Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink, Emrah Başsan'ı sol bekte deniyormuş, tutsa da bari şu Olcan'ı bir maç bile izlemek zorunda kalmasak.

Rodallega yazip adamı delirtmeyin. Gsmize yakisan 1 forward bekliyoruz.

Rodallega yazip adamı delirtmeyin. Gsmize yakisan 1 forward bekliyoruz.

Verimi vizyonun onune koymanin gerekli oldugu donemlerdeyiz acikcasi su siralar

aylarca ali kucuk (eski bjkli) cok iyi adam dedim mesela , bazen boyle adamlar vardir , papen mustafa cok mu vizyondu , ya da kabze ..

rodellega sanirim suanki takim seviyemizin ustunde bile olabilir ayrica umut oynamayacak bundan iyisi olabilir mi ?

volkan pala gitmiş,yedek forvet muhammet yeşilyurt olur artık.inşallah oynar.
Adam olacak çocuk bokundan belli olur derler nasıl Ribery ilk maçında hayran bıraktı, nasıl Sinan için herkes ısrar edilmesini istedi ki hatta Bruma (benim umutlarım azalma gösterse bile ) yaptığı hareketlerle bu çocukta iş var dedirtti ama brn Volkan da pek birşey göremedim inşallah yanılırım.Ama Birhan,İbrahim Coşkun, Muhammed gibi oyuncularda birşeyler var.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senede dursun özbek denen şahsıstan bıktım vallahi yani mezardan rahmetli çıkıp aday olsa sevinecek hale geldim

Dursun iti konuşmuş, kimseyi affetmeyeceğiz ve ceza sistemimizi diğer kulüp başkanları arayıp tebrik etti demiş.
elbette kutlarlar seni en büyük kulübü getirdiğin duruma bak köpek.

Verimi vizyonun onune koymanin gerekli oldugu donemlerdeyiz acikcasi su siralar

aylarca ali kucuk (eski bjkli) cok iyi adam dedim mesela , bazen boyle adamlar vardir , papen mustafa cok mu vizyondu , ya da kabze ..

rodellega sanirim suanki takim seviyemizin ustunde bile olabilir ayrica umut oynamayacak bundan iyisi olabilir mi ?

1ader ne kadar meraklısınız anadolu topcuları ile ite kaka sampiyon olmaya? Bıktım bu arabesk taraftardan. Herkesin dilinde aynı sey yok cihan'la şampiyon olmusuz yok zor koşullar vs. Ben eze eze sampiyon olmayı, en iyi oyuncularla takir takir top oynayıp şampiyon olmayi tercih ederim.

Dursun Özbek: "Kesinlikle ismi ne olursa olsun geri dönüş yok. Kimseyi affetmeyeceğiz. Bu cezaları, affetmek için vermedik"

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Dursun Özbek: "Kulüp başkanları beni arayıp ceza sistemi ile ilgili tebrik etti"

Dursun Özbek: "Hemen hemen bütün kulüp başkanları beni arayıp ceza sistemi ile ilgili tebrik etti."

1ader ne kadar meraklısınız anadolu topcuları ile ite kaka sampiyon olmaya? Bıktım bu arabesk taraftardan. Herkesin dilinde aynı sey yok cihan'la şampiyon olmusuz yok zor koşullar vs. Ben eze eze sampiyon olmayı, en iyi oyuncularla takir takir top oynayıp şampiyon olmayi tercih ederim.

Her zaman papaz pilav yemez onda haklisin ama donemsel olarak da surekli yatirim yatirim harcama harcama karsiliginda surekli borc da arta arta gidiyor , geri donusu de olmuyor , aslinda avrupali sistemi kurmus , buyuk para da verse aliyor , faydalaniyor ama sonra da satiyor . Son durak yapmiyor klubunu

o faydali adamlarin senelik ucretleri kadar gideri oluyor , aradaki farki da onlardan yararlanip kazandigi parayla kapatiyor

bizde bu yapi 96 da 2006 da da yoktu , 2016 da da yok ve 2026 da olabilecegine iliskin sinyal de almiyorum

2.3 milyon euro sneijdere ceza vererek forvet parasını çıkarmaya çalışıyo :D bari alınacak adamı da şıno seçsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman papaz pilav yemez onda haklisin ama donemsel olarak da surekli yatirim yatirim harcama harcama karsiliginda surekli borc da arta arta gidiyor , geri donusu de olmuyor , aslinda avrupali sistemi kurmus , buyuk para da verse aliyor , faydalaniyor ama sonra da satiyor . Son durak yapmiyor klubunu

o faydali adamlarin senelik ucretleri kadar gideri oluyor , aradaki farki da onlardan yararlanip kazandigi parayla kapatiyor

bizde bu yapi 96 da 2006 da da yoktu , 2016 da da yok ve 2026 da olabilecegine iliskin sinyal de almiyorum

Haklısın ancak itirazım soyle ki inanılmaz paralar harcamaya devam ediyoruz, yani harcamanın durduğu yok. Serdar Sabri Hamit olursa Rodallega vs.. bu paralara daha üst düzey oyuncular alınabilir diye düşünüyorum.

Bizim taraftarın genel yapısı böyle malesef, hep bir dram yaratma hep böyle ezik futbolcularla ite kaka sampiyon olma istegi. Dünyada başka ornegi gormedim.

İki tane sağlam orta saha oyuncumuz olursa , Podolski ve Sneijder'in aynı anda sahada olmasından ziyan gelmez.

Tabi ki Selçuk gönderilmeli , en kötü ihtimalle yedek kalmalı yani oynamamalı.

Daniel Amartey , Matias Kranevitter (kiralık) iki oyuncuda çok iş yapar , onun dışında Thomas Delaney , Stefan Johansen gibi opsiyonlarda var.

Çalışkan , savunma yönü iyi , çok koşan bir orta saha ikilisi kurmak zor olmasa gerek.

Önlerinde ki üçlü zaten belli ; Sinan , Sneijder , Podolski şeklinde ; Bruma ise en büyük hamle oyuncumuz olacak bu sezon tabi performansına göre ,

Formayı da kapabilme ihtimali var , olayın düğümlendiği nokta ; Caceres gibi bir isim ile Serdar'ı oynatmak , önlerine zikrettiğimiz şekilde bir orta saha ikilisi ;

İleri uca ise birisi Eren Derdiyok , diğeri yabancı hava hakimiyeti yüksek ve bitirici bir isim olması şartı ile iki forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt