Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendini öyle avutmaya devam et sen
Yok sizin gibi Slovakya milli takımını ve ezikbahçeyi ve kazıkla gelen emekli futbolcularını övelim öyle avunuruz belki değil mi!

İddia Ediyorum,admin geçen seneki transfer sezonunda rvp,nani,kjaer önceki sezonda diego vs transferleri öven arkadaşları bir çıkarın aynı kişilerden oluştuğunu göreceğiz.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

f3431f94c5a3045dedbb51ccae9f22af.png

ozaman o scout ekibiyle birlikte iyi transferler yapin len

Hiç birşeye yaramayan scout sistemi var işleri güçleri maç izleyip database yapmak bildiğin reel footballmanagerlık yapıyorlar

Başka takımı tutup burda trollük yapmanın niye bu kadar haz verdiğini anlayamıyorum. Şahsen hiç böyle boş işler yapmadım, yapana da fazla sinirlenmiyorum ama bunu yapmada amaç ne merak ediyorum. Yaptığın transferle çocuk gibi artislik yapmak mı arkadaş niye burdasınız? Burda bi kaç genci sinirlendirip kendi forumunda abilerinden alkış almaya çalışmak seni niye bu kadar mutlu ediyo? Rakiplerine oranla bu kadar fazla para harcayıp katıldığın her turnuvanın looseri olduğunu bile bile neyin artisliğini yapıyosun? Ergenlik döneminde dışarıda insanlarla sosyalleşmek varken asosyal kekoluk yapmak ve bunla övünmek niye?

D5803 cihazımdan gönderildi

Hiç birşeye yaramayan scout sistemi var işleri güçleri maç izleyip database yapmak bildiğin reel footballmanagerlık yapıyorlar

Alakası yok. Önerdiği oyuncular gayet iyi oyunculardı. Yönetimin vetoları ve pasifliği karşısında ne yapabilirler? Adamlar futbolcudan anlıyorlar.. Ama onları alacak adam lazım..

Serdar azizi tam cozemedim , oncelikle hucuma cok katkisi olan bir stoper , keske chedjou da saatli bomba olmasa da ikisi oynayabilse , olmayan forvetlerin acigini kapatirlardi biraz olsun .. fener bu defanstaki oyunculardan hucum katkisi almayi iyi basariyor , oldum olasi stoperleri ve bekleri hep hucum yonleri olan adamlardi , luciano ,lugano, servet, kjaer, gonul, caner ,hatta sener ve hasan ali ,kadlec ..

serdar aziz az daha letonya macindaki saglam direncsiz mudahalesi ile yedirdigi golle bizi turnuva disi birakiyordu , derken , bu kez cek macinda ileri cikisi ve oradaki israrli takibi neticesinde aldirdigi penalti ile takimi kurtaranlardan oldu

bize , fenere filan on direkten goller atti ligde kupada ... ben kendisine verilen ucretin de cok asiri oldugunu dusunmuyorum , 2 olmasa 1,750 olurdu bilemedin 1,5 olurdu en az ,daha azina gelmez

Fakat bursaya cok para verdik , onu da sanirim gonderdigimiz 3 oyuncunun gelecekteki ucretlerinden kurtulmus olmamizla denklestirdiler

Transferde, hele stoper transferinde en önemli unsur fayda-maliyet olmalıdır. 5 milyon pound bonservis verilerek alınan 32 yaşına merdiven dayamış bir oyuncuya 4 milyon avro maaş hiç akıl karı falan değil. Serdar Aziz transferi maliyet açısından fazla olsa dahi Skrtel transferinin şu maliyetlerinde karşılaştırıcı bir argüman olamaz. Arada 7 yaş fark var. Artı Skrtel kariyer ivmesinde aşağıya doğru giden bir oyuncu. Liverpool taraftarları gittiği için bayram ediyorlar. Geçen sezonun sonunda yerini 35 yaşındaki Kolo Toure'ye kaptırmış birisi. Bizim bu sezon için stoper transferini bir kenara bırakarak önlibero ve santrafor sorununa yoğunlaşmamız ve onu çözmemiz gerekiyor. Fb veya Bjknin yaptığı transferlerden çok bizim ne yapacağımız önemli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Artık pok atamıyorum azizin transferlerine adam gidiyor alıyor kardeşim diyorum, beni Galatasaray ilgilendiriyor peki biz ne yapıyoruz?Elimizde bir tane dünya yıldızı onu nasıl göndeririz diye planlar içerisindeyiz, hadi avrupa şampiyonasını bekliyoruz dendi oda bitti, Galatasarayın daha sezonun ortasında bir tane defans orta saha iki tane kanat iki tane forvet bir tane defans ve td gerekliydi bunu hesaplarsak yakşalık 8 ay felan yapar..

8 aydır ne yapıyoruz?

Brumayı göndermeye çalış s10 göndermeye çalış, muslerayı takımdan soğut selçuğa bilmem ne kadar para cezası kes amaç ne kardeşim, parasızlıksa amaç sen önce sabri ve hamiti gönderirsin ama adamlar onlarla anlaşıyor...

