Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal'ın ahı çıkıyor.Bu kadar kötü bir yönetim bir daha ne zaman görülür acaba istifada etmiyor şerefsiz onursuz insanlar...

Josue gayet iyi transfer. Yapabiliyorsak 6.5 m euro arti Josue. Josue Emre Colakin bir tik ustu topcu.

Josue'den az cok verim almak isteniyorsa eğer Sag Kanat harici oynatilmamali.Fakat kanat oyuncusuna pek ihtiyacimiz yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue yedek kulubesini isitacak, ozaman emrah'i niye aldiniz, ikiside forvet arkasi oynuyor... nasil mantik var yonetimde arkadas

Cm3in37WIAA9ddc.jpg

Mancini de ne giyse yakisiyor. Kral adam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Josue net 10 numara pozisyonunda oynar yoklukta belki kanat oynar ama hep içeri kat ettiği için gerçek bir kanat değildir yani 0 a inip orta açmaz içeri çeker kaleye vurur..bu toplarda kaleyi tutma oranı yüzde 50 diyebilirim..top kaleyi bulduğu zaman gol olur genelde..bursanın çoğu maçını uzaktan vuruşlarıyla kazandırmıştır..içerdeki maçlarda yanında bir ön liberoyla 8 numarada idare eder..pas isabet oranı ligimizde oynadığı zaman en başarılı adamlardandır..ve attığı pasları yana geriye yerine dikine ve çapraz şeklinde sağ ve sol beklere atmayı dener..iyi bir servisçidir..asistin asisti dediğimiz türdeki paslar konusunda ben çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
Bizimkiler yedek kulübesine transfer yapmaya devam ediyor. Ah birde ilk 11 oyuncusu alabilsek

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

c8d3eaea8fa1727de3d58bb856e0dafa.png

Josue'yi nasil 1 yilligina kiraliyoruz, adamin sozlesmesi zaten 2017'de bitiyor... ?

carole'un geçen sene net 10 asistini yemişler lan,sıçayım böyle işe.düzgün forvet alsınlar artık.

Porto'da okadar oyuncu varken, bizim mallar nasil beceriyor da bir alternatif oyuncu daha aliyorlar... bari josue'yi istemeyip fiyati yukseltip 7-8m alaydik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt