Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
O Kaybetti, Biz Değil.![]()
Kranevitter zu Sevilla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O Kaybetti, Biz Değil.![]()
Kranevitter zu Sevilla
Exl Boni
Van der Wiel, Kjaer, Skrtel
Ligin en iyi defans hattı fener'de. Sol beke de bu ayarda bir transfer yapabilirlerse kolay kolay gol yemez fb. Valla adamlar işi çözmüş. Türk futbolcuları savunma yapmasını bilmez. En iyi türk defans oyuncusu bile Avrupa'da vasat kalıyor.
Fener zaten 27 golle gecen yilin en az gol yiyen takimiydi isterse bonucci,chiellini,barzagli gelsin ne farkeder ileride uretkenlik yok hic bi sey yapamazlar. Biz ise forvette umut olmasina ragmen (yanlis hatirlamiyorsam toplam 4 golu var) bjkden sonra ligin en cok gol atan takimiyiz adam akilli forvet ve kanat oyunculari alsak ligi supurucez ama bastaki hain ile isimiz cok zorVan der Wiel, Kjaer, Skrtel
Ligin en iyi defans hattı fener'de. Sol beke de bu ayarda bir transfer yapabilirlerse kolay kolay gol yemez fb. Valla adamlar işi çözmüş. Türk futbolcuları savunma yapmasını bilmez. En iyi türk defans oyuncusu bile Avrupa'da vasat kalıyor.
ne diyon saçma saçma
Fener zaten 27 golle gecen yilin en az gol yiyen takimiydi isterse bonucci,chiellini,barzagli gelsin ne farkeder ileride uretkenlik yok hic bi sey yapamazlar. Biz ise forvette umut olmasina ragmen (yanlis hatirlamiyorsam toplam 4 golu var) bjkden sonra ligin en cok gol atan takimiyiz adam akilli forvet ve kanat oyunculari alsak ligi supurucez ama bastaki hain ile isimiz cok zor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3-5-2 düşünüyosa bu kadar ağır adamla haşat olurlar...
Bosver sen takil anlamani hic beklememistim zaten.
Bugünkü olaylar üzerine soru sormak isteyen varsa :
https://www.gscimbom.com/forum/f70-...ukta-ua-uyesi-zeki-senturk-143729/index3.html
Abi adam hala Dursun'u savunuyor ne soralım Allah aşkına. Hani ben 'evet rahatsızız ama şimdilik susuyoruz' filan der diye bekliyordum. Adamlar iyice uçmuş.
Bu adamlarda bireysel düşünce mantığı çok yok mevzu o yüzden
Yani protesto edilecekse de biz ederiz kafasındalar o yüzden bu tavır normal, işte mantıklı laflar etsin diye bekliyorum.
Dunyanin en iyi 3-5-2 sini oynayan italyanin 3 lu savunmasi ne kadar hizli??
Simdi bir tarafa van der wiel ve diger tarafa dedikleri gibi Kolarovu alirlarsa essek gibi de oynarlar.
Biz de bekleriz ki semih-serdar iyilessin!!!![]()