Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avutma ihtiyacı olan Fenerbahçe'liler canım benim. Liverpool taraftarının oha bu adamı bu fiyata nasıl kakaladık dediği, oyuncuyu gönderirken alınan bonservisi sözleşme fesih bedeli zanneden taraftarların olduğu ortamda, yıllık maaş olarak imza parasını da böldüğünde 4M euro ödeme yapılan Skörtıl'ın nesini kıskanayım da kendimi avutayım.

Atıf'ı aldı FB GS alsa kıyameti koparırlar burada ki geçen sene gündeme gelince zaten neler konuşuldu aç bi bak.

Konu Serdar Aziz mi Sikörtıl mı ise eğer 1000 kere Serdar Aziz. 25 yaşında TR milli takımı stoperini 32 yaşında Slovakya stoperine 10 kere tercih ederim hele ki maliyeti yarısından azsa.

Yahu adamlar 2 tane kütük aldı defansa olay oldu. Tamam bizimkiler kötü, başarısız tukaka da Aziz'e methiye düzmeyin şurda herifin teki anasını belledi FB'nin saolsun bi de burda övülüyor şaka gibi.
Antuda bile bölünmüşler bizim forum daha çok övmüş saçmalığa gel

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alaka? Slovakya milli takımında oynuyor diye övdüm mü Skrtel'i? Söylediğim şeyler gayet açık bak diyorum ki S.Aziz 16-17 milyon euro yatırım yapılacak kalitede bir oyuncu değil. Sıradan, ortalama bir stoper. Ayrıca son 5 sezonda istikrarlı bir şekilde her sezon 15 maç civarı kaçırmış sakatlık dolayısıyla.

Skrtel'e gelince, o da 20 milyon euro yatırım yapılacak oyuncu değil ancak S.Aziz'den çok daha üst seviyenin oyuncusu. Sağlam bir stoper.
Serdar ı fazla küçümserken Sikörtılı fazla abartıyorsun..Bu normal değil!

Sneijder'le problemleri yokmusmus. Olum bittiniz siz, def olup gideceksiniz riva'yi da yiyemeden.

Bizim sponsor köfteci ramiz olabilir

Ben köftelerini cok begendim

Bielsa Lazio'dan ayrılmış. Daha 1 ay önce sözleşme yapmamışmıydı bunlar?

Trabzonspor'dan KAP bildirimi:
Şirketmiz ile QNB ( Qatar National Bank S.A.Q. ) arasında, forma göğüs ana sponsorluğu yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Trabzon bile qatar'dan sponsor bulyor, biz hala sponsorsuzuz.
Daha yüksek sesle
#CumaSaat8deFlorya
#GalatasaraydaHırsızVar
Tsporun başındaki adam çok iyibir işadamı, hastaneleri yönetiyor aynı zamanda siyasete yakın ve dış bağlantıları kuvvetli. Bizim başımızda bakkal kılıklı anca pirincin içine taş, sütün içine su katmayı akıl edebilir.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Volkan demirel? Hg foruma :asd22:

Evime gelmek istersen buyur gel ama beni değil baska bir seyi alabilirsin.
Hala terbiye sınırlarını zorluyorsun..Anladığın dilden de konuşurum ama bana yakışmaz..
Yoksa zeka seviyen ortada kurduğun ofsayt cümlelerle
Tam gel bana evimde gol at diyorsun ..Anlayan anladı ...
Artık çekilebilirsin karşımdan yazma bana

Hadi uza. Futbol cahillerine tek tek laf anlatmayacağım. Bursaspor'un 3-5 maçını izleyenler anlar zaten ne demek istediğimi.

Ya 2-3 Premier Lig maçı izlesen anlarsın zaten ne demek istendiğini. Serdar "sakatlık problemi yaşamazsa" şuan TR'deki Kjaer'den sonra en iyi stoper.
Sikörtıl tam bir kütük. Hantal, beli dönmüyor Liverpool taraftarı nefret ediyordu.
Evet Dursun ve yönetimine lanet gelsin de Aziz de eksik olmasın başımızdan yani.

Cabella gibi bi adam kiralama opsiyonlu ayrılmış. Doğru düzgün bi ödeme olmadan yani. Küme düşen Newcastle aslında güzel maden. Son durumunu bilmesem de forvete Pappis Cisse düşünülebilir aslında oradan.

Nelson Valdez zu Konyaspor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt