Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama müthiş transfer diyorsunuz.

Karşılığında bu maliyetle nasıl müthiş transfer olur diye soracağız tabii.

Ne soralım?

Amonyum sülfatın formülünü mü?

Burda hic kimsenin skrtel'in maliyetine ''muthis'' dedigini gormedim, cogu kisi fener ''kaliteli'' stoper aldi gozuyle bakiyor, ama sen hala inkar edip duruyorsun, demek ki sadece turkiye ligini takip ediyorsun.

Burda hic kimsenin skrtel'in maliyetine ''muthis'' dedigini gormedim, cogu kisi fener ''kaliteli'' stoper aldi gozuyle bakiyor, ama sen hala inkar edip duruyorsun, demek ki sadece turkiye ligini takip ediyorsun.

Sen adamı pokemon sanarken ben maçını izliyordum.

Evet oynayamaz.

Galler'in liberosu kim?

Orijinal sol bek olan Davies.

Stoperleri kim?

Chester ve Williams gibi 2 tane hem kalıplı hem kanatlara açılabilen nispeten de hızlı adamlar.

Chiellini, Barzagli, Bonucci gibi duracağı yeri milim milim ölçen adamın yoksa ya da hem bek hem stoper özelliği olacak yetenekte adamların yoksa zorlanırsın.

Oturtmak kolay değil öyle bir anda üçlü savunmayı.

Ayrıca sadece savunma hattıyla da bitmiyor.

Dün Davies ve Ramsey yoktu Galler'in sistemi çöktü.

FB'nin stoperleri ağır. Pozisyon alışları, oyun içindeki konsantrasyonları İtalyan stoperlerin yakınından geçemez.

Italya stoperleri en az fb stoperleri kadar agir.

Galler nasil 3 5 2 oynadiysa fb de oynar. Kaldi ki bu turnuvada ilk kez galler 3-5-2 oynamaya basladi!

Ya hakikaten siz gallerin oynadigindan cok daha iyi wiel-skrtel-kjaer-Neustader-Kolarov 5 lisinin oynayamayacagini mi saniyorsunuz??

Italya stoperleri en az fb stoperleri kadar agir.

Galler nasil 3 5 2 oynadiysa fb de oynar. Kaldi ki bu turnuvada ilk kez galler 3-5-2 oynamaya basladi!

Ya hakikaten siz gallerin oynadigindan cok daha iyi wiel-skrtel-kjaer-Neustader-Kolarov 5 lisinin oynayamayacagini mi saniyorsunuz??

Yazdığımı tam okumadın sanırım.

İtalyan stoperlerin süratli olduğunu falan mı iddia ettim?

Son cümleyi bir daha oku.

Adam pivot forvet. Burak çok gol atar beğenilmez pivot alınacak olur beğenilmez gidin Bayern'i Real'i tutun

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne saçmalıyorsun.? Bugün orta saha oynayan futbolcular 5 gol üstü oynuyor. Ne çok biliyorsunuz böyle. Sen yakıştırıyormusun bunu Galatasaray'a.

Yazdığımı tam okumadın sanırım.

İtalyan stoperlerin süratli olduğunu falan mı iddia ettim?

Son cümleyi bir daha oku.

Cok iyi okudum.

Skrtel Kjaer Neudstader in

ortak ozellikleri hizi mi?

Ayaga duzgun oynamakari mi?

Yoksa pozisyon bilgileri mi??

Ben 3 italyanin en buyuk artilarinin 3 5 2 ile dogup buyumeleri ve birlikte oynamalari oldugunu tabi kabul ediyorum. Ama is pozisyon alma tarafinda ise fenerin 3 lusu evet italyanin biraz gerisinde ama gallerin cok onundedir.

Zamanla net oturtabilirler.

Hee bu arada italyanin 5 lisinin 2 kanadindaki adamla kolarov ve Wieli karsilastirinca italyanin bile ilerisinde bir 2li oldugu da asikar.

Son düzenleme:
Cok iyi okudum.

Skrtel Kjaer Neudstader in

ortak ozellikleri hizi mi?

Ayaga duzgun oynamakari mi?

Yoksa pozisyon bilgileri mi??

Ben 3 italyanin en buyuk artilarinin 3 5 2 ile dogup buyumeleri ve birlikte oynamalari. Ama is pozisyon alma tarafinda ise fenerin 3 lusu evet italyanin biraz gerisinde ama gallerin cok onundedir.

Zamanla net oturtabilirler.

