiği kesmeden bu rezillikler her 3-5 yılda bir tekrarlanır.

Yetenkli iskandinav Oyunculardan Zarar gelmez !!!!

En azından her maç koşan, mücadele eden ve belli bir standartın altına düşmeyen takım kazanırsın ! (:

Donk'u isteyen Kulup yok,aldigi Maas yuksek o yuzden kalacak

Donk-selcuk-hamit ve 2 transfer yapilir orta sahamiz bu oyuncular olur + gitmezse Sneijder

Oscar Lewicki var o da iyi İskandinav bir ön libero Malmö'de oynuyor

Yetenkli iskandinav Oyunculardan Zarar gelmez !!!!

En azından her maç koşan, mücadele eden ve belli bir standartın altına düşmeyen takım kazanırsın ! (:
aynen ama m'villa gibi biri şart.ali naci gödeleği dün önliberoya ses getirecek biri alınacak demiş.

Alexandre Pato, kulup ariyor, sozlesme bitis tarihi: 31.12.2016

Yann M'Vila, kulup ariyor, sozlesme bitis tarihi: 31.12.2016

Lan yonetim bari o kucuk beyinleriniz bidefa calissin da su ikisini alip getirin iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt