Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye jüpiter terazide relax : ) Galatasaray ve serdar çok uyumlu.izle ve gör..Keşke iyi olsa da serdar, özür dilesek yanıldık desek. Ancak görünen köy kılavuz istemez, sıradan, vasat ve malesef sakat 1 stopere 15-16 milyon euro yatırım yaptık. Zamanında bu paralara tüm savunma hattını kurduk ve ligi domine ettik.
Bro boşver daha çocuk. Skörtel pokemon karakterini mi koymuş ne. Ve bugün fbnin skrtel transferi yaşandı. Buranın modları da kış uykusundan uyanamamış.Boş yapma len akşam akşam. Sen nesin oğlum burda. Kendi dünyanda burda dalga mı geçtiğini zannediyorsun Galatasaraylılar ile. Hemen hemen her mesajın çirkeflik kokuyor veya trollük akıyor. Soylede kuş demeyim sana.
Aslolan Galatasaray !!!
İyi olacak diye düşünelim bence sonuçta adam geldi yapacak bir şey yok..ben bursanın her maçını izliyorum hem stadta hem tvde ve serdar sizin dediğiniz kadar aşağıda bir adam değil tabi lig için konuşuyorum..cl seviyesinde defans alamayız zaten şu anda..inş siz yanılırsınız :-)Keşke iyi olsa da serdar, özür dilesek yanıldık desek. Ancak görünen köy kılavuz istemez, sıradan, vasat ve malesef sakat 1 stopere 15-16 milyon euro yatırım yaptık. Zamanında bu paralara tüm savunma hattını kurduk ve ligi domine ettik.
![]()
ozaman o scout ekibiyle birlikte iyi transferler yapin len
seneye jüpiter terazide relax : ) Galatasaray ve serdar çok uyumlu.izle ve gör..
Galatasaray ve serdarın burcu terazi ki,seneye çok güzel etkiler var.hayırlısı : )Hadi insallah. Temennilerimiz o yönde, düşüncelerimiz o yönde olmasada.
buna harbiden inanıyormusun?Galatasaray ve serdarın burcu terazi ki,seneye çok güzel etkiler var.hayırlısı : )
Çocuk oluğunu biliyoruz da sabah akşam aylardır sustuk sustuk bir yerde patladım bende. Gitsin antu da dalgasını geçsin bilmem nerede artık. Neyse yönetimden uyarı aldım zaten yani uyumuyorlar tamamenBro boşver daha çocuk. Skörtel pokemon karakterini mi koymuş ne. Ve bugün fbnin skrtel transferi yaşandı. Buranın modları da kış uykusundan uyanamamış.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikret orman bjk'yi cok iyi yönetiyor helal olsun
Ayni tarz bi baskan sart
inandığım bişey yok,ama gökyüzünü seviyorum : )buna harbiden inanıyormusun?
yasinin engin katkısı vereceğini söyledim 2015te,carole'ı başından beri destekledim.sinan gümüş aynı...arada tutmuyo ama ben serdar azizie inanıyorum.Serdar Aziz'den bende ümitliydim de sergen'in yorumlarindan sonra tereddüt etmeye basladim ne yazik ki
evre arası Kaputska^yı istemiştik alamadık Milik'i de istedik onu da alamadık Reikerink hocamın dediği gibi Scout gerçekten sağlam ama alamıyoruz keza Emre MorYanlız bu Avrupa şampiyonasında beğendiğim iki genç oldu. Biri Kaputska öbürü Milik. Keşke ikisini de alma imkanımız olsaydı.
Kaputska denilince sadece benim aklıma gelmiyo heralde carrusca :-) çok teknik adamdı halı saha ve salon futbolu için mükemmeldiYanlız bu Avrupa şampiyonasında beğendiğim iki genç oldu. Biri Kaputska öbürü Milik. Keşke ikisini de alma imkanımız olsaydı.