Hee bu arada italyanin 5 lisinin 2 kanadindaki adamla kolarov ve Wieli karsilastirinca italyanin bile ilerisinde bir 2li oldugu da asikar.

Pozisyon alış? Oyun içi konsantrasyon?

hangisi denk bu özelliklerin İtalyan stoperlerle.

Skrtel agresif ve hava toplarında etkili bir adam.

En büyük problemi sahada nerede duracağını bilmemesi, çok gol yedirdi bu yüzden. Konsantrasyon problemi var?

Neustadter?

Adam ön libero, zorunluluktan stopere geçti. İtalyanın stoperlerinin yakınından geçemez o mevkide.

Van Gaal Hollanda'ya DK'sında 3'lü savunma oynattı, Manu'da oturtamadı.

Bu işler öyle playstation oyunu gibi 3'lü stopere geçtim oldu bitti diye olmuyor.

İtalyan futbolu avrupa'da taktik varyasyon ve savunmanın kalesi oldu yıllarca.

Öyle turnuva takımlarıyla uzun vadeli taktik anlayışları kıyaslayamayız.

Birçok farklı etkeni bir araya getireceksin radikal değişiklik yapmak için.

Ne saçmalıyorsun.? Bugün orta saha oynayan futbolcular 5 gol üstü oynuyor. Ne çok biliyorsunuz böyle. Sen yakıştırıyormusun bunu Galatasaray'a.
İzlemedim tanımıyorum oyuncuyu iyidir kötüdür bilmem. Bakış açına benim eleştirim.
Aç bi bak Baros kaç golle gelmiş.
Elmander kaç golle gelmiş.
Bize pivot forvet lazim Podolski-Sinan-Bruma dan verim almak için.
Bütçe kornelyusa yetiyorsa o alınsın. Bi sene daha Umut izleyemem

Çok olduğu kesin, ancak 3 yıllık maliyetleri karşılaştırırsak 3-4 milyon euro fark var serdar-skrtel arasında. Büyük üzüntü içerisindeyim. Artık olan oldu, yapacak bir sey yok.
3-4 yıl sonra Serdar milli takımın as stoperi iken skertel.torunlarına masal anlatıyor olacak

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeter la skrtel geliyorum skrtel gidiyorum skrtel..serdar adamdır nokta..tamam yabancı futbolcu iyidir hoştur ama yabancı olup serdar gibi adamı 4 milyondan aşagı alamazsın..not en az 50 kere 90 dk maçını izlemiş biriyim

İzlemedim tanımıyorum oyuncuyu iyidir kötüdür bilmem. Bakış açına benim eleştirim.
Aç bi bak Baros kaç golle gelmiş.
Elmander kaç golle gelmiş.
Bize pivot forvet lazim Podolski-Sinan-Bruma dan verim almak için.
Bütçe kornelyusa yetiyorsa o alınsın. Bi sene daha Umut izleyemem

Ben çok mu meraklıyım Umut denen kazmayı izlemeyi.? Bize Kornelyus gibi adamlar değil kaliteli adam lazım. Bu bünye 100 pozisyona girip 5 gol atan kazmaları kaldıramaz bir sene daha. Getirirsin civa gibi bir adam sonra istersen Kornelyüs'ü alırsın,istersen alt yapıdan adam çıkarırsın.

Arkadaş hala 1 ön libero 1 forvet alamadılar neyi bekliyorlar anlamıyorum.Bu saatten sonra melo geri gelse forvetede eren ve emre güral gelse razıyım lanet olsun böyle yönetime.

Çok mu zor şu adamlardan 2 sini kiralık veya bonservisiyle almak?

loic remy
luis adriano
papis cisse
niasse
balotelli
m'villa
song
obi mikel
melo

3-4 yıl sonra Serdar milli takımın as stoperi iken skertel.torunlarına masal anlatıyor olacak

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezik Türkiye milli takımının stoperi olması bir anlam ifade etmiyor. Semih Kaya'da euro 2016ya gitti milli takımla. Serdar Aziz'in kazma, yeteneksiz ve müzmin sakat olduğu gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor Sn. Ekin.

Dursun kadar çapsız bir yönetici daha gelmemiştir dünyaya.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezik Türkiye milli takımının stoperi olması bir anlam ifade etmiyor. Semih Kaya'da euro 2016ya gitti milli takımla. Serdar Aziz'in kazma, yeteneksiz ve müzmin sakat olduğu gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor Sn. Ekin.
Serdar kazma he kardeş kazma dediğin adam 2 adım ötesine pas atamaz bu adamın roveşeta golü bile var. Bu kadar On yargı olmaz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt