Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru diyosun ama yine de sinan ve podolski remy ve castillodan çok farklı cornelius ve rodallega birlikte gereksiz diye düşünüyorum mesela skrtel ve kjaere karşı corneliusu rodallegayı forvete koyarsan pozisyon bulman çok zorlaşır bu tip stoperlere karşı hızlı araya kaçan tipler gerek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedigim gibi aga, ben Sinan´i kullanirim onun icin. Remy´nin yillardir hastasiyim, ama Dursun almayacak. Kira bedeli ve yillik ücreti zaten bize tuzlu gelir gibi. Rodayega, ve Cornelius makul fiyata olabilir.

Avrupa ile ilgisi yok babacim. Sabri denilen zati 6 sene önce kestik, 6 sene sonra yine bela oldu. Bukadar gerileyemeyiz aga biz be. Sözlesmesinin yenilenmesi ahmakcaydi. Oraya atletik, fizik gücü yüksek bir oyuncu lazim, ve teknigi de iyi ise kebab gibi olur. Fazla birsey lazim degil zaten, sag bek, orta saha, forvet. 3 Transfer daha... ikinci forvet 4 yapar.
Dediklerin alınsın sağ bekte alınsın ama önce dos forvet alınsın sonra alınabilir.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedigim gibi aga, ben Sinan´i kullanirim onun icin. Remy´nin yillardir hastasiyim, ama Dursun almayacak. Kira bedeli ve yillik ücreti zaten bize tuzlu gelir gibi. Rodayega, ve Cornelius makul fiyata olabilir.
:D kardeşim yeterki rodallega corneliusu alalım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardesim uA Avrupa'da aktif ve o grubtan bir arkadas Rodney Sneijder ile yakinligiyla biliniyor. O arkadas Rodney'e Sneijderin durumunu sordugunda, hikayelerin dogru oldugunu soyledi (screenshotlar var Whatsapp gorusmelerinin). Yonetim Sneijderi istemedigi belli oldugunu (wat moet je doen als je weggepest wordt? diyordu, nasil cevirilir su an bilmiyorum Turkceye, ozurdilerim) ve delirdiklerini soyledi. Onun uzerine arkadasda bizim yonetime kufur edip, bunlar bizi deli ediyor diye birsey dediginde, Rodney'de onaylayip; bunlar sapitmis diyor. Arkadasda ''yonetimin gitmesi lazim"diye birsey dedikten sonra Rodney:"Onlar gitmiyecek, onun icin Wesley gidecek" dedi. Bir kac kuluplerin ciddi oldugunu ve kucuk kuluplerin olmadigini soyledi. Bundan sonrasini okumadim zaten. Is bitti galiba :(.
Serin hikaye kardeş

Parçala Aslanım ‏@ParcalaAslanim 4 u4 uur geleden
Ali Cansun: Yönetim Johansen ile her konuda anlaştı. Celtic ile görüşmeler devam ediyor.

Ilgaz Çınar: Delaney-Johansen-Sneijder-Selçuk İnan, Riekerink'in total futbol fikrini sahaya yansıtacak bir rotasyon olur.

Ilgaz Çınar: Cornelius, Elmander tarzı bir oyuncu değil. Elmander çok iyi oyun ve alan bilgisine sahipti. Cornelius daha nokta pivot.
Parçala aslanım ne la töbe töbe

Forvet alırsak eğer wes poldi bruma Sinan kim yedek kalicak ?

Sinan--wes---bruma
---------poldi------
Bozmadan sanki daha iyi olur

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Forvet alırsak eğer wes poldi bruma Sinan kim yedek kalicak ?

Sinan--wes---bruma
---------poldi------
Bozmadan sanki daha iyi olur

bence boyle oynariz:

Sinan Sneijder Poldi
Forvet

bruma ve sinan rekabete girer, kim daha iyi ise o oynar​

bence boyle oynariz:

Sinan Sneijder Poldi
Forvet

bruma ve sinan rekabete girer, kim daha iyi ise o oynar​
Mantıklı olanda o ama ben sinanla brumayida aynı anda görmek isterdim senelerdir hızlı bitane atagimiz yok

Mantıklı olanda o ama ben sinanla brumayida aynı anda görmek isterdim senelerdir hızlı bitane atagimiz yok

aslinda bende ikisini gormek isterim ama poldi'nin yeri garanti...

poldi kanat olarak yetersiz kalsa da, 90 dk fazla birsey yapmasa da, gollerini atiyor o da onemli

renktaslar kanitlari gordum
bende yalan olmayacagi malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt