Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a3e14175aafc5bb1a3969d03ec8f6e79.jpg

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Podolski tam bir piskopat cikti. :D

Bielsa ayrilma nedenini aciklamis

5 Temmuz dan önce 4 transfer söz vermis yönetim, bu gerceklesmedigi icin gitmis

bu adam Dursun u gördükten sonra da hemen istifa ederdi

Seneye Bursa Konya Kasımpaşa ibb ile gireceğimiz tatlı rekabette bu kalibrede topçulara ihtiyacımız olacak, abv dursun

LIONEL Carole ve ARMINDO Bruma? Efsane isimler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rizeyle Josue icin mi kapisiyoruz simdi

Alex songla başlayan dembele ile devam eden serüvenimizde sıradaki gelmeyecek oyuncu kim arkadaşlar :)

Bu yönetim ile Rize bile bizim elimizden oyuncu alır. Kaptırdığımız adam Josue yahu,bu kadar mı düştü vizyonumuz ?

Harbiden Carole'nin geçen sene net 10 tane asistini yemiş bizim beceriksizler.Bu sene iyi bir golcu alirsak rahat 15 asistle oynar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue kötü oyuncu değil inanılmaz dinamik oyuncudur kendisi. Sırf 10 numara oynamaz 8 numarayı da çok güzel yapabilir. EmreÇ'nin bir tık üstüdür. Ama saçmalık şurada 1 sene kiralık oynatıp yer edinirse tellesten aldığımız parayı porto geri ister. %10 olmayıp 6.5+josue bonservisi ile alsaydık daha iyi olurdu. HEr türlü 2-3 milyon euro piyasasına satabileceğin bir oyuncu.

1 sene sözleşmesi kalmış zaten niye böyle bir mallık yapıldı anlamadım diyemeyeceğim dursun denen adam olunca başta normal

scorscope da baya salliyor aslinda

bence en güvenilir ntvspor Türkiyede ama onlar bile yalan da söylüyor

Galatasaray li iyi duyumcu da yok, Firat Günayerimiz olsa keske

Selçuk Çin'e gitse bari transfer yapmışız gibi sevinilir, en az 10 çöp var hepsinden kurtulup kimseyi almayalım deseler taraftar destekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt