Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kıme hareket yapıyon

609772c7-c842-45b3-8054-407cca2a1e33

get out

Merka ettim bu sene Valencia Galatasaray'da haberi yapan oldu mu acaba :asd22: 6 seneden beri gelecek

aslinda bende ikisini gormek isterim ama poldi'nin yeri garanti...

poldi kanat olarak yetersiz kalsa da, 90 dk fazla birsey yapmasa da, gollerini atiyor o da onemli

Atiyor da.. Podolski,Sneijder ve Selcuk ayni anda oynadi zaman, takim defansi diye bir birsey kalmiyor ortada. Hele hele üst düzey defans yapabilen DMC olmadigi icin, bu durum daha vahim oluyor bizde. Öteki Oyuncular daha direncli olmalari gerekdiriyor. Öteki oyuncular da belli bir fizik ve defans kabiliyeti var ise, cok defansif DMC gerekmiyor... lakin yoksa (GS) ozaman iste "Kasap Styla", defansi cok iyi yapan (ofansif kabiliyet az da olabilr) DMC gerek.

Uzun Lafin Kisasi: Poldi, Wes ve Selcuk ayni anda demek, Kosmayan, pres yapmayan ve fizigi yetersiz olan bir takim demek.
Böylece cok gol yiyoruz. Defans ve DMC bölgemiz zaten üst düzey degil... bu da atese benzin akitiyor.

Ben Sinan - Bruma Kanatlari yapalim diyorum... ve iki nedenim var.

A.: Kanat dedin, hizli, dinamik ve adam gecebilen Oyuncular olmali artik modern futbolunda.
B.: Wes ve Selcuk ile o "kosmayan, defansi 0 olan Oyuncu kontenjani" dolmus oluyor. Bruma hizli adam, gerekdinde arkaya cokca kosabilir yardima.

Dogru Dürüst Santrafor gelmiyor ise, olay zaten hal oluyor. Geliyorsa ise benim ideal 11 böyle oluyor:

___________Muslera
Linnes____Serdar_Stoper____ Carole
_____Selcuk_______DMC______
Sinan _____Sneijder_____ Bruma
__________Transfer

--------------------------------------------------

Gördüm, belli renkdaslar böyle 11 istemis:

-------Selcuk----------Josue------------
Sinan--------Sneijder-----Podolski
-------------Santrafor-------------

Kirmizi: Kosmayan, defansi düsük olan Oyuncular....Yapmayin beyler.... bu Kadro her rakip takimi Akhircelona, Real Mersin yapar...Gol Manyagi yaparlar bizi.
Modern futbolda "Kadro Derinligi" - "Ofans-Defans Balance" iyi yapilmali.

Son düzenleme:
Atiyor da.. Podolski,Sneijder ve Selcuk ayni anda oynadi zaman, takim defansi diye bir birsey kalmiyor ortada. Hele hele üst düzey defans yapabilen DMC olmadigi icin, bu durum daha vahim oluyor bizde. Öteki Oyuncular daha direncli olmalari gerekdiriyor. Öteki oyuncular da belli bir fizik ve defans kabiliyeti var ise, cok defansif DMC gerekmiyor... lakin yoksa (GS) ozaman iste "Kasap Styla", defansi cok iyi yapan (ofansif kabiliyet az da olabilr) DMC gerek.

Uzun Lafin Kisasi: Poldi, Wes ve Selcuk ayni anda demek, Kosmayan, pres yapmayan ve fizigi yetersiz olan bir takim demek.
Böylece cok gol yiyoruz. Defans ve DMC bölgemiz zaten üst düzey degil... bu da atese benzin akitiyor.

Ben Sinan - Bruma Kanatlari yapalim diyorum... ve iki nedenim var.

A.: Kanat dedin, hizli, dinamik ve adam gecebilen Oyuncular olmali artik modern futbolunda.
B.: Wes ve Selcuk ile o "kosmayan, defansi 0 olan Oyuncu kontenjani" dolmus oluyor. Bruma hizli adam, gerekdinde arkaya cokca kosabilir yardima.

Dogru Dürüst Santrafor gelmiyor ise, olay zaten hal oluyor. Geliyorsa ise benim ideal 11 böyle oluyor:

___________Muslera
Linnes____Serdar_Stoper____ Carole
_____Selcuk_______DMC______
Sinan _____Sneijder_____ Bruma
__________Transfer

--------------------------------------------------

Gördüm, belli renkdaslar böyle 11 istemis:

-------Selcuk----------Josue------------
Sinan--------Sneijder-----Podolski
-------------Santrafor-------------

Kirmizi: Kosmayan, defansi düsük olan Oyuncular....Yapmayin beyler.... bu Kadro her rakip takimi Akhircelona, Real Mersin yapar...Gol Manyagi yaparlar bizi.
Modern futbolda "Kadro Derinligi" - "Ofans-Defans Balance" iyi yapilmali.

Guzel özetlemissin de podolski 100% oynayacagina gore bruma ve sinan'i ayni anda anca ziraat kupasinda goruruz

Kamp başladı eksikler var oyuncuların hepsi kampta dahi değiller ne güzel takım olduk biz böyle.:atess:

Takimin tek bir tane kosmama lüksü olabilir, oda geri oyuncular hepsi 1-2 km ekstra kosarsa, bizde bu rolü tek wesleye vermeliyiz, ne selcuk ne de poldi degmez paraya. ikisi de yaklasik 3,5 milyon para aliyor

Wesley >>> Poldi >>>>>>>>>>>> Selcuk

Aziz köpeki gene saldirmis durumda iyi ve ya kötü transfer yapiyor elden kacirdiklari elemanlarin yerine, biz sanki sampiyon oldukta süper kadromuz varda daha bir tane adam gibi transfer yapmadik

As salamu alaikom

H.o. iyi transfer diyebilecegim 1 transfer girişimi var mı?

Sinani kesip bruma yazanlari anlamıyorum sinan bruma dan daha iyi durumda yabancı diye bukadar şey etmeyin alabiliyorsa alsın formayı sinandan

Bruma anca yedek olur bu sene dakka 65 ten sonra sınanla değişirler başka türlüsü zor brumayı oynatip sinani oyundan kesmek mallik olur çocuk brumanın 2 sezonda yapamadığını yarım sezonda yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt