Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CXX4DSdWwAEfgiH.jpg-large-e1467285142430.jpeg

Kranevitter zu Sevilla
O Kaybetti, Biz Değil.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Kornelyüs'ü alan ağır gerizekalıdır. Herif Kopenhag gibi bir takımda bile yedek. Ulan Remy filan vazgeçtim bari Eren,Rodellega'ı alsınlar. Ne alçak bir adam var başımızda.

next sasa iliç hala gelmedimi?(johansen)

Van der Wiel, Kjaer, Skrtel

Ligin en iyi defans hattı fener'de. Sol beke de bu ayarda bir transfer yapabilirlerse kolay kolay gol yemez fb. Valla adamlar işi çözmüş. Türk futbolcuları savunma yapmasını bilmez. En iyi türk defans oyuncusu bile Avrupa'da vasat kalıyor.

Darida gibi bir adam sudan ucuza gitti o arada Türk takımları Jem, Bilal, Josef vb. adamlara milyonlar ssaçmakla meşguldü.

Ligin en iyi defans hattı fener'de. Sol beke de bu ayarda bir transfer yapabilirlerse kolay kolay gol yemez fb. Valla adamlar işi çözmüş. Türk futbolcuları savunma yapmasını bilmez. En iyi türk defans oyuncusu bile Avrupa'da vasat kalıyor.

3-5-2 düşünüyosa bu kadar ağır adamla haşat olurlar...

Fener zaten 27 golle gecen yilin en az gol yiyen takimiydi isterse bonucci,chiellini,barzagli gelsin ne farkeder ileride uretkenlik yok hic bi sey yapamazlar. Biz ise forvette umut olmasina ragmen (yanlis hatirlamiyorsam toplam 4 golu var) bjkden sonra ligin en cok gol atan takimiyiz adam akilli forvet ve kanat oyunculari alsak ligi supurucez ama bastaki hain ile isimiz cok zor

Fener zaten 27 golle gecen yilin en az gol yiyen takimiydi isterse bonucci,chiellini,barzagli gelsin ne farkeder ileride uretkenlik yok hic bi sey yapamazlar. Biz ise forvette umut olmasina ragmen (yanlis hatirlamiyorsam toplam 4 golu var) bjkden sonra ligin en cok gol atan takimiyiz adam akilli forvet ve kanat oyunculari alsak ligi supurucez ama bastaki hain ile isimiz cok zor

Fener geçen sene az gol yedi de, hangi maçlarda az gol yedi, esas ona bakmak lazım. Kritik maçların birçoğunda fb defansı tabiri caizse sçıtı. Hobbit Olcan bile çıktı kafayla gol attı bunlara. Futbolda az gol yemek daha önemli. Bak biz çok attık diyorsun ama ligi kaçıncı bitirdik? Onlar az gol yiyerek kaçıncı bitirdi? Ona bakmak lazım.

Abi adam hala Dursun'u savunuyor ne soralım Allah aşkına. Hani ben 'evet rahatsızız ama şimdilik susuyoruz' filan der diye bekliyordum. Adamlar iyice uçmuş.

Bu adamlarda bireysel düşünce mantığı çok yok mevzu o yüzden

Yani protesto edilecekse de biz ederiz kafasındalar o yüzden bu tavır normal, işte mantıklı laflar etsin diye bekliyorum.

İtalyanlar doğuştan üçlü savunma öğreniyor.

Nereye oynuyorsun öyle ha deyince.

Oynasınlar da biraz gülelim mevcut stoperleriyle.

3'lü savunmayi ne abarttiniz arkadas niye bu kadar zor olsun?

Almanya'da altyapilarda ve kücük capli takimlarda yükselene kadar hep 3-5-2 oynanir, daha kolay diye ve savunma daha saglam oluyor diye.

Bu adamlarda bireysel düşünce mantığı çok yok mevzu o yüzden

Yani protesto edilecekse de biz ederiz kafasındalar o yüzden bu tavır normal, işte mantıklı laflar etsin diye bekliyorum.

Ben de bununla ilgili bişey yazacaktım aslında. Bu arkadaş gibiler zaten pek önemli değil ama bunların ağababalarının da kendi çaplarıdna egosu var. Statülü görüyorlar kendilerini. Adları gibi biliyorlar bazı yanlışları ama bedava bilet almasalar bile bu tür organzasyonlara katılmazlar zira kendiler başlatmıyor. Bir başka Galatasaray taraftar grubu yanında yer almıyorlar ve hatta varlığına bile dayanamıyorlar.

Dunyanin en iyi 3-5-2 sini oynayan italyanin 3 lu savunmasi ne kadar hizli??

Simdi bir tarafa van der wiel ve diger tarafa dedikleri gibi Kolarovu alirlarsa essek gibi de oynarlar.

Biz de bekleriz ki semih-serdar iyilessin!!! :(

Yalnız İtalya ile fenevi mi karşılaştırıyon renktaş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt