Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodallega yazip adamı delirtmeyin. Gsmize yakisan 1 forward bekliyoruz.
Adam olacak çocuk bokundan belli olur derler nasıl Ribery ilk maçında hayran bıraktı, nasıl Sinan için herkes ısrar edilmesini istedi ki hatta Bruma (benim umutlarım azalma gösterse bile ) yaptığı hareketlerle bu çocukta iş var dedirtti ama brn Volkan da pek birşey göremedim inşallah yanılırım.Ama Birhan,İbrahim Coşkun, Muhammed gibi oyuncularda birşeyler var.volkan pala gitmiş,yedek forvet muhammet yeşilyurt olur artık.inşallah oynar.
Riekerink, Emrah Başsan'ı sol bekte deniyormuş, tutsa da bari şu Olcan'ı bir maç bile izlemek zorunda kalmasak.
Muslera gitmemeli ama Ahamada da fena kaleci değil ben Itandje yi de beğeniyorum ama asıl Euro 2016 da birçok iyi kaleci vardıevet muslerada cine gidecek kayseriden ahamada düşünülüyor yerine
Linnes var arkadaşlar olacak o çocukyapmayin Sisman bey, sabriyi sagda gördügüm an, hayata küsüyorum artik. Almamy Eboue gibi adam, daha bile hizli.
Verimi vizyonun onune koymanin gerekli oldugu donemlerdeyiz acikcasi su siralar
aylarca ali kucuk (eski bjkli) cok iyi adam dedim mesela , bazen boyle adamlar vardir , papen mustafa cok mu vizyondu , ya da kabze ..
rodellega sanirim suanki takim seviyemizin ustunde bile olabilir ayrica umut oynamayacak bundan iyisi olabilir mi ?
1ader ne kadar meraklısınız anadolu topcuları ile ite kaka sampiyon olmaya? Bıktım bu arabesk taraftardan. Herkesin dilinde aynı sey yok cihan'la şampiyon olmusuz yok zor koşullar vs. Ben eze eze sampiyon olmayı, en iyi oyuncularla takir takir top oynayıp şampiyon olmayi tercih ederim.
Dursun Özbek: "Hemen hemen bütün kulüp başkanları beni arayıp ceza sistemi ile ilgili tebrik etti."
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Her zaman papaz pilav yemez onda haklisin ama donemsel olarak da surekli yatirim yatirim harcama harcama karsiliginda surekli borc da arta arta gidiyor , geri donusu de olmuyor , aslinda avrupali sistemi kurmus , buyuk para da verse aliyor , faydalaniyor ama sonra da satiyor . Son durak yapmiyor klubunu
o faydali adamlarin senelik ucretleri kadar gideri oluyor , aradaki farki da onlardan yararlanip kazandigi parayla kapatiyor
bizde bu yapi 96 da 2006 da da yoktu , 2016 da da yok ve 2026 da olabilecegine iliskin sinyal de almiyorum