Amaç tek bizimle dalga geçiliyor, klübün annasını ağlatıp son görevleri yapıp arazileri devlete satıp, takımın yıldızları gönderip bu sene Galatasarayı küme düşürmek..Benim aklıma birşey gelmiyor..

Yine bir güne Dursuna bela okuyarak başlıyoruz. Allah belano versin Dursun.

Günaydın renktaşlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Beyler geçen sene naniler van pörsiler havada uçuşurken lig oynanmasın deniyordu sonuçta 0 kupayla tamamladılar biz bile kupa aldık..sikörtılmış çarmendırmış çok büyütmeyin milleti gözünüzde bir forvet bir orta sahayla şampiyonluğa oynarız aslında iş çok basit..

Serdar azizi tam cozemedim , oncelikle hucuma cok katkisi olan bir stoper , keske chedjou da saatli bomba olmasa da ikisi oynayabilse , olmayan forvetlerin acigini kapatirlardi biraz olsun .. fener bu defanstaki oyunculardan hucum katkisi almayi iyi basariyor , oldum olasi stoperleri ve bekleri hep hucum yonleri olan adamlardi , luciano ,lugano, servet, kjaer, gonul, caner ,hatta sener ve hasan ali ,kadlec ..

serdar aziz az daha letonya macindaki saglam direncsiz mudahalesi ile yedirdigi golle bizi turnuva disi birakiyordu , derken , bu kez cek macinda ileri cikisi ve oradaki israrli takibi neticesinde aldirdigi penalti ile takimi kurtaranlardan oldu

bize , fenere filan on direkten goller atti ligde kupada ... ben kendisine verilen ucretin de cok asiri oldugunu dusunmuyorum , 2 olmasa 1,750 olurdu bilemedin 1,5 olurdu en az ,daha azina gelmez

Fakat bursaya cok para verdik , onu da sanirim gonderdigimiz 3 oyuncunun gelecekteki ucretlerinden kurtulmus olmamizla denklestirdiler

kjaer,hasan ali ,kadlec ?bunlarin hucum katkisi mi vardi ? demek istedini anladim ve katiliyorum ama abartmayalim bu saydin üc oyuncu kadar ofansa yardim etmeyen futbolcu az vardir ligde gerise gine neyse

Son düzenleme:
Bu antu daki yozgatlı keke "Mustafa Gunel" hani şu Ünal Aysal ppsi olan elaman... At fava bekle kesin o.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlız arkadaşı inceledim biraz haklı olabilirsin Eylül 2014 te üye olmuş yani neredeyse 2 yıl toplam 18 mesajı var(web sitemizden baktığımda böyle görünüyor en azından) ayda 1,2 mesaj ki bunlardan birkaç tanesi şikecilerin transferlerine övgü,diğeri şikecilerin maçlarındaki penaltı ve hakem değerlendirmesi vs. Şüphe çekiyor ciddi şekilde, adminleri göreve çağırıyoruz, please check the.member...

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Son 5 sezondur her yıl lig tv bağlatıp Galatasaray maçları oldugu zamanda bile arkadaşlar akif çıkmaz Galatasarayın maçı var denilirdi ama bu sene lig tv almayada forma almayada maçları izlemeyide hiç mi hiç istemiyorum sadece dursuna sövüyorum buraya gelip yoksa transfer felan olacağı yok, celticn orta sahasıymış yok kopenahın forvetiymiş ulan bunlar kim dengesizler... sen kos koca Galatasaraysın önce eksiklerini tamamla sonra yedeklere böyle oyuncular al ama sen bu oyuncular üzerine takım kurmayı hedefliyon ee dangalaklar..

Şu ana kadar yapılan transferleri hiç birimiz bilmiyorduk zaten. Adamlar afrikanın balta girmemiş ormanlarından, güney amerikanın bütün liglerinden yıldız adayı oyuncuları bulup getiriyorlar.

Son 5 sezondur her yıl lig tv bağlatıp Galatasaray maçları oldugu zamanda bile arkadaşlar akif çıkmaz Galatasarayın maçı var denilirdi ama bu sene lig tv almayada forma almayada maçları izlemeyide hiç mi hiç istemiyorum sadece dursuna sövüyorum buraya gelip yoksa transfer felan olacağı yok, celticn orta sahasıymış yok kopenahın forvetiymiş ulan bunlar kim dengesizler... sen kos koca Galatasaraysın önce eksiklerini tamamla sonra yedeklere böyle oyuncular al ama sen bu oyuncular üzerine takım kurmayı hedefliyon ee dangalaklar..

adaş yazdıklarını okurken bir an beni anlatıyorsun sandım 'akif çıkmaz'' derken..Ben de bir yere gidersem eşimle hep planımı Gs maçına göre yapardım ta ki geçen sezona kadar..Biz yeri geliyor eşimizi çocuğumuzu üzüyoruz şu takım için yönetenleri gördükçe kahroluyorum.. Forma bu yıl ben de almayacağım dedim ama storeun önünden geçerken yine dayanamadım oğlana kendime lardeşime 3-5 parça birşeyler aldım işte bu paralarla da sabri reyizmizin maaşını ödüyoruz maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt