Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cm52IzmXEAAVQ7c.jpg

Dursun Özbek: En az 14 futbolcu var ceza alan. Ama herkes Sneijder'ı görüyor, Muslera'yı görüyor. Niyetimiz bu oyuncuları harcamak değil.

:red:

Dursun Özbek: En az 14 futbolcu var ceza alan. Ama herkes Sneijder'ı görüyor, Muslera'yı görüyor. Niyetimiz bu oyuncuları harcamak değil.

:red:
Senin niyetinin ne oldugunu hepimiz biliyoruz soyunu sopunu sevdigim

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Ali Ay (Bursaspor Başkanı): "Ne Umut Bulut ne de menajeriyle transfer için herhangi bir görüşmemiz olmadı." (Olay)

an itibariynen

Muslera- müthis
Linnes- ?? belirsiz
Chedjou- mukemmel
S.Aziz- vasat
Carole- harikulade
Selçuk- çürük
Dzemaili- vasat
Sinan- çok iyi
Sneijder- ilahımız
Bruma- iyi
Podolski- super

Muslera -Cenk
Linnes-Sabri Serdar-Chedjou-Koray-Semih Carole-Emrah
Kucka-Lass Diarra-Selçuk-Johansen
Bruma-Sinan Sneijder-Josue Podolski-Yasin
Nils Petersen-Rodallega

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene resmen bitmiştir

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir oyuncu mücadele etmicek sahada hakeme itiraz biticek aziz de hakemleri ayarlar zaten bunu görünce fenere hayırlı olsun şampiyonluğu
Ben futbolcu olsam koşmam kimse kusura bakmasın maaşımın yarısını sarı kart için savaştığım için ceza olarak verirsem bidaha bu kulüple işim olmaz

İşin kötüsü Fifa bu paraları çatır çatır geri verdirir oyunculara misliyle hemde

Geçmiş olsun artık kadro filan yapmayalım ben bırakıyorum transfer konuşmayı bu adam gidene kadar zaten hayatımda çok büyük bi zorlukla uğraşıyorum şu günlerde kalbim acıyo buraya kafamı dağıtmaya geliyorum dursunu gördükçe daha da geriliyorum ben bu takımı üzülmek için tutmadım yazıklar olsun benden bu kadar forum halkı

Bu adam gidene kadar hoşçakalın..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Porto, Josue'nin sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı ve oyuncuyu Galatasaray'a kiraladı. (O Jogo)

Porto, Josue'nin sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı ve oyuncuyu Galatasaray'a kiraladı. (O Jogo)

Bu sene için beklentimiz belli. Geçen seneden daha kötü olacağı çok bariz. Hedefimiz 8 ve 12 arası bir sıralama olur. Sorunun başı orada durdukçada kötüye gitmeye devam eder.